Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κανείς θέμα με την επίσημη του messenger;

μου χτυπάει ειδοποιήσεις στο μπάνερ που τις έχω ήδη διαβάσει,σε άκυρες στιγμές.

επίσης,πάλι το viber 1/10 μηνύματα δεν θα το δει,θα πρεπει να ανοιξω την εφαρμογή για να κάνει sync και χτυπάει έπειτα.

Είμαι 2 μέρες σχεδόν που χρησιμοποιώ δεδομένα μιας και είμαι σερί έξω,και είναι λίγο εκνευριστικό.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επίσης,πάλι το viber 1/10 μηνύματα δεν θα το δει,θα πρεπει να ανοιξω την εφαρμογή για να κάνει sync και χτυπάει έπειτα.

Είμαι 2 μέρες σχεδόν που χρησιμοποιώ δεδομένα μιας και είμαι σερί έξω,και είναι λίγο εκνευριστικό.

Το messenger το κάνει ναι, αλλά όχι μόνιμα. Χθες προχθές μου το έκανε και εμένα για μερικές ώρες μετά έστρωσε.

Με το viber δεν έχω θέμα με εξαίρεση οτι δεν σβήνουν τα notifications απο το tile.

Θέλω να πιστεύω θα δούμε builds σήμερα για όλους release, stable, fast, mobile & pc..

Δημοσ.

Ναι το κανει και σε εμένα...σκανε μηνυματα μετα από ωρα στο άσχετο ενώ τα εχω διαβάσει..άντε να γίνουν και ποιο smooth μαζι με το Facebook beta γιατί πέρασε ένας μήνας και καμμιά βελτίωση ακομα.Επισης και το Viber πολλα θέματα μονο το what's up λειτουργεί τελεια
Δημοσ.

To facebook beta το εσβησα χτες.

Ειδα στο χωρο τον εσωτερικο οτι πιανει 453 mb (!) Σωπα λεω...

Θα περιενω να βγει πιο επισημο με peoples hub, ειδοποιησεις στο lock screen κτλπ.

Μεχρι τοτε απο edge.

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω θα δούμε builds σήμερα για όλους release, stable, fast, mobile & pc..

Έχεις πληροφορίες η απλά θέλεις να συμβεί;

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε 2η Τρίτη και πολλές φορές και 4η Τρίτη του μήνα βγαίνουν τα νέα Builds..

Patch Tuesday

Άσχετο, δεν έχει καμία σχέση με τα insiders builds. Αυτά είναι τα security updates για windows desktop software. Ούτε καν builds, ούτε καν για κινητά, ούτε καν για insiders :P

Πως στο καλό το μπέρδεψες τόσο πολύ;

• Like 1
Δημοσ.

Χαζομάρες λέτε ... απλα κρυφάκουσα τη dona να μιλάει με ρετρο... Δε υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη νομίζω.

Πέραν της πλάκας, επειδή χθες είχαν το worldwide partners conference, και επειδή υπάρχει μια ιδιαίτερη αδυναμία με τις τριτες όπως είπε και ο ρετρο παραπάνω, ειναι πολύ πιθανόν κατά τις 12 το βράδυ Ελλάδας, δλδ περίπου 16:00 ώρα δικη τους να δούμε καινούρια builds. Όλα αυτά ειναι μια εικασία βέβαια.

• Like 2
Δημοσ.

Χαζομάρες λέτε ... απλα κρυφάκουσα τη dona να μιλάει με ρετρο... Δε υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη νομίζω.

Πάντα προσέχουμε, πως στο καλό;

χμμμ πρέπει να αυξήσουμε τα μέτρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο, δεν έχει καμία σχέση με τα insiders builds. Αυτά είναι τα security updates για windows desktop software. Ούτε καν builds, ούτε καν για κινητά, ούτε καν για insiders :P

Πως στο καλό το μπέρδεψες τόσο πολύ;

Όντως τώρα ???? ... Δε ξέρω πως μου είχε κολλήσει. Μάλλον επειδή θυμόμουν ότι βγαίνουν κάθε Τρίτη τα Builds εγώ τα συνδύασα!!! Χαζομάρα μου!!! :P
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικα υπέκυψα και τσίμπησα ένα γαλαζιακι 640 για την κοπελια...άντε να διορθωθούν τα θέματα με κάποιες εφαρμογές γιατί θα με χωρίσει ε;

Περα απο την πλάκα Retro εχθες εκει στην mikro είπαν πως τώρα θα δώσουν βαρύτητα στο mobile και στο cloud.. Πλάκα μας κάνουν μωρε; Αλλα λένε σήμερα άλλα αύριο...

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;

• Like 3
Δημοσ.

Είναι αυτό που σας έλεγα. Δεν θα δίνανε βάρος στο mobile γιατί θέλανε να φτιάξουν το UWP οικοσύστημα και πάνω σε αυτό να στήσουνε έπειτα την ανάσταση του jon snow εεε... του mobile...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...