Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα το minimum είναι 2gb free. Επίσης πάρε μία καρτούλα 8 Gb να βάζεις εκείς διάφορα, να μην ταλαιπωρήσε. 3 ευρώ έχει.

Τι εννοείς το minimum είναι 2gb free? ποίος το ορίζει αυτό? Το αν θα πάρω 'καρτούλα' η όχι δεν έχει σχέση με το update των 680 mb όταν έχω τον απαιτούμενο χώρο στη μνήμη του κινητού μου. 

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς το minimum είναι 2gb free? ποίος το ορίζει αυτό? Το αν θα πάρω 'καρτούλα' η όχι δεν έχει σχέση με το update των 680 mb όταν έχω τον απαιτούμενο χώρο στη μνήμη του κινητού μου. 

Η microsoft. Αν πάρεις καρτούλα θα μπορέσεις να βάλεις κάποια πράγματα εκεί ώστε να έχεις περισσότερο ελεύθερο χώρο στο κινητό σου.

680 mb είναι το dowload. Μετά πρέπει να γίνει uncompress για να γίνει install...

Οπότε 2gb είναι το minimum.

Δημοσ.

Η microsoft. Αν πάρεις καρτούλα θα μπορέσεις να βάλεις κάποια πράγματα εκεί ώστε να έχεις περισσότερο ελεύθερο χώρο στο κινητό σου.

680 mb είναι το dowload. Μετά πρέπει να γίνει uncompress για να γίνει install...

Οπότε 2gb είναι το minimum.

Retro τωρα κοιταζω σε φρεσκο 640 το δικο μου αυτη τη φορα ηθελα να του κανω μια επαναφορα για καποιους λογους...ολα φρεσκα και εχει 4,07 gb ελευθερα απο τα 7,28..αν σκεφτεις πως καποιες βασικες εφαρμογες πλεον πανε μονο στην εσωτερικη, αν σκεφτεις πως ηδη αρκετες εφαρμογες του συστηματος αρχιζουν και φορτωνουν με τον καιρο τον εσωτερικο χωρο..και αν σκεφτεις πως ολο και καποια σκουπιδακια μενουν με τον καιρο..κανε τις πραξεις να δεις ποσο στενευει το πραγμα..

Εχει δικιο ο dimikanakis στα 3-4 τελευταια updates μου εβγαζε το ιδιο συνεχεια για ελλειψη χωρου και αναγκαστικα εσβηνα messenger, skype και καποιες αλλες για να με χωρεσει και ξανα παλι περασμα..εδω κατι πρεπει να γινει ετσι δεν ειναι?

Επισης κατι εχει παθει και δεν με αφηνει να κατεβασω τις επιπλεον προτασεις στην ελληνικη γλωσσα στο πληκτρολογιο...ολο ακυρο...τι συμβαινει?

Δημοσ.

Retro τωρα κοιταζω σε φρεσκο 640 το δικο μου αυτη τη φορα ηθελα να του κανω μια επαναφορα για καποιους λογους...ολα φρεσκα και εχει 4,07 gb ελευθερα απο τα 7,28..αν σκεφτεις πως καποιες βασικες εφαρμογες πλεον πανε μονο στην εσωτερικη, αν σκεφτεις πως ηδη αρκετες εφαρμογες του συστηματος αρχιζουν και φορτωνουν με τον καιρο τον εσωτερικο χωρο..και αν σκεφτεις πως ολο και καποια σκουπιδακια μενουν με τον καιρο..κανε τις πραξεις να δεις ποσο στενευει το πραγμα..

Εχει δικιο ο dimikanakis στα 3-4 τελευταια updates μου εβγαζε το ιδιο συνεχεια για ελλειψη χωρου και αναγκαστικα εσβηνα messenger, skype και καποιες αλλες για να με χωρεσει και ξανα παλι περασμα..εδω κατι πρεπει να γινει ετσι δεν ειναι?

Επισης κατι εχει παθει και δεν με αφηνει να κατεβασω τις επιπλεον προτασεις στην ελληνικη γλωσσα στο πληκτρολογιο...ολο ακυρο...τι συμβαινει?

Τα προβλήματα είναι αμέτρητα και ναι είναι όσο και κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, προσωπικά για το συγκεκριμένο κινητό δεν δίνω ούτε ένα ευρώ παραπάνω αν δεν δω κάποιες αλλαγές και ναι η microsoft πρέπει να φτιάξει αυτό με τα update η sd είναι επιλογή του καθενός, λανσάρει το κινητό με 8 gb  ελεύθερο χώρο και καταλήγουμε με 500 mb διότι εφαρμογές όπως facebook εκτός του ότι είναι beta στο έτος 2016 πλέον έχουν μέγεθος άνω των 500 mb. 

Τι να γίνει; Θέλει 2 gb δεν μπορεί να γίνει κάτι!

Και πως το έκανα με 900mb?

Δημοσ.

Τα προβλήματα είναι αμέτρητα και ναι είναι όσο και κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, προσωπικά για το συγκεκριμένο κινητό δεν δίνω ούτε ένα ευρώ παραπάνω αν δεν δω κάποιες αλλαγές και ναι η microsoft πρέπει να φτιάξει αυτό με τα update η sd είναι επιλογή του καθενός, λανσάρει το κινητό με 8 gb  ελεύθερο χώρο και καταλήγουμε με 500 mb διότι εφαρμογές όπως facebook εκτός του ότι είναι beta στο έτος 2016 πλέον έχουν μέγεθος άνω των 500 mb. 

Και πως το έκανα με 900mb?

1. Τα προβλήματα είναι ελάχιστα όσον αφορά το λειτουργικό. Οι εφαρμογές ΑΛΛΩΝ αν έχουν προβλήματα, ούτε ευθύνεται η microsoft ούτε μπορεί να κάνει κάτι.

2. Η sd των 3 ευρώ είναι επιλογή του καθενός αλλά είσαι έτοιμος να τα σκάσεις χοντρά και να πας στο IOS αντί να πάρεις sd. Fuck logic.

3. Λανσάρει το κινητό με 8 gb συνολικό χώρο, όχι με 8gb ελεύθερο χώρο. Αν δεν βρέθηκες ξαφνικά στο χώρος της πληροφορικής θα έπρεπε να ξέρεις την διαφορά.

4. Το fb πιάνει 293mb και όχι 500, και όλα τα υπόλοιπα apps που έχω, και μόλις κοίταξα πιάνουν ΟΛΑ 100 mb και κάτω. Μπορείς να μην υπερβάλεις για να δείξεις ότι έχεις δίκιο; Επίσης και πάλι σου λέω ότι οι εφαρμογές είναι τρίτων, Τι θες να κάνει η microsoft.

5. Η microsoft λέει ότι θέλει 2 gb σαν γενικό κανόνα, γιατι δεν μπορεί να σου ανακοινώνει για κάθε update πόσο θέλει. Και κάνεις update με μόνο 900 mb και παραπονιέσαι αντί να πανιγυρίζεις; Πήγαινε δες άλλα λειτουργικά. Again fuck logic...
  • Like 5
Δημοσ.

post-289619-0-49005000-1468406880_thumb.png

Τώρα βέβαια μπορεί να πεις ότι έκανα photoshop, τεσπα συνεχίζω και απαντάω έμπρακτα μόνο και μόνο γιατί με αποκάλεσες ψεύτη και το σταματάω εδώ, καλή σου μέρα.

Δημοσ.

To fb beta ειναι σαπιο και μενα 453 ΜΒ ειχε παει.

Μαλλον μαζευει ολα τα δεδομενα σαν το android (temp files) αλλα δεν μπορεις να τα σβησεις οποτε οσο περναει ο καιρός ανεβαινει ο χωρος.

Δημοσ.

Οποιον δεν καλυπτουν τα 8giga αποθηκευτικου χωρου μπορει να ψαξει τηλεφωνο με περισοτερο χωρο παρα να γκρινιαζει στα forum.

Για να μην παρεξηγηθω αυτο ισχυει για ολα τα λειτουργικα

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ειναι 247mb, αλλα και πάλι αν κάποια εφαρμογή φτάσει να έχει μέγεθος 500mb νομίζω θα γονατίζει το κινητό όταν τη χρησιμοποιείς. Ανεξάρτητα του λειτουργικού και στα 8αρια όταν έφτανε το telegram 500-600mb ας πούμε γονάτιζε να ανοίξει... Το ξηλώνεις το ξανά βάζεις και όλα καλά. Όλοι το παθαίνουν αυτό άσχετα ανα ξέρουν πως να το ξεπεράσουν η όχι αναξαρτητα αν έχουν windows ή android

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είσαι ψέυτης, απλά δεν έχεις ιδέα.

1ον μίλησα για τα apps και όχι τα games. Games έχω και με 1.5 gb.

2ον Αυτός δεν είναι ο πραγματικός χώρος που πιάνει η κάθε εφαρμογή αλλά είναι μαζί με τα data που έχεις κατεβάσει με την χρήση. Το fb πιάνει τόσο γιατί έχει κασάρει ένα σωρό εικόνες και video.

To content που κατεβάζεις δεν είναι πόσο πιάνει η εφαρμογή.

Απάντησε μου σε όλα όσα σου είπα. Έχω βαρεθεί με τους ανθρώπους που γρινιάζουν ΤΟΣΟ πολύ και ΤΟΣΟ εύκολα και στην πραγματικότητα έχουν ΑΓΝΟΙΑ.

Δηλαδή να γκρίνιαζες για τα πράγματα όπως ήταν πριν 3 μήνες να το καταλάβω....

Για του λόγου το αληθές:

post-247172-0-73477700-1468407430_thumb.png

post-247172-0-04454200-1468407438_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα, στην ηλικία που είμαι το να γκρινιάζω σε ένα forum δεν το θεωρώ λογικό, από δω και πέρα μάλλον θα πρέπει να λέμε πόσο καλά είναι όλα και ποτέ να μην λέμε κάτι λάθος γιατί γκρινιάζουμε, πληροφοριακά είμαστε σε forum ο καθένας λέει την γνώμη του.Δεύτερον δεν μίλησα ποτέ για games δικό σου συμπέρασμα, εκτός του ότι ο τρόπος που μιλάς δεν είναι καθόλου 'αποδεκτός' μπορεί να είμαι άσχετος, διόρθωση το 99 % των ανθρώπων που γκρινιάζουν είναι άσχετοι προφανώς.Ναι έχει βελτιωθεί μέσα σε 3 μήνες αλλά ακόμα θέλει πολύ δρόμο. Όσο αναφορά το facebook  εγώ ανέφερα τον συνολικό χώρο μιας εφαρμογής που σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο χώρο δεν είναι αποδεκτός.Αυτά παιδιά μην χαλάμε τις καρδιές μας. Καλημέρα.

Δημοσ.

Δεν μπαίνω στην συζήτηση δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση,αλλά ότι λειτουργικό και να έχεις τα 8 giga ξέρεις από την αρχή ότι δεν φτάνουν και χρειάζεται κάρτα SD,μεγάλα παιδιά είμαστε ξέρουμε τη αγοράζουμε.

Η SD σε windows (για εμένα)είναι σαν να έχω πιο πολύ χώρο και λειτουργεί το ίδιο γρήγορα.

Τώρα επειδή διάβασα για iPhone,πανάκριβα τηλέφωνα με μικρό αποθηκευτικό χώρο χωρίς να παίρνει SD (είχα)και όχι 95€ για ένα τηλέφωνο που κάνω εξίσου τη δουλεία μου για τα δικά μου δεδομένα πάντα

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παιδια καποια λυση σας παρακαλω..μετα απο hard reset σε καθαρη 494 σε 640 ds το πληκτρολογιο των Ελληνικων μου λεει μετα την προετοιμασια ληψης απαιτειται προσοχη και δεν κατεβαζει τα επιπλεον χαρακτηριστικα...την ακυρωσα την ξαναεβαλα τιποτα..soft reset τιποτα..τι κανουμε τωρα ¨?

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα, στην ηλικία που είμαι το να γκρινιάζω σε ένα forum δεν το θεωρώ λογικό, από δω και πέρα μάλλον θα πρέπει να λέμε πόσο καλά είναι όλα και ποτέ να μην λέμε κάτι λάθος γιατί γκρινιάζουμε, πληροφοριακά είμαστε σε forum ο καθένας λέει την γνώμη του.Δεύτερον δεν μίλησα ποτέ για games δικό σου συμπέρασμα, εκτός του ότι ο τρόπος που μιλάς δεν είναι καθόλου 'αποδεκτός' μπορεί να είμαι άσχετος, διόρθωση το 99 % των ανθρώπων που γκρινιάζουν είναι άσχετοι προφανώς.Ναι έχει βελτιωθεί μέσα σε 3 μήνες αλλά ακόμα θέλει πολύ δρόμο. Όσο αναφορά το facebook  εγώ ανέφερα τον συνολικό χώρο μιας εφαρμογής που σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο χώρο δεν είναι αποδεκτός.Αυτά παιδιά μην χαλάμε τις καρδιές μας. Καλημέρα.

Φίλε μπες ρώτα, μάθε, για αυτό είναι το φορουμ.

Εσύ με το καλημέρα έλεγες, με συγχωρείς, χαζομάρες. Και τώρα μας λες να σου δείχνουμε και ανοχή επειδή παραδέχτηκες ότι δεν είσαι και σχετικός. Βασικά από τα λεγομενά σου δεν είσαι ούτε λογικός. Οπότε τι θες να κάνουμε; Να σου πουμε μπράβο φίλε γκρίνιαξε για πράγματα που δεν ισχύουν; Ωραία όσο δικαίωμα έχεις εσύ να γκρινιάζεις άλλο τόσο δικαιώμα έχω και εγώ να γκρινιάζω. Δηλαδή με την ίδια λογική να πάψω εγώ να γκρινιάζω;

Και τι πάει να πει ο πραγματικός χώρος που πιάνει η εφαρμογή με τα data. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δηλαδή αν είχες δει 100 gb video θα μου έλεγες ότι το fb πιάνει 100 gb;

Βρε παιδια καποια λυση σας παρακαλω..μετα απο hard reset σε καθαρη 494 σε 640 ds το πληκτρολογιο των Ελληνικων μου λεει μετα την προετοιμασια ληψης απαιτειται προσοχη και δεν κατεβαζει τα επιπλεον χαρακτηριστικα...την ακυρωσα την ξαναεβαλα τιποτα..soft reset τιποτα..τι κανουμε τωρα ¨?

Είχα βρει λύση για αυτό. Κατσε να θυμηθώ να σου πω σε λίγο....

Edit: Δοκίμασε να γυρίσεις το κινητό σου σε ελληνικά και αφαίρεσαι τελείως τα αγγλικά. Και μετα ξαναγύρνα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...