tasos-e Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πάνο πάτα 4-5 δευτερόλεπτα πάνω εκεί που λέει προσοχή αν θυμάμαι καλά και εκεί ανοίγουν οι ρυθμίσεις,χωρίς να είμαι σίγουρος. Να μας πεις αν βρεις το σωστό να θυμηθούμε.
panos9553 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Είχα βρει λύση για αυτό. Κατσε να θυμηθώ να σου πω σε λίγο.... Edit: Δοκίμασε να γυρίσεις το κινητό σου σε ελληνικά και αφαίρεσαι τελείως τα αγγλικά. Και μετα ξαναγύρνα... Τιποτα συνεχεια λεει η ληψη της ενημερωσης προτασεων κειμενου για αυτο το πληκτρολογιο δεν ολοκληρωθηκε σωστα Πάνο πάτα 4-5 δευτερόλεπτα πάνω εκεί που λέει προσοχή αν θυμάμαι καλά και εκεί ανοίγουν οι ρυθμίσεις,χωρίς να είμαι σίγουρος. Να μας πεις αν βρεις το σωστό να θυμηθούμε. Απλα την καταργηση βγαζει οπου την καταργω την ξαναβαζω να κατεβει και παλι μου λεει απαιτειται προσοχη.. Τι στο καλο βρε παιδια? Εχθες το απογευμα εστησα το καινουριο 640 της κοπελας μου και με το που μου ειπε πως χρειαζεται να κατεβουν επιπλεον προτασεις για το πληκτρολογιο κατεβηκαν με την μια..τα οποια περιεχουν to swype και διαφορα αλλα.. Κατι που μπορω να βρω και τον γουγλη γιατι δεν βρηκα κατι ακομα?.
aris1986 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τιποτα συνεχεια λεει η ληψη της ενημερωσης προτασεων κειμενου για αυτο το πληκτρολογιο δεν ολοκληρωθηκε σωστα Απλα την καταργηση βγαζει οπου την καταργω την ξαναβαζω να κατεβει και παλι μου λεει απαιτειται προσοχη.. Τι στο καλο βρε παιδια? Εχθες το απογευμα εστησα το καινουριο 640 της κοπελας μου και με το που μου ειπε πως χρειαζεται να κατεβουν επιπλεον προτασεις για το πληκτρολογιο κατεβηκαν με την μια..τα οποια περιεχουν to swype και διαφορα αλλα.. Κατι που μπορω να βρω και τον γουγλη γιατι δεν βρηκα κατι ακομα?. To ειχα παθει και εγω, απλα εκανα ενα restart το κινητο και πηγα κατ ευθειαν παλι μεσα και το κατεβασα το πακετακι. Random βλακεια ειναι. Προσπαθησε το
Retromaniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τιποτα συνεχεια λεει η ληψη της ενημερωσης προτασεων κειμενου για αυτο το πληκτρολογιο δεν ολοκληρωθηκε σωστα Απλα την καταργηση βγαζει οπου την καταργω την ξαναβαζω να κατεβει και παλι μου λεει απαιτειται προσοχη.. Τι στο καλο βρε παιδια? Εχθες το απογευμα εστησα το καινουριο 640 της κοπελας μου και με το που μου ειπε πως χρειαζεται να κατεβουν επιπλεον προτασεις για το πληκτρολογιο κατεβηκαν με την μια..τα οποια περιεχουν to swype και διαφορα αλλα.. Κατι που μπορω να βρω και τον γουγλη γιατι δεν βρηκα κατι ακομα?. http://windowsphone.stackexchange.com/questions/12853/keyboard-not-downloading Workaround: Reopen the Windows Insider app and re-select Insider Fast/Slow again. The download of keyboard packages will then work. 1
panos9553 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 http://windowsphone.stackexchange.com/questions/12853/keyboard-not-downloading Workaround: Reopen the Windows Insider app and re-select Insider Fast/Slow again. The download of keyboard packages will then work. Κατσε αυτο δεν ειναι αν εχω preview Builds? Εγω εχω την 494...
Retromaniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κατσε αυτο δεν ειναι αν εχω preview Builds? Εγω εχω την 494... Α οκ... Ρε γαμώτο το είχα βρει μόνος μου στην γυναίκα μου στο 735 και τώρα δεν το θυμάμαι... Δοκίμασες να αφαιρέσεις τα πάντα από ελληνικά; (Γλώσσα/πληκτρολόγιο);
tasos-e Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε να πας στην γλώσσα και να κατεβάσεις ξανά τα Ελληνικά και ας υπάρχουν.
panos9553 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα..διεγραφα τα ελληνικα τα ξανακατεβαζα..αλλαζα γλωσσα..αλλαζα γλωσσα περιοχη ολα.. Retro εκανα κατι ομως μιας και ειδα το link που μου εδωσες..κατεβασα το windows insider και πατησα το insider release preview..και μετα απο ενα μικρο update τελικα κατεβασε την γλωσσα..τωρα ομως αν πατησω stop insider preview ειμαι οκ ωστε να βγω παλι στην επισημη? Τι επιλογες εχω?
Retromaniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα..διεγραφα τα ελληνικα τα ξανακατεβαζα..αλλαζα γλωσσα..αλλαζα γλωσσα περιοχη ολα.. Retro εκανα κατι ομως μιας και ειδα το link που μου εδωσες..κατεβασα το windows insider και πατησα το insider release preview..και μετα απο ενα μικρο update τελικα κατεβασε την γλωσσα..τωρα ομως αν πατησω stop insider preview ειμαι οκ ωστε να βγω παλι στην επισημη? Τι επιλογες εχω? Ναι είσαι οκ... 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Βρε παιδια καποια λυση σας παρακαλω..μετα απο hard reset σε καθαρη 494 σε 640 ds το πληκτρολογιο των Ελληνικων μου λεει μετα την προετοιμασια ληψης απαιτειται προσοχη και δεν κατεβαζει τα επιπλεον χαρακτηριστικα...την ακυρωσα την ξαναεβαλα τιποτα..soft reset τιποτα..τι κανουμε τωρα ¨? ΛΟΙΠΟΝ οποιος εχει προβλημα με τις γλωσσες παει στο WIndows insider στην εφαρμογη οπου βαζεις preview τα 10ρια και πατας να μπεις στο release οπου και μπηκες πριν (που ειχες βαλει τα 10) πατας accept και τελος....τωρα μπορεις να κατεβασεις τη γλωσσα!! Το ιδιο προβλημα ειχα και το διορθωσα ετσι! 2
flogerakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα..διεγραφα τα ελληνικα τα ξανακατεβαζα..αλλαζα γλωσσα..αλλαζα γλωσσα περιοχη ολα.. Retro εκανα κατι ομως μιας και ειδα το link που μου εδωσες..κατεβασα το windows insider και πατησα το insider release preview..και μετα απο ενα μικρο update τελικα κατεβασε την γλωσσα..τωρα ομως αν πατησω stop insider preview ειμαι οκ ωστε να βγω παλι στην επισημη? Τι επιλογες εχω? Δεν υπάρχουν επίσημες και μη επίσημες. Τα builds είναι builds και ειτε το πάρεις εσυ επίσημα ειτε το παρω εγω μέσω insider δεν υπάρχει καμιά απολύτως διαφορα..... Την ιδια 494 θα έχεις και εσυ την ιδια 494 και εγω...
panos9553 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αυτο θα το φτιαξουνε ποτε;;; Τι να φτιαξουνε βρε Αρη, δεν καταλαβαινω ...το μωρο ειναι κοσμημα.. Σας ευχαριστω παιδια τελικα ετσι τα καταφερα οπως ειπατε. Πολυ κουλο βεβαια αλλα τεσπα. Flogerako να σου πω ομως κατι..το κατανοω αυτο για τις built που λες, τωρα ομως στην ενημερωση και ασφαλεια μου βγαζει και την επιλογη για προγραμματιστες..χρειαζεται κατι αλλο? 3
teo20net Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αυτο θα το φτιαξουνε ποτε;;; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα