anamenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στα σημεια ενδιαφεροντος εχουν προβλημα οι χαρτες. Θελει να κανεις αναζητηση στην αγγλικη γλωσσα. Με τα ελληνικα εχουν προβλημα. Η φωνητικη πλοηγηση λειτουργει κανονικα. Ίσως να χρειάζεται να γυρίσεις το local σε Greece.
Retromaniac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Νομίζω το Maps θέλει δουλίτσα ακόμη, αλλά προς το παρόν βολευόμαστε. Σε μένα παίζει κανονικά (δεν έχω δοκιμάσει τα σημεία ενδιαφέροντος) αλλά συνέχεια διαβάζω παράπονα. Ελπίζω να λυθούν γρήγορα γιατί όλοι μείναμε με αυτή την εφαρμογή.
teo20net Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ίσως να χρειάζεται να γυρίσεις το local σε Greece.Που ακριβώς το αλλάζω αυτό; Edit: Δοκίμασα αναζήτηση στα αγγλικά (greeklish) και όντως λειτουργεί. Δεν το είχα δοκιμάσει, ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2016 από teo20net 3
g13333 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ίσως να χρειάζεται να γυρίσεις το local σε Greece. Ελληνικα ειναι.
Mixalis21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μια από τα ίδια κι εγώ. Με Lumia 640 δεν υπάρχουν φωνητικές εντολές στην εφαρμογή Χάρτες στα Windows 10. Νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα πάθει.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 να ρωτήσω,αυτό το "μαγικό" που ειχαν τα 8.1 και οταν σε καλούσε καποιος αν εβαζες αναποδα το τηλέφωνο(οθόνη στο τραπέζι)εμπαινε αθόρυβο,στα 10αρια το βγάλανε;
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Προωθείται. Στις μη χ50 συσκευές (όσες δηλαδή δεν βγήκαν από την αρχή με 10ρια) πρέπει να λειτουργεί. Gestures...κάτι. Εμείς με τα χ50, περιμένουμε νέες εκδόσεις εφαρμογών και f/w για να τα χαρούμε (΄χρήσιμο χαρακτηριστικό, πολύ!). 1
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε αυτό https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/gestures-beta/9wzdncrcx3n9 Πάντως έχω βρει ένα άλλο feature εξαιρετικά χρήσιμο που είναι ενσωματωμένο στην redstone. Όταν το απομακρύνω από το αυτί να μπαίνει σε ανοικτή ακρόαση.... Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και ήταν ένας από τους λόγος που δεν ξαναγύρισα σε official! 2
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε αυτό https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/gestures-beta/9wzdncrcx3n9 Πάντως έχω βρει ένα άλλο feature εξαιρετικά χρήσιμο που είναι ενσωματωμένο στην redstone. Όταν το απομακρύνω από το αυτί να μπαίνει σε ανοικτή ακρόαση.... Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και ήταν ένας από τους λόγος που δεν ξαναγύρισα σε official! Προωθείται. Στις μη χ50 συσκευές (όσες δηλαδή δεν βγήκαν από την αρχή με 10ρια) πρέπει να λειτουργεί. Gestures...κάτι. Εμείς με τα χ50, περιμένουμε νέες εκδόσεις εφαρμογών και f/w για να τα χαρούμε (΄χρήσιμο χαρακτηριστικό, πολύ!). sorry λεει και οτι η εφαρμογή τουτη δεν δουλευει με αυτη την εκδοση των WM. .420 επισημη
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Όχι τη beta. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η νέα έκδοση. http://mspoweruser.com/gestures-touch-update-brings-back-flip-silence-older-lumia-devices-windows-10/ , σκάναρε το QR.
g13333 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Έχω το 535, να ρωτήσω, όταν είναι κλειστό και το βάλω να φορτίσει, ανοίγει μόνο του, υπάρχει ρύθμιση να παραμένει κλειστό στην φόρτιση; Οχι δεν υπαρχει
disqualified Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Στα σημεια ενδιαφεροντος εχουν προβλημα οι χαρτες. Θελει να κανεις αναζητηση στην αγγλικη γλωσσα. Με τα ελληνικα εχουν προβλημα. Η φωνητικη πλοηγηση λειτουργει κανονικα. δεν έχω κανενα πρόβλημα στην ελληνικη γλώσσα στους χαρτες προσωπικά
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Όχι τη beta. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η νέα έκδοση. http://mspoweruser.com/gestures-touch-update-brings-back-flip-silence-older-lumia-devices-windows-10/ , σκάναρε το QR. η κάμερα των 2ΜΡ χωρις focus κλπ, το συγκεκριμένο QR δεν το πιάνει.
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) η κάμερα των 2ΜΡ χωρις focus κλπ, το συγκεκριμένο QR δεν το πιάνει. Δοκίμασε είτε να μπεις στο site από το κινητό είτε να το ψάξεις στο store από υπολογιστή. edit: Μπες στο link από το κινητό σου και κατόπιν πάτα το αντίστοιχο στο WPCentral και θα σε πετάξει απευθείας στο store, στην εφαρμογή. Το δοκίμασα στο δικό μου. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2016 από Πέτρος
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδες Facebook (beta) και messenger (καινουργιο) σας έχει καθόλου ας πούμε delay? Σπασιματα στο scrolling? Μήπως επειδή είναι iOS port? Lumia 640 εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα