Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Well η .456 πάει καλύτερα(ειδικά όταν σέρνεις τη notification bar) απτό slow ring που ήμουν πριν και νομίζω ότι είναι και καλύτερη η μπαταρία!αυτά....

Νέα μεταφορά παιχνιδιού!

https://www.microsoft.com/el-gr/store/games/altos-adventure/9nblggh4p0pf

Το παιχνίδι είναι φανταστικo

Δεν μπορώ να το κατεβάσω;;! Είναι μόνο για υπολογιστή!
Δημοσ.

Αυτό συζητάμε Xristara... είναι ρυθμισμένο έτσι αλλά δεν...

Και κεφαλαία δοκίμασα και κάνει τα ίδια... :mad:

Στο 640XL μου και σε ενα 550 μιας φίλης έχω βαλει την "Βελτιστοποίηση για Τουρκικά" και μια χαρά δέχεται τους 160 χαρακτήρες. Αν και παίζει να έχω και πάνω απο χρόνο να στείλω SMS πια μιας και στην σημερινή εποχή το βρίσκω άχρηστο πλέον.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

wp_ss_20160709_0001.png

Μερικες χρησιμες εφαρμογες:

Mobile Task Manager

Wifi Analyzer

Battery X

Το Performance δεν ξερω οντως αν κανει δουλεια(αν θελετε ριξτε μια ματια ξερω γω)

Εχω κατεβασει 2 Speedometer ωστε να τα δοκιμασω...

Και φυσικα 2 παιχνιδακια αν και το Sniper Fury νομιζω θελει internet για να παιξεις παιζει να το σουτάρω!

Και *Major Mayhem WP

Το προβλημα με τους χαρακτηρες βαλτε το στο reduced/μειωμενο! εμενα μου χει οριο κανονικα μεχρι 160 χαρακτηρες! ;)

Για τα speedometer το driving forces φαινεται ή καταλαβαινω πως ειναι πιο αξιοπιστο απτο αλλο!

Επεξ/σία από olimpiakos 7
  • Like 1
Δημοσ.

Yπάρχει επιλογή για να στέλνουμε 160 χαρακτήρες στα SMS?

Ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... :huh:

Είμαι στην .456

Φίλε, τα "non windows 10 compatible" κινητά όπως το δικό σου, το 920 που ειχα κτλ δεν υποστηρίζουν 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα sms δυστυχώς... Μια προσωρινή λύση που ειχα κανει εγω στο 920 ηταν να γράφω με greeklish που φτάνει τα 160 κανονικά...

Πάνο οι επιλογές είναι 3

Lumia 550,

Lumia 650,

Lumia 640 XL (απορρίπτεται λόγω μεγέθους)

Το 650 συμφέρει πολύ στα 133, και 5" και amoled και 16 gb και θα υποστηριχθεί περισσότερο από το 550.

Παρ το το 650 είναι τέλειο! Το έχει ο αδερφός μου, είναι από τα ποιο ελαφριά κ λεπτά κινητά που εχω πιάσει στα χέρια μου, έχει τέλεια οθόνη, η μπροστινή του κάμερα είναι ίσως απο τις καλύτερες σε κινητό, η πίσω ειναι σούπερ σε φως ημέρας, δυσκολεύεται αρκετά όμως σε σκοτεινές λήψεις και γενικά το βράδυ.... Επίσης δεν εχει hardware button για την κάμερα.... Ενα ακόμη αρνητικό ειναι οτι δεν γράφει full HD (1080P). Σαν κατασκευή ειναι πάρα πολυ καλή, στου αδερφού μου συγκεκριμένα ομως ειχε ενα μικρο μπαλατζαρισμα η μπαταριά και έκανε "τακ τακ" αλλά βάλαμε ενα μικρο κομματάκι χαρτί και είναι κομπλέ. Το 640 xl το εχει ο κολλητός μου, τεράστιο και χοντρό κινητό... Ειδικά σε θήκη που το βαζει γίνεται σκέτο τούβλο...

Δημοσ.

Στο 640XL μου και σε ενα 550 μιας φίλης έχω βαλει την "Βελτιστοποίηση για Τουρκικά" και μια χαρά δέχεται τους 160 χαρακτήρες. Αν και παίζει να έχω και πάνω απο χρόνο να στείλω SMS πια μιας και στην σημερινή εποχή το βρίσκω άχρηστο πλέον.

Tο έκανα αλλά δεν "έπιασε"

Και εγώ παντελώς άχρηστα τα θεωρώ σήμερα τα sms αλλά μιάς και έτυχε να στείλω είδα και το πρόβλημα

Ευχαριστώ πάντως

Φίλε, τα "non windows 10 compatible" κινητά όπως το δικό σου, το 920 που ειχα κτλ δεν υποστηρίζουν 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα sms δυστυχώς... Μια προσωρινή λύση που ειχα κανει εγω στο 920 ηταν να γράφω με greeklish που φτάνει τα 160 κανονικά...

Προφανώς έχεις δίκιο.

greeklish δεν γράφω με την καμία... τα σιχαίνομαι :mad:

Δεν πειράζει θα ζήσω και με τους 70 χαρακτήρες όταν και αν χρειάζεται να στείλω sms

Eυχαριστώ και εσένα :)

Δημοσ.

ΣΕ 950 ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΗΕΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ MICROSOFTMDG .....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950/402957-microsoftmdg-update.html

Source.png Πηγή: Εδω

http://www.windowscentral.com/lumia-950-and-950-xl-getting-double-tap-wake-firmware?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp

• Like 1
Δημοσ.

ΣΕ 950 ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΗΕΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ MICROSOFTMDG .....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι το firmware για το double tap και κάποια fixes

• Like 2
Δημοσ.

Να πω ην αμαρτία μου το ξεκλειδωμα στα 8.1 ήταν πιο ωραίο απ' ότι τώρα. Κινούσες την εικόνα προς τα πάνω και το ένιωθες το ξεκλείδωμα. Τώρα τους αριθμούς κινείς μόνο...

• Like 1
Δημοσ.

Μαμιεται και σας το viber?Συγκεκριμενα γραφω γρηγορα και παταω να σταλθει(και ολα αυτα γρηγορα) και μετα δεν βγαινει το πληκτρολογιο να γραψω...το κλεινω και μετα ειναι θεμα τυχης αν θα μπει!(αργκκ) :-D

Δημοσ.

Να πω ην αμαρτία μου το ξεκλειδωμα στα 8.1 ήταν πιο ωραίο απ' ότι τώρα. Κινούσες την εικόνα προς τα πάνω και το ένιωθες το ξεκλείδωμα. Τώρα τους αριθμούς κινείς μόνο...

??

To ίδιο ξεκλείδωμα (κίνηση οθόνης προς τα πάνω) εξακολουθώ να έχω στο 950 και μετά το doubletap f/w.

Θέμα ρύθμισης είναι...αν θελεις σύρσιμο, αν θέλεις κωδικό, αν οτιδήποτε.

Άκυρο...τώρα κατάλαβα τί εννοείς...δεν ανοίγει η εικόνα, αλλά μόνο η ώρα κλπ και μετά εμφανίζεται το καλντερίμι.

Ούτε που μου είκε κάνει κλικ σε σχέση με το 8.1 τηλέφωνο που είχα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...