Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 το store μου εμφάνισε messenger απο facebook inc το οποιο ομως δεν ειναι beta. Βλέπω απο τις εικόνες οτι ειναι ιδια με την beta που ειχα κατεβάσει. Βγήκε γενικότερα η σταθερή εφαρμογή και η beta θα ειναι ενα σταδιο μπροστά;
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 το store μου εμφάνισε messenger απο facebook inc το οποιο ομως δεν ειναι beta. Βλέπω απο τις εικόνες οτι ειναι ιδια με την beta που ειχα κατεβάσει. Βγήκε γενικότερα η σταθερή εφαρμογή και η beta θα ειναι ενα σταδιο μπροστά; Ναι βγήκε σταθερή, αλλά η beta δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να έχει αυτό τον ρόλο ή θα την αφαιρέσουν...
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Για τους κατόχους χ50 συσκευών, υπάρχει πλέον f/w για double tap to unlock... Αναμένεται ΟΤΑ τις επόμενες ημέρες ή άμεσα μέσω του tool της MS, αλλά με υποχρεωτικό reset. Με την Anniversary/Redstone θα έρθουν και πολλά άλλα καλά. @Retromaniac Μιας και έχεις το 950(ΧL?), συστήνεις κάποια insider (slow/fast, προφανώς όχι release) για καθημερινή χρήση στο 950 μου. Να περιμένω να περάσει απλά ο μήνας? Είναι η συσκευή που μόνιμα χρησιμοποιώ, οπότε σταθερότητα>οτιδήποτε άλλο. Ευχαριστώ.
tsiv Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Aν θες σταθερότητα τότε μόνο release... δεν το συζητώ
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Γενικά ισχύει, προφανώς. Ρωτάω απλά επειδή έχει την ίδια συσκευή με εμένα και έχει μια πιο άμεση άποψη.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Γενικά ισχύει, προφανώς. Ρωτάω απλά επειδή έχει την ίδια συσκευή με εμένα και έχει μια πιο άμεση άποψη. 950 εδω.. με τη επισημη 420 ..ολα δουλευουν ρολοι...
panos9553 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Πέτρο τι καινούρια πραγματα θα έρθουν με την Redstone ,τα οποια χρήζουν προσοχής; Επίσης ποτε θα μπορούμε να απαντάμε απο την μπάρα όπως τα sms και σε εφαρμογες όπως messenger what's up Viber ,κλπ;Είχαν υποσχεθεί απο την ανακοίνωση των 10 στις αρχές του 15 τι στο καλο;
flogerakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Γενικά ισχύει, προφανώς. Ρωτάω απλά επειδή έχει την ίδια συσκευή με εμένα και έχει μια πιο άμεση άποψη. 950 εδω.. με τη επισημη 420 ..ολα δουλευουν ρολοι... Να περάσεις την επίσημη .456 ολα δουλεύουν ρολοι, πανε σφαίρα και η μπαταρία άψογη. Επίσης στην .456 λειτουργεί πολυ γρήγορα η μπάρα ειδοποιήσεων και το κουμπί εμφάνισης της οθόνης κλειδώματος... 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Να περάσεις την επίσημη .456 ολα δουλεύουν ρολοι, πανε σφαίρα και η μπαταρία άψογη. Επίσης στην .456 λειτουργεί πολυ γρήγορα η μπάρα ειδοποιήσεων και το κουμπί εμφάνισης της οθόνης κλειδώματος... δε πρεπει να βαλω insider..?? το αποφευγω ..και στο 950 και στο 930
privateer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Πέτρο τι καινούρια πραγματα θα έρθουν με την Redstone ,τα οποια χρήζουν προσοχής; Επίσης ποτε θα μπορούμε να απαντάμε απο την μπάρα όπως τα sms και σε εφαρμογες όπως messenger what's up Viber ,κλπ;Είχαν υποσχεθεί απο την ανακοίνωση των 10 στις αρχές του 15 τι στο κα Πρέπει να είναι uwp. Το WhatsApp δεν είναι uwp οπότε μην περιμενεις κάτι τέτοιο σύντομα. Για τα αλλά είναι θέμα developer. To line που χρησιμοποιώ το εχει ενσωματώσει.
anamenos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 To viber και το messenger που είναι universal λογικά πολύ σύντομα θα το ενσωματώσουν. Το facebook ήδη σου δίνει αύτη τη δυνατότητα αλλά όχι σε όλες του τις λειτουργίες. 1
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Γνωρίζει κανεις αν στην επίσημη του FB( Facebook inc) θα δωθεί η δυνατότητα το live tile να πάρει την εικόνα του banner απ τον λογαριασμό όπως έχει και η εκδοση της microsoft; πέρα του οτι μου άρεσε,αυτό το μπλε εικονίδιο δεν μ αρέσει και θα πρέπει να φτιαχνω τα εικονίδιά μου πάλι. η τουλάχιστον να γίνει διάφανο.
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως δεν έχω την επίσημη του fb. Έχω της ΜS. Έκανε και update μάλιστα. Πρέπει να το κανεις region Γερμανια για να πιάσει; θα περιμένω την official stable μάλλον.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως δεν έχω την επίσημη του fb. Έχω της ΜS. Έκανε και update μάλιστα. Πρέπει να το κανεις region Γερμανια για να πιάσει; θα περιμένω την official stable μάλλον. Για την αρχική εγκατάσταση ναι,μετά μπορείς να γυρίσεις πάλι οπου θες. Facebook(Beta) ονομάζεται,στην αρχή την πάτησα γιατι ειδα facebook beta αλλα ηταν η beta της MS. μέχρι στιγμής ειναι ένας απο τους λόγους που δεν την χρησιμοποιώ αν και την έχω εγκατεστημένη,ο δευτερος ειναι οτι στην συσκευή μου τουλάχιστον πάει τρομερά αργά.
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Aν θες σταθερότητα τότε μόνο release... δεν το συζητώ Να περάσεις την επίσημη .456 ολα δουλεύουν ρολοι, πανε σφαίρα και η μπαταρία άψογη. Επίσης στην .456 λειτουργεί πολυ γρήγορα η μπάρα ειδοποιήσεων και το κουμπί εμφάνισης της οθόνης κλειδώματος... To κοίταξα λιγάκι και αλλού, με πείσατε και εσείς. .456, aka Release Preview κατεβαίνει. Να δούμε τί ψάρια θα πιάσουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα