Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους κατόχους χ50 συσκευών, υπάρχει πλέον f/w για double tap to unlock...

Αναμένεται ΟΤΑ τις επόμενες ημέρες ή άμεσα μέσω του tool της MS, αλλά με υποχρεωτικό reset.

Με την Anniversary/Redstone θα έρθουν και πολλά άλλα καλά.

@Retromaniac

Μιας και έχεις το 950(ΧL?), συστήνεις κάποια insider (slow/fast, προφανώς όχι release) για καθημερινή χρήση στο 950 μου.

Να περιμένω να περάσει απλά ο μήνας?

Είναι η συσκευή που μόνιμα χρησιμοποιώ, οπότε σταθερότητα>οτιδήποτε άλλο.

Ευχαριστώ.

Καιρός ήταν να έρθει το double tap.

Πέτρο, η insider είναι πλέον για μενα rc έκδοση. Θα μπορούσες να την βάλεις άνετα.

Αλλά προτείνω αυτό που σου είπαν και υπόλοιποι. Βάλε την .456 τώρα, και όταν βγει η anniversary να την βάλεις και να κάνεις και ένα hard reset (μην κάνεις τώρα και ξανακάνεις με την official).

Άσε που θα την ευχαριστηθείς και περισσότερο γιατί θα σου έρθουν όλα τα νέα features μαζί :)

Εγώ πάντως δεν έχω την επίσημη του fb. Έχω της ΜS. Έκανε και update μάλιστα. Πρέπει να το κανεις region Γερμανια για να πιάσει; θα περιμένω την official stable μάλλον.

Όπως είπε και ο Χρήστος, απλά το γυρνάς για να κατεβάσεις και στο καπάκι ξαναγυρνάς.

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκε κανονικά, έφαγε και το soft reset της και όλα σχεδόν καλά.

Σχεδόν, γιατί η επίσημη του WindowsCentral με το που ξεκινά και πάει να ανανεώσει, κρασάρει. Με απεγκατάσταση-επανεκκίνηση-επανεγκατάσταση δεν έφτιαξε.

Στα υπόλοιπα δεν βλέπω κάτι συγκλονιστικό, κάποια διαφορά.

Από χρήση μπαταρίας, αφού περάσουν 2-3 ημέρες για να έχω άποψη.

Σίγουρα πάντως, δεν έχασα (ή κέρδισα) εμφανώς κάτι.

Αυγουστιάτικα το hard reset, να τα χαρώ όλα μαζί που λέει κι ο από πάνω κύριος.

• Like 1
Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που ενω τα wp εχουν το μικροτερο ποσοστο απο τα αλλα δυο λειτουργικα για κινητα τηλεφωνα, στο forum εχουν το πιο active thread!

• Like 2
Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που ενω τα wp εχουν το μικροτερο ποσοστο απο τα αλλα δυο λειτουργικα για κινητα τηλεφωνα, στο forum εχουν το πιο active thread!

στα αντίστοιχα φόρουμ να συζητήσουν τι;

300 συσκευές και η καθεμία φοράει αλλη εκδοση android.

αλλη συμπεριφορά/μενου εχει η 5.1.1 στο LG αλλη στο samsung.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια εφαρμογή για youtube

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/explorer-for-youtube/9nblggh4r15g

Και μην ξεχνάτε να βάλετε όλοι το appraisin. Το ίδιο χρήσιμη με το windowscentral.

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/appraisin/9nblggh5x358

Ετσι ακριβως Retro, καθώς και το MSPoweruser ειναι εξαιρετική εφαρμογή που στο σύνολο τους αναφέρουν απο τελευταίες εξελίξεις..updates γενικότερα απόψεις πανω στα windows καθώς και προσφορες.

Όσο για τις εφαρμογές YouTube δεν υπήρχε έλλειψη ποτέ..ειναι ηδη κάνα 5αρι που ειναι ανώτερες και απο την επίσημη του android..

Αλλου πόναγε και πονάει το λειτουργικό..περιμένω κάποια πραγματακια και βελτιωσεις ακομα για να το θεωρήσω ανταξιο του ανταγωνισμού.

• Like 2
Δημοσ.

Ενώ πριν 10 μέρες είχα κανονικά το Here Drive και το χρησιμοποίησα για να με καθοδηγήσει να βρώ μια εκκλησία (πήγαινα σε γάμο φίλου), προχθές προς έκπληξή μου διαπιστώνω ότι δεν λειτουργεί και με προτρέπει να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Χάρτες. Έχει καμμιά σχέση η εφαρμογή χάρτες με το Here Drive; Δεν βρίσκει κανένα σημείο ενδιαφέροντος παρα μόνο αν δώσεις οδό/αριθμό, δηλαδή αν ψάχνεις ένα κινηματογράφο/γήπεδο/εκκλησία κλπ...τζίφος. Επίσης δεν κατάφερα να κάνω την φωνητική καθοδήγηση να λειτουργήσει, όσες φορές και να προσπάθησα...μούγγα η φωνητική. Θέλει κάποια ξεχωριστή ρύθμιση, δουλεύει σε όλους κανονικά;

Δημοσ.

Ενώ πριν 10 μέρες είχα κανονικά το Here Drive και το χρησιμοποίησα για να με καθοδηγήσει να βρώ μια εκκλησία (πήγαινα σε γάμο φίλου), προχθές προς έκπληξή μου διαπιστώνω ότι δεν λειτουργεί και με προτρέπει να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Χάρτες. Έχει καμμιά σχέση η εφαρμογή χάρτες με το Here Drive; Δεν βρίσκει κανένα σημείο ενδιαφέροντος παρα μόνο αν δώσεις οδό/αριθμό, δηλαδή αν ψάχνεις ένα κινηματογράφο/γήπεδο/εκκλησία κλπ...τζίφος. Επίσης δεν κατάφερα να κάνω την φωνητική καθοδήγηση να λειτουργήσει, όσες φορές και να προσπάθησα...μούγγα η φωνητική. Θέλει κάποια ξεχωριστή ρύθμιση, δουλεύει σε όλους κανονικά;

εγω δεν αντιμετωπίζω τιποτα από όσα αναφερεις λειτουργεί όπως ακριβως και πριν και όλα υπαρχουν πλεον σε μια εφαρμογή αντι για 3-4. Και φωνητικες οδηγιες και σημεια ενδιαφέροντος. Τα ιδια δεδομενα με την here εχει

• Like 1
Δημοσ.

Στα σημεια ενδιαφεροντος εχουν προβλημα οι χαρτες. Θελει να κανεις αναζητηση στην αγγλικη γλωσσα.

Με τα ελληνικα εχουν προβλημα.

Η φωνητικη πλοηγηση λειτουργει κανονικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...