Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H νεα εφαρμογη της formula ειναι μπομπα παντως..λιγο ποιο ελαφρια να γινει και κομπλε..

Επισης ΟΛΟΙ θελουμε να μαθουμε τι παιζει με τον Retro και την Dona και τα ξερει ολα πριν συμβουν..(πλακιτσα)

Και τελος παιδια θελω την βοηθεια σας, ρωταω εδω επειδη ειστε ολοι εδω μαζεμενοι και να μην κανω νεο θεμα..

Το 820 που ειχε η κοπελα μου της επεσε και ειδε τον Κυριο.

Εχουμε και λεμε τωρα..το 640 που εχω της αρεσει απλα θα ηθελε λιγο καλυτερη μπροστινη γιατι του 640 ειναι επιοικως μετρια..

Αρα το 550 που εχει καλυτερη μπροστινη αξιζει βρε παιδια?Γενικοτερα το εχει καποιος να μας πει απο μπαταρια και πως παει με τα 10 γενικοτερα με τις τελευταιες αναβαθμισεις? 

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H νεα εφαρμογη της formula ειναι μπομπα παντως..λιγο ποιο ελαφρια να γινει και κομπλε..

Επισης ΟΛΟΙ θελουμε να μαθουμε τι παιζει με τον Retro και την Dona και τα ξερει ολα πριν συμβουν..(πλακιτσα)

Και τελος παιδια θελω την βοηθεια σας, ρωταω εδω επειδη ειστε ολοι εδω μαζεμενοι και να μην κανω νεο θεμα..

Το 820 που ειχε η κοπελα μου της επεσε και ειδε τον Κυριο.

Εχουμε και λεμε τωρα..το 640 που εχω της αρεσει απλα θα ηθελε λιγο καλυτερη μπροστινη γιατι του 640 ειναι επιοικως μετρια..

Αρα το 550 που εχει καλυτερη μπροστινη αξιζει βρε παιδια?Γενικοτερα το εχει καποιος να μας πει απο μπαταρια και πως παει με τα 10 γενικοτερα με τις τελευταιες αναβαθμισεις? 

Το 'χει η κοπέλα μου και δηλώνει άκρως ευχαριστημένη. Η τιμή του είναι επίσης ξεφτίλα, δεν μπορείς να βρεις τόσο καλό κινητό με αυτά τα λεφτά και ούτε καν με αρκετά παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Τι λεει η τελευταια εκδοση απτο release παιδες;;;γυρναω στα 8.1 και την βαζω να δω..!

Αραγε θα κατακτησουμε την android αγορα οπως πηγαινει η εξελιξη στα wp?

Αναμενεται flame απο κρυφους wp haters-fanboys androides.... :-D :-D :X  :devil:

Οσο για το παιδι παραπανω αδερφε κρατας τα λεφτα και πας στο 640!(το 550 ειναι υποδεεστερο)

edit: Ο edge κολλαει στη αρχη, κατα το ανοιγμα;

Δημοσ.

Τι λεει η τελευταια εκδοση απτο release παιδες;;;γυρναω στα 8.1 και την βαζω να δω..!

Αραγε θα κατακτησουμε την android αγορα οπως πηγαινει η εξελιξη στα wp?

Αναμενεται flame απο κρυφους wp haters-fanboys androides.... :-D :-D :X  :devil:

Οσο για το παιδι παραπανω αδερφε κρατας τα λεφτα και πας στο 640!(το 550 ειναι υποδεεστερο)

edit: Ο edge κολλαει στη αρχη, κατα το ανοιγμα;

Εγώ που έχω 640 δεν το βλέπω και πολύ αυτό (αν και θα 'πρεπε) :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατευθείαν για 735 πήγαινα και ειδα σημερα πως δεν υπάρχει πουθενά..καντεμια..πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις.

Το 640 το αφήνουμε λόγω μπροστινής κάμερας.

Το 550 στα 75 ευρω jmiliad γενικά πως τα πάει απο μπαταρια καθημερινή χρήση κάμερες;Μπορείς να μου δώσεις μια εικόνα μιας και το εχεις ευκαιρο;

• Like 1
Δημοσ.

όπως είπα και πιο πάνω 640XL για μπροστινή κάμερα.

Σε ευχαριστώ Chris αλλα ειναι τεράστιο το ατιμο για τα χεράκια της..χεχε..

Το 535 επίσης για τους γνωστούς λόγους ούτε καν το σκέφτομαι...το 735 δεν το βρηκα...το 640 δεν φτουραει η μπροστά κάμερα..αρα;

Δημοσ.

535 ούτε για αστείο.

κοίτα άσχημη δεν είναι του 640,αλλά δεν είναι και για επαγγελματική φωτογράφιση.

όσο το είχα εγώ,έκανα τα βασικά.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Chris αλλα ειναι τεράστιο το ατιμο για τα χεράκια της..χεχε..

Το 535 επίσης για τους γνωστούς λόγους ούτε καν το σκέφτομαι...το 735 δεν το βρηκα...το 640 δεν φτουραει η μπροστά κάμερα..αρα;

Πάνο οι επιλογές είναι 3

Lumia 550,

Lumia 650,

Lumia 640 XL (απορρίπτεται λόγω μεγέθους)

Το 650 συμφέρει πολύ στα 133, και 5" και amoled και 16 gb και θα υποστηριχθεί περισσότερο από το 550.

• Like 2
Δημοσ.

Πάνο οι επιλογές είναι 3

Lumia 550,

Lumia 650,

Lumia 640 XL (απορρίπτεται λόγω μεγέθους)

Το 650 συμφέρει πολύ στα 133, και 5" και amoled και 16 gb και θα υποστηριχθεί περισσότερο από το 550.

Ευχαριστω πολύ θα τα βάλω κατω και θα δω..

Το Facebook beta με το σημερινό update πλέον ανοίγει γιατί δεν μου άνοιγε και είναι ένα κλικ πιο smooth..

Δημοσ.

μιας και έφτασε η ώρα να παραγγείλω το μικρόφωνο για το lumia 925 (τώρα ξεμπέρδεψα με όλα όσα είχα), είπα να πάρω και μια νέα μπαταρία, αλλά από ότι βλέπω η τιμή με τα μεταφορικά στο ebay, είναι ίδια με την τιμή απο ελλάδα (~14.5 ευρώ), βλέπω κάτι λάθος ή τόσο παίζουν οι μπαταρίες; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...