Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 έχει κανείς θέμα με την επίσημη του messenger; μου χτυπάει ειδοποιήσεις στο μπάνερ που τις έχω ήδη διαβάσει,σε άκυρες στιγμές. επίσης,πάλι το viber 1/10 μηνύματα δεν θα το δει,θα πρεπει να ανοιξω την εφαρμογή για να κάνει sync και χτυπάει έπειτα. Είμαι 2 μέρες σχεδόν που χρησιμοποιώ δεδομένα μιας και είμαι σερί έξω,και είναι λίγο εκνευριστικό. 1
salida Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 έχει κανείς θέμα με την επίσημη του messenger; μου χτυπάει ειδοποιήσεις στο μπάνερ που τις έχω ήδη διαβάσει,σε άκυρες στιγμές. επίσης,πάλι το viber 1/10 μηνύματα δεν θα το δει,θα πρεπει να ανοιξω την εφαρμογή για να κάνει sync και χτυπάει έπειτα. Είμαι 2 μέρες σχεδόν που χρησιμοποιώ δεδομένα μιας και είμαι σερί έξω,και είναι λίγο εκνευριστικό. Το messenger το κάνει ναι, αλλά όχι μόνιμα. Χθες προχθές μου το έκανε και εμένα για μερικές ώρες μετά έστρωσε. Με το viber δεν έχω θέμα με εξαίρεση οτι δεν σβήνουν τα notifications απο το tile. Θέλω να πιστεύω θα δούμε builds σήμερα για όλους release, stable, fast, mobile & pc..
panos9553 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 έχει κανείς θέμα με την επίσημη του messenger; μου χτυπάει ειδοποιήσεις στο μπάνερ που τις έχω ήδη διαβάσει,σε άκυρες στιγμές. επίσης,πάλι το viber 1/10 μηνύματα δεν θα το δει,θα πρεπει να ανοιξω την εφαρμογή για να κάνει sync και χτυπάει έπειτα. Είμαι 2 μέρες σχεδόν που χρησιμοποιώ δεδομένα μιας και είμαι σερί έξω,και είναι λίγο εκνευριστικό. Ναι το κανει και σε εμένα...σκανε μηνυματα μετα από ωρα στο άσχετο ενώ τα εχω διαβάσει..άντε να γίνουν και ποιο smooth μαζι με το Facebook beta γιατί πέρασε ένας μήνας και καμμιά βελτίωση ακομα.Επισης και το Viber πολλα θέματα μονο το what's up λειτουργεί τελεια
aris1986 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 To facebook beta το εσβησα χτες. Ειδα στο χωρο τον εσωτερικο οτι πιανει 453 mb (!) Σωπα λεω... Θα περιενω να βγει πιο επισημο με peoples hub, ειδοποιησεις στο lock screen κτλπ. Μεχρι τοτε απο edge.
tasos-e Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Θέλω να πιστεύω θα δούμε builds σήμερα για όλους release, stable, fast, mobile & pc.. Έχεις πληροφορίες η απλά θέλεις να συμβεί; 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Έχεις πληροφορίες η απλά θέλεις να συμβεί; Συνήθως Τρίτη και Παρασκεύη βγαίνουν τα 2 Builds της εβδομάδας. 1
george9494 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Κάθε 2η Τρίτη και πολλές φορές και 4η Τρίτη του μήνα βγαίνουν τα νέα Builds.. Patch Tuesday
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Κάθε 2η Τρίτη και πολλές φορές και 4η Τρίτη του μήνα βγαίνουν τα νέα Builds.. Patch Tuesday Άσχετο, δεν έχει καμία σχέση με τα insiders builds. Αυτά είναι τα security updates για windows desktop software. Ούτε καν builds, ούτε καν για κινητά, ούτε καν για insiders Πως στο καλό το μπέρδεψες τόσο πολύ; 1
salida Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Χαζομάρες λέτε ... απλα κρυφάκουσα τη dona να μιλάει με ρετρο... Δε υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη νομίζω. Πέραν της πλάκας, επειδή χθες είχαν το worldwide partners conference, και επειδή υπάρχει μια ιδιαίτερη αδυναμία με τις τριτες όπως είπε και ο ρετρο παραπάνω, ειναι πολύ πιθανόν κατά τις 12 το βράδυ Ελλάδας, δλδ περίπου 16:00 ώρα δικη τους να δούμε καινούρια builds. Όλα αυτά ειναι μια εικασία βέβαια. 2
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Χαζομάρες λέτε ... απλα κρυφάκουσα τη dona να μιλάει με ρετρο... Δε υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη νομίζω. Πάντα προσέχουμε, πως στο καλό; χμμμ πρέπει να αυξήσουμε τα μέτρα 1
george9494 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Άσχετο, δεν έχει καμία σχέση με τα insiders builds. Αυτά είναι τα security updates για windows desktop software. Ούτε καν builds, ούτε καν για κινητά, ούτε καν για insiders Πως στο καλό το μπέρδεψες τόσο πολύ; Όντως τώρα ???? ... Δε ξέρω πως μου είχε κολλήσει. Μάλλον επειδή θυμόμουν ότι βγαίνουν κάθε Τρίτη τα Builds εγώ τα συνδύασα!!! Χαζομάρα μου!!! 1
tasos-e Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Dona-retro και τώρα εσύ Salida τη άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μου. 2
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Dona-retro και τώρα εσύ Salida τη άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μου. Στο τέλος δεν θα ξέρουμε ποιου είναι το παιδί 1
panos9553 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Τελικα υπέκυψα και τσίμπησα ένα γαλαζιακι 640 για την κοπελια...άντε να διορθωθούν τα θέματα με κάποιες εφαρμογές γιατί θα με χωρίσει ε; Περα απο την πλάκα Retro εχθες εκει στην mikro είπαν πως τώρα θα δώσουν βαρύτητα στο mobile και στο cloud.. Πλάκα μας κάνουν μωρε; Αλλα λένε σήμερα άλλα αύριο... Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; 3
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Είναι αυτό που σας έλεγα. Δεν θα δίνανε βάρος στο mobile γιατί θέλανε να φτιάξουν το UWP οικοσύστημα και πάνω σε αυτό να στήσουνε έπειτα την ανάσταση του jon snow εεε... του mobile... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα