Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασικά όπως σε κάθε αναβάθμιση, μου εμφανίζει όλο πρόβλημα στον αποθηκευτικό χώρο στην προετοιμασία της εγκατάστασης ανεξαρτήτως ότι διαθέτω τον απαιτούμενο χώρο,στην προσπάθεια μάλιστα να διαγράψω παραπάνω photos για να με σίγουρος η εφαρμογή 'Φωτογραφίες' κολλάει, με πετάει έξω με το που μπαίνω στην εφαρμογή...Κλασικά Windows Mobile 10. Παιδιά τι να πω αρχίζω και απογοητεύομαι πλήρως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Κάτοχος 640 LTE

Περίμενε την Redstone και μετά κανείς ένα hard reset.

Κάνε soft reset μήπως στρώσει κάτι τώρα.

Με την .494 το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο,ο edge πάει πολύ γρήγορα και δεν έχω συναντήσει κάποιο κόλλημα.

640 ds

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω όταν έκανα το update, και γενικά οταν βγαίνει ενημέρωση και την κάνω, μου λενε οι περισσότερες εφαρμογές "Σε αναμονή εγκατάστασης". Περιμένω 2-3 λεπτά και τις εγκαταστήσει μόνο του το κινητό. Αφού τις ολοκληρώσει ολες, κάνω ενα soft reset και ολα τελεία! Μερικές φορές που έκανα soft reset πριν την ολοκλήρωση της εγκατάστασης εφαρμογών μετα το κινητό εκανε νουμερα και όποτε το ανοιγα μου ελεγε "Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε, αλλα υπηρξαν ορισμένα σφάλματα και σας προτείνουμε να επαναφέρετε το τηλέφωνο σας".

Δημοσ.

Περίμενε την Redstone και μετά κανείς ένα hard reset.

Κάνε soft reset μήπως στρώσει κάτι τώρα.

Με την .494 το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο,ο edge πάει πολύ γρήγορα και δεν έχω συναντήσει κάποιο κόλλημα.

640 ds

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το μόνο που με κρατάει ακόμα σε αυτό το λειτουργικό είναι η αναμονή για το redstone update αν όμως αποτύχει πάλι δυστυχώς εγώ θα πάω προς άλλα μέρη, δηλαδή προς ios... Πέρα από αυτά όμως ένα βασικό κομμάτι που αφορά το λειτουργικό είναι τα αναγκαστικά reset, όταν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λειτουργικό για την εργασία μου και την βοήθεια που μου δίνει στην καθημερινότητα μου σαν εργαλείο δουλείας πάντα και όχι σαν παιχνιδομηχανή βλέπε Android, δεν μπορώ να δεχτώ τα Hard reset, δεν γίνετε με κάθε μεγάλο update να πρέπει να τρώω ώρες ολόκληρες για να ετοιμάζω το κινητό μου και δεν αναφέρομαι μία φορά στα δύο χρόνια αλλά 2-3 φορές αυτό το έτος. Το συγκεκριμένο λειτουργικό υποτίθεται προς προσφέρεται για ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η εργασία και τείνει προς το αντίθετο δυστυχώς.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλα δεν μου ξεκινάει η εφαρμογή ... Κολλάει σ αυτήν την οθόνη...

Νομίζω κάπου γράφει next αλλά δεν φαίνεται καλά.

Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το μόνο που με κρατάει ακόμα σε αυτό το λειτουργικό είναι η αναμονή για το redstone update αν όμως αποτύχει πάλι δυστυχώς εγώ θα πάω προς άλλα μέρη, δηλαδή προς ios... Πέρα από αυτά όμως ένα βασικό κομμάτι που αφορά το λειτουργικό είναι τα αναγκαστικά reset, όταν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λειτουργικό για την εργασία μου και την βοήθεια που μου δίνει στην καθημερινότητα μου σαν εργαλείο δουλείας πάντα και όχι σαν παιχνιδομηχανή βλέπε Android, δεν μπορώ να δεχτώ τα Hard reset, δεν γίνετε με κάθε μεγάλο update να πρέπει να τρώω ώρες ολόκληρες για να ετοιμάζω το κινητό μου και δεν αναφέρομαι μία φορά στα δύο χρόνια αλλά 2-3 φορές αυτό το έτος. Το συγκεκριμένο λειτουργικό υποτίθεται προς προσφέρεται για ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η εργασία και τείνει προς το αντίθετο δυστυχώς.

Ίσως είσαι από τους λίγους άτυχους,τη να πω,δεν έχω κάνει hard reset μέχρι τώρα και το τηλέφωνο πάει καλά.

Έχουν πει πως από την Redstone και μετά θα επικεντρωθούν στο mobile και στο cloud περιμένουμε να δούμε.

Δημοσ.

Παιδιά ειλικρινά πάντως καμία σχέση η απόδοση που έχει το λειτουργικό σήμερα σε σχέση με πριν 3-4 μήνες. Προσωπικά ξανάρχισα να ενθαρρύνω κόσμο να κάνει την μετάβαση στο Windows mobile. Το επόμενο ουσιαστικό βήμα κατά την άποψη μου είναι να αποκτήσουν οι βασικές εφαρμογές interactive notifications και το viber οπως και το messenger videoκληση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ειλικρινά πάντως καμία σχέση η απόδοση που έχει το λειτουργικό σήμερα σε σχέση με πριν 3-4 μήνες. Προσωπικά ξανάρχισα να ενθαρρύνω κόσμο να κάνει την μετάβαση στο Windows mobile. Το επόμενο ουσιαστικό βήμα κατά την άποψη μου είναι να αποκτήσουν οι βασικές εφαρμογές interactive notifications και το viber οπως και το messenger videoκληση.

Μεταξυ μας τωρα ετσι?Και να το δουν ολοι οσοι ελεγαν ΜΟΝΟ θετικα πραγματα..το λειτουργικο μεχρι Απριλη-Μαη ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ακομα και λιγο καιρο μετα την επισημη διάθεσή του..τωρα που μιλαμε ειναι απλα αξιοπρεπες..ειναι πλεον σημαντικα σταθερο θα ελεγα..αρχιζει να περνει αερα 8.1 με τα πλεονεκτηματα των 10..

Ας στρωσουν το facebook beta, messenger και viber που ενω ειναι καλυτερες απο παλια κολανε και αργουν σαν διαολια..

Ας παρουμε και ενα ΔΥΝΑΤΟ update τωρα τον Αυγουστο..ας βαλουνε να απανταμε στις εφαρμογες απο επανω στην μπαρα οπως τα απλα sms για να μην μπαινουμε συνεχεια στην εφαρμογη ξανα και ξανα χανοντας χρονο και καταλωνοντας μπαταρια.

Ε ας παρουμε και κανα Pokemon Go χεχε..(Αν και δεν το βλεπω). 

Επισης βλεπετε να ερχεται ποτε το Otg σε 640 κλπ ?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα ,θελω να βαλω ενα δικο μου ringtone σε ενα lumia 532 ,πως γινετε;

κατεβαζεις το ringtone maker

• Like 2
Δημοσ.

Επισης βλεπετε να ερχεται ποτε το Otg σε 640 κλπ ?

Είναι θέμα hw. Αν η usb δεν υποστηρίζει otg δεν θα το δείτε ποτέ. Τα specs τι λένε;

Δημοσ.

Ίσως είσαι από τους λίγους άτυχους,τη να πω,δεν έχω κάνει hard reset μέχρι τώρα και το τηλέφωνο πάει καλά.

Έχουν πει πως από την Redstone και μετά θα επικεντρωθούν στο mobile και στο cloud περιμένουμε να δούμε.

Από τους λίγους άτυχους δεν το νομίζω γιατί έχω διαβάσει πολύ χειρότερα εδώ μέσα... Πολλά έχουν πει, δυστυχώς λίγα κάνουν ελπίζω προς το καλύτερο. Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις. :)

Δημοσ.

Από τους λίγους άτυχους δεν το νομίζω γιατί έχω διαβάσει πολύ χειρότερα εδώ μέσα... Πολλά έχουν πει, δυστυχώς λίγα κάνουν ελπίζω προς το καλύτερο. Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις. :)

Πόσο χώρο έχεις στο phone και πόσο στην sd;

Δημοσ.

Πόσο χώρο έχεις στο phone και πόσο στην sd;

Στο κινητό είχα πάνω από 700 mb, για την ενημέρωση χρειαζόντουσαν προσωρινά 680 mb αναγκάστηκα να διαγράψω δεδομένα μέχρι τα 900 mb για να μπορέσει να γίνει η ενημέρωση. Σε κάθε update το ίδιο μου κάνει, sd δεν έχω για το κινητό. 

Δημοσ.

Στο κινητό είχα πάνω από 700 mb, για την ενημέρωση χρειαζόντουσαν προσωρινά 680 mb αναγκάστηκα να διαγράψω δεδομένα μέχρι τα 900 mb για να μπορέσει να γίνει η ενημέρωση. Σε κάθε update το ίδιο μου κάνει, sd δεν έχω για το κινητό. 

Μα το minimum είναι 2gb free. Επίσης πάρε μία καρτούλα 8 Gb να βάζεις εκείς διάφορα, να μην ταλαιπωρήσε. 3 ευρώ έχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...