Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος λόγος που δεν με αφήνει να κατεβάσω το skype; Είμαι στο τελευταίο build του fast ring.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαμιεται και σας το viber?Συγκεκριμενα γραφω γρηγορα και παταω να σταλθει(και ολα αυτα γρηγορα) και μετα δεν βγαινει το πληκτρολογιο να γραψω...το κλεινω και μετα ειναι θεμα τυχης αν θα μπει!(αργκκ) :-D

Όχι κομπλέ μου είναι εμενα 640.

Απλα όταν μου έχουν μιλήσει και τα έχω διαβάσει στο live title εξακολουθεί να μου τα δείχνει τα μηνύματα. Αυτό μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

wp_ss_20160709_0001.png

Μερικες χρησιμες εφαρμογες:

Mobile Task Manager

Wifi Analyzer

Battery X

Το Performance δεν ξερω οντως αν κανει δουλεια(αν θελετε ριξτε μια ματια ξερω γω)

Εχω κατεβασει 2 Speedometer ωστε να τα δοκιμασω...

Και φυσικα 2 παιχνιδακια αν και το Sniper Fury νομιζω θελει internet για να παιξεις παιζει να το σουτάρω!

Και *Major Mayhem WP

Το προβλημα με τους χαρακτηρες βαλτε το στο reduced/μειωμενο! εμενα μου χει οριο κανονικα μεχρι 160 χαρακτηρες! ;)

Το battery X δείχνει βλακείες μερικές φορές.

είχα στείλει και μήνυμα στον dev να το δεί.

μερικές φορές πρεπει να ανοιξεις την εφαρμογή για να αλλάξει το ποσοστό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και 2-3 build, απλά αυξάνουν τα νούμερα,τα bug fixes είναι υποπεριπτώσεις των υποπεριπτώσεων. Καμία ουσιαστική διαφορά. Επίσης δεν είναι δυνατόν να είσαι MS και να μην έχεις ανακοινώσει επίσημα πιο θα είναι το build number του anniversary update καθώς και να μην το έχεις ήδη έτοιμο ένα μήνα νωρίτερα για τους insiders αναφέρομαι προφανώς και σε mobile και σε pc edtions.

Δυστυχώς τη συγκεκριμένη τακτική ως insider τη σιχαινόμουν από τα windows 8, άλλα ακόμα συνεχίζει.

Επεξ/σία από salida
  • Like 3
Δημοσ.

Εδώ και 2-3 build, απλά αυξάνουν τα νούμερα,τα bug fixes είναι υποπεριπτώσεις των υποπεριπτώσεων. Καμία ουσιαστική διαφορά. Επίσης δεν είναι δυνατόν να είσαι MS και να μην έχεις ανακοινώσει επίσημα πιο θα είναι το build number του anniversary update καθώς και να μην το έχεις ήδη έτοιμο ένα μήνα νωρίτερα για τους insiders αναφέρομαι προφανώς και σε mobile και σε pc edtions.

Δυστυχώς τη συγκεκριμένη τακτική ως insider τη σιχαινόμουν από τα windows 8, άλλα ακόμα συνεχίζει.

Αυτό που έχω παρατηρήσει στο ψεσινό update είναι η γρηγοράδα που απέκτησε ο edge , αλλά δυστυχώς το θέμα με την γραμματοσειρά παραμένει.

Αυτά που περιλαμβάνει το νέο update.

http://windowscentral.com/windows-10-build-14385-now-available-pc-and-mobile-fast-ring-insiders

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτη την στιγμή όλα τα builds που βγαίνουν είναι υποψήφια για rtm. Αυτό έχει ανακοινωθεί. Προς της 17-20 θα αποφασισθεί ποιο από τα τελευταία builds θα γίνει rtm. Δηλαδή μπορεί να έχει βγει 390 και τελικά να αποφασίσουν ότι η 385 είναι καλύτερη. Αν και συνήθως η πιο τελευταία ή προτελευταια είναι η καλύτερη. Πάντως ξαναλέω ότι τα builds αυτά είναι υποψήφια rtm.

Microsoft are currently in sign-off mode for the Windows 10 Anniversary Update, meaning all these builds are pretty much identical to what the public will be getting on August second, minus the few remaining bugs that Microsoft are squishing. My insider sources say Microsoft is aiming to have a final build for the Anniversary Update sign-off on by Friday the 15th, so at some point next week.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα θεματακι που έχω με το Viber απο τότε που βγήκε η νέα έκδοση ειναι το εξής. Μετα από κάθε φόρτιση του κινητού η εφαρμογή δεν ανοίγει με τίποτα. Κανω ενα soft reset και επανέρχεται βέβαια αλλα δεν είναι λύση αυτη. Καμμια ιδέα να τι διορθώσουμε η γιατί το κανει αυτο εχει κανείς;

Δημοσ.

Ενα θεματακι που έχω με το Viber απο τότε που βγήκε η νέα έκδοση ειναι το εξής. Μετα από κάθε φόρτιση του κινητού η εφαρμογή δεν ανοίγει με τίποτα. Κανω ενα soft reset και επανέρχεται βέβαια αλλα δεν είναι λύση αυτη. Καμμια ιδέα να τι διορθώσουμε η γιατί το κανει αυτο εχει κανείς;

δεν εχω παρατητηρησει αν το κανει μετα από κάθε φορτιση αλλα κι εγω το παθαινω. Ενώ η εφαρμογή φάνηκε πως βελτιωθηκε με το μεγάλο update, έγινε μη λειτουργικη

Δημοσ.

Ανακάλυψα σοβαρά bugs και είδα στο feedback hub ότι τα έχουν και άλλοι. Έκανα upvote και δήλωσα και την δικιά μου περίπτωση.

Το wifi κάνει connect αλλά μου λέει no internet για αρκετή ώρα, και όντως δεν έχω ίντερνετ.

Επίσης καμιά φορά στο notification κολάει το κινητό και η δόνηση και θέλει soft reset.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα θέμα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου έλεγε ότι η μπαταρία κρατάει 1 ημέρα και παραπάνω. Ενώ μετά απο δύο φορτίσεις ξαφνικά έπεσε στις 14 ώρες που ήταν το συνηθισμένο με insider. Lumia 930 έχω. Το έχει κάποιος άλλος? Κοίταξα απο εφαρμογές τι γίνεται, και η τελευταία που εγκατέστησα ήταν η Subway Surfers, ενώ στην μπαταρία έχω τις απολύτος απαραίτητες να τρέχουν στο background.

Δημοσ.

Δεν αντεξα και ξαναπερασα 10ρια στο 620 μου! Παντως το κολλημα ειναι αρκετα υποφερτο και μου φαινεται θα τα κρατησω! μεγαλη προοδος η .456 σε σχεση με την .218 που ειχα ξαναπροσπαθησει.

Η εφαρμογη του facebook εχει βγει στο κοινο;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...