Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα σημεια ενδιαφεροντος εχουν προβλημα οι χαρτες. Θελει να κανεις αναζητηση στην αγγλικη γλωσσα.

Με τα ελληνικα εχουν προβλημα.

Η φωνητικη πλοηγηση λειτουργει κανονικα.

Ίσως να χρειάζεται να γυρίσεις το local σε Greece.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω το Maps θέλει δουλίτσα ακόμη, αλλά προς το παρόν βολευόμαστε.

Σε μένα παίζει κανονικά (δεν έχω δοκιμάσει τα σημεία ενδιαφέροντος) αλλά συνέχεια διαβάζω παράπονα.

Ελπίζω να λυθούν γρήγορα γιατί όλοι μείναμε με αυτή την εφαρμογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως να χρειάζεται να γυρίσεις το local σε Greece.

Που ακριβώς το αλλάζω αυτό;

Edit: Δοκίμασα αναζήτηση στα αγγλικά (greeklish) και όντως λειτουργεί. Δεν το είχα δοκιμάσει, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από teo20net
  • Like 3
Δημοσ.

Μια από τα ίδια κι εγώ. Με Lumia 640 δεν υπάρχουν φωνητικές εντολές στην εφαρμογή Χάρτες στα Windows 10. Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα πάθει.

Δημοσ.

να ρωτήσω,αυτό το "μαγικό" που ειχαν τα 8.1 και οταν σε καλούσε καποιος αν εβαζες αναποδα το τηλέφωνο(οθόνη στο τραπέζι)εμπαινε αθόρυβο,στα 10αρια το βγάλανε;

Δημοσ.

Προωθείται.

Στις μη χ50 συσκευές (όσες δηλαδή δεν βγήκαν από την αρχή με 10ρια) πρέπει να λειτουργεί.

Gestures...κάτι.

Εμείς με τα χ50, περιμένουμε νέες εκδόσεις εφαρμογών και f/w για να τα χαρούμε (΄χρήσιμο χαρακτηριστικό, πολύ!).

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/gestures-beta/9wzdncrcx3n9

Πάντως έχω βρει ένα άλλο feature εξαιρετικά χρήσιμο που είναι ενσωματωμένο στην redstone.

Όταν το απομακρύνω από το αυτί να μπαίνει σε ανοικτή ακρόαση.... Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και ήταν ένας από τους λόγος που δεν ξαναγύρισα σε official!

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/gestures-beta/9wzdncrcx3n9

Πάντως έχω βρει ένα άλλο feature εξαιρετικά χρήσιμο που είναι ενσωματωμένο στην redstone.

Όταν το απομακρύνω από το αυτί να μπαίνει σε ανοικτή ακρόαση.... Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και ήταν ένας από τους λόγος που δεν ξαναγύρισα σε official!

Προωθείται.

Στις μη χ50 συσκευές (όσες δηλαδή δεν βγήκαν από την αρχή με 10ρια) πρέπει να λειτουργεί.

Gestures...κάτι.

Εμείς με τα χ50, περιμένουμε νέες εκδόσεις εφαρμογών και f/w για να τα χαρούμε (΄χρήσιμο χαρακτηριστικό, πολύ!).

sorry λεει και οτι η εφαρμογή τουτη δεν δουλευει με αυτη την εκδοση των WM.

.420 επισημη

Δημοσ.

Έχω το 535,  να ρωτήσω, όταν είναι κλειστό και το βάλω να φορτίσει, ανοίγει μόνο του, υπάρχει ρύθμιση να παραμένει κλειστό στην φόρτιση;

Οχι δεν υπαρχει

Δημοσ.

Στα σημεια ενδιαφεροντος εχουν προβλημα οι χαρτες. Θελει να κανεις αναζητηση στην αγγλικη γλωσσα.

Με τα ελληνικα εχουν προβλημα.

Η φωνητικη πλοηγηση λειτουργει κανονικα.

δεν έχω κανενα πρόβλημα στην ελληνικη γλώσσα στους χαρτες προσωπικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η κάμερα των 2ΜΡ χωρις focus κλπ, το συγκεκριμένο QR δεν το πιάνει. :-(

Δοκίμασε είτε να μπεις στο site από το κινητό είτε να το ψάξεις στο store από υπολογιστή.

edit:

Μπες στο link από το κινητό σου και κατόπιν πάτα το αντίστοιχο στο WPCentral και θα σε πετάξει απευθείας στο store, στην εφαρμογή.

Το δοκίμασα στο δικό μου.

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.

Παιδες Facebook (beta) και messenger (καινουργιο) σας έχει καθόλου ας πούμε delay? Σπασιματα στο scrolling?

Μήπως επειδή είναι iOS port? Lumia 640 εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...