Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνει δυνατά μετά από καιρό η Microsoft στο παιχνίδι... Προσπαθεί για το καλύτερο από ότι βλέπω... Μακάρι να τα καταφέρει! Ήδη τα 10 άρια έχουν βελτιωθεί πολύ!

• Like 2
Δημοσ.

μια απορια,εαν στο  store εχει  επιλογη για κινητο η pc δεν ειναι universal εφαρμογη;εχω κατεβασει το city racing 3d αλλα  δεν συγχρονιζει..

• Like 1
Δημοσ.

Απιστευτη εφαρμογη το appraisin!! Γενικα παντως τα 10ρια μερα με τη μερα ανεβαινουν επιπεδο..εκει που ημουν ετοιμος να τα αποχωριστω βλεπω ξανα το κινητο μου να ειναι γρηγορο και το store να γεμιζει και γεννηθηκε ξανα η ελπιδα :P

• Like 1
Δημοσ.

Απιστευτη εφαρμογη το appraisin!! Γενικα παντως τα 10ρια μερα με τη μερα ανεβαινουν επιπεδο..εκει που ημουν ετοιμος να τα αποχωριστω βλεπω ξανα το κινητο μου να ειναι γρηγορο και το store να γεμιζει και γεννηθηκε ξανα η ελπιδα :P

Και εγώ είναι η αλήθεια οτι στις αρχές του μήνα  σκεφτόμουν να παω σε redmi note 3 pro . Αλλα ευτυχώς στρώνει το πράγμα!

• Like 1
Δημοσ.

Μα χαροποιεί το γεγονός ότι βελτιώνονται κάποια θέματα..και όπως λεει ο retro αυτη η dona ειναι επαγγελματίας...

Σκέψου ομως και κάτι..οτι τα 10 για μεγάλο διάστημα ήταν άθλια σε πολλά θέματα ακομα και τα επίσημα για ένα φεγγάρι..αρα πως να μην ανεβουν επίπεδο;

• Like 1
Δημοσ.

μια απορια,εαν στο  store εχει  επιλογη για κινητο η pc δεν ειναι universal εφαρμογη;εχω κατεβασει το city racing 3d αλλα  δεν συγχρονιζει..

Όχι. Μπορεί να είναι 2 διαφορετικές. Αλλά ο συγχρονισμός δεν έχει να κάνει με το αν είναι UWP.

Hint: Για να βλέπεις αν είναι uwp, κοιτάς στις απαιτήσεις αν θέλει windows 8 και πάνω ή windows 10. Μόνο η 2η είναι uwp.

Μα χαροποιεί το γεγονός ότι βελτιώνονται κάποια θέματα..και όπως λεει ο retro αυτη η dona ειναι επαγγελματίας...

Σκέψου ομως και κάτι..οτι τα 10 για μεγάλο διάστημα ήταν άθλια σε πολλά θέματα ακομα και τα επίσημα για ένα φεγγάρι..αρα πως να μην ανεβουν επίπεδο;

Νομίζω ότι η διαφορά της Dona, είναι ότι πιστεύει σε αυτό που κάνει.

Για τα windows 10 έχεις δίκιο, αλλά πια έχουν αποκτήσει momentum και επιταγχύνουν.

• Like 3
Δημοσ.

Τα windows 8, σοβάρεψαν όταν έγιναν 8.1, τα 10αρια θα σοβαρέψουν με το anniversary update τόσο σε mobile όσο και σε pc.

Η dona φαίνεται καλή και έχει πείσει, αλλά επειδή για τους insiders υπάρχει και η επόμενη μέρα απο το release του anniversary προσπαθώ να ειμαι επιφυλακτικός.

Όσον αφορά τις εφαρμογές ειναι θέμα χρόνου πλέον, πολύ σύντομα θα έχουμε απ ολα...

• Like 3
Δημοσ.

Από τη στιγμή που εμπνεύστηκε η Microsoft τις universal apps στην ουσία αναγκασε τους developers να φτιάξουν εφαρμογές ... Η κίνηση της ήταν στρατιγικης σημασίας για την εταιρία ... Σχεδόν όλες οι μεγάλες φαρμογες έχουν έρθει ... Let the game begin...!!

• Like 1
Δημοσ.

Την είχα πολύ καιρό αλλά δεν δούλευε, ποτέ. Πριν λίγο προσπαθούσα να κατεβάσω το update και μου έβγαζε σφάλμα. Τώρα κατεβαίνει το update που το ξαναδοκιμάζω.

Edit: Την ανοίγω και μου βγάζει : "Sorry about that. Our app isn't available for Windows right now. You can access your account, send money and more using our website."

Δουλεύει σε κανέναν;

Δημοσ.

Το ματιασα.. Πηγα να κατεβασω την εφαρμογη για να μπω σε insider και μου εβγαζε γερμανικα.. Λεω θα ξεχασα να αλλαξω το region. Το ελεγχω κανονικα ελληνικα και τωρα μου βγαζει το insider και καποιες αλλες εφαρμογες αραβικα... Εκανα restart και soft reset τιποτα...καμμια ιδεα?

Δημοσ.

Το ματιασα.. Πηγα να κατεβασω την εφαρμογη για να μπω σε insider και μου εβγαζε γερμανικα.. Λεω θα ξεχασα να αλλαξω το region. Το ελεγχω κανονικα ελληνικα και τωρα μου βγαζει το insider και καποιες αλλες εφαρμογες αραβικα... Εκανα restart και soft reset τιποτα...καμμια ιδεα?

Μπες σε preview και κατέβασε το Update.

• Like 1
Δημοσ.

Πως να μπω σε preview που ειναι αραβικα?? :P ποια επιλογη παταω??

Edit: Εκανα το update και ολα μια χαρα!! Ευχαριστω πολυ retro..

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και εκανα κάποια τεστακια σε διαφορα games σε Lumia 640 με την επίσημη 420...παιζει πολυ lag γενικότερα ενώ τα αντίστοιχα android με snap 400 πάνε σαφώς καλυτερα.

Δεν ξερω με το update τον Αύγουστο αν αλλάξει κάτι αλλα όσοι θέλετε να παίζετε και κάνα game ΜΑΚΡΙΑ απο lumia..εκτος απο τα μοντέλα με snap 800 και πανω..

Δημοσ.

Αγορασα σημερα το 640 LTE μετα απο 2 upgrade απειρα updates εφαρμογων ειναι ετοιμο. To viber μολις το ανοιγω κλεινει μετα απο 8 sec. Τι να κανω;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...