Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Έρχεται official steam app! http://www.windowscentral.com/official-steam-app-windows-phone-pops-windows-store https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/steam-official/9nblggh4x7gm?tduid=(6e803a31740849a5cf1f303d243304ba)(259740)(2542549)(d_wp)() 2
salida Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Έβγαλαν update το twitter και το viber. Έχω μια απορία αναφορικά με το viber, παρατήρησε κανείς μια κλειδαριά δίπλα απο το κουμπί για την αποστολή μηνύματος ? Μετά το update μου το εμφάνισε σε ένα chat αλλά μετά χάθηκε, επίσης πως μπορεί να έχει end to end encryption όταν κάποιος μπορεί να έχει την εφαρμογή και στο pc και στο κινητό? 1
flogerakos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Το messenger έβγαλε update και πλέον είναι επίσημη έκδοση και όχι beta και μπορούν να την κατεβάσουν όλοι. Είναι πολύ γρήγορη κ σταθερή κ έχει όλα τα χαρακτηριστικά! 3
panos9553 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Φιλε το 930 του χαντακωσε τα νιατα η MS. Δεν παιρνει 10αρια ετσι δεν ειναι. Βλεπω να τα πουλανε σωρηδόν ολοι αυτα και τα 1520. Ευχαριστω θα μεινω με το honda civic μου για τωρα. Το θεμα ειναι για windows phone (ρωτησα αν εχει κανεις το 650) και δεν θέλω να μιλάω για android σαν κάποιους άλλους σε ξένο νήμα. Απλα απάντησα με την γνώμη μου περί moto. Ποια φαντασία και ποιοι δράκοι στην κουζίνα με lsd μου λες τώρα; Το ειχα και σου λεω τι δεν μου αρεσε. Σου φανηκε τοσο περιεργο το θεμα με το καπακι; Πιασε iphone πχ απο 5 και πανω και πιασε ενα alcatel να δεις διαφορες στο χερι και στο ζύγι. Καπως ετσι το ενιωθα. Τα ειδες διπλα διπλα εσυ και εγω σου λεω δεν με βολευε σαν κινητο-αθλιο. Μεχρι και τα φτηνα samsungakia στυλ j1-j3-j5 πιο καλα ηταν στο χέρι και στην οθόνη. Την κατεστρεψαν την μοτορολα οπως και με τα nexus παει απο αγοραστη σε αγοραστη σαν παιδι αναδοχης οικογενειας. Αυτα. Εσύ ανέφερες το Moto g και όχι εγω..και σου τόνισα πως το 650 ειναι κακή επιλογη ειδικα μετα απο το moto g αρα τους δρακους και τα lsd κρατα τα για την παρτη σου.Το 650 έχει αρκετά μειονεκτήματα..ακομα και ένα Lumia 730-5 που κανει και 50 ευρω ποιο κατω ειναι σαφώς καλύτερο τηλεφωνο..αυτο προσπαθω να σου πω. Τωρα ολα τα υπόλοιπα περί αυτοκινητων και περί nexus και γενικά με την motorola τι σχέση έχουν μου λες;
salida Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Και το messeger έβγαλε update και ακομα δεν έχουν φτιάξει το bug να μπορείς να εμφανίσεις τον αριθμό απο τα notifications στο lock screen.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 και ακομα δεν έχουν φτιάξει το bug να μπορείς να εμφανίσεις τον αριθμό απο τα notifications στο lock screen. εμένα δεν μου εμφανίζεται καν η επιλογή να το προσθέσω στην οθονη κλειδώματος Αυτό εννοείς;
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Εσύ ανέφερες το Moto g και όχι εγω..και σου τόνισα πως το 650 ειναι κακή επιλογη ειδικα μετα απο το moto g αρα τους δρακους και τα lsd κρατα τα για την παρτη σου. Το 650 έχει αρκετά μειονεκτήματα..ακομα και ένα Lumia 730-5 που κανει και 50 ευρω ποιο κατω ειναι σαφώς καλύτερο τηλεφωνο..αυτο προσπαθω να σου πω. Τωρα ολα τα υπόλοιπα περί αυτοκινητων και περί nexus και γενικά με την motorola τι σχέση έχουν μου λες; Η αλήθεια είναι ότι το 735 είναι για μένα πολύ καλύτερο από το 650. Μόνο σε design Κερδίζει το 650. Για το 730 παίζεται γιατί δεν έχει ούτε 4G, ούτε QI.
salida Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 εμένα δεν μου εμφανίζεται καν η επιλογή να το προσθέσω στην οθονη κλειδώματος Αυτό εννοείς; Ακριβώς αυτό.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 να ρωτήσω κάτι. Απο τότε που πέρασα την .420 στο δικαρτο 435 μου, οταν μπαίνω στα μηνύματα πολλές φορες γράφει απαιτείται εξουσιοδότηση και 2 επιλογες απο κάτω(συνέχεια ακυρο) και οποιο και να πατήσω δεν γίνεται κάτι(η τουλάχιστον δεν το βλέπω εγω γιατι δεν παρατηρώ καμία αλλαγή) Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει;
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 να ρωτήσω κάτι. Απο τότε που πέρασα την .420 στο δικαρτο 435 μου, οταν μπαίνω στα μηνύματα πολλές φορες γράφει απαιτείται εξουσιοδότηση και 2 επιλογες απο κάτω(συνέχεια ακυρο) και οποιο και να πατήσω δεν γίνεται κάτι(η τουλάχιστον δεν το βλέπω εγω γιατι δεν παρατηρώ καμία αλλαγή) Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Συνδεσου στο internet κεινη τη στιγμη...ειναι που συνδεεται ο λογαριασμος σου με τα μηνυματα (για συγχρονισμο ισως
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Συνδεσου στο internet κεινη τη στιγμη...ειναι που συνδεεται ο λογαριασμος σου με τα μηνυματα (για συγχρονισμο ισως λάθος μου δεν το είχα γράψει,το έχω απενεργοποιημένο το συγκεκριμένο απο τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων! επίσης,δευτερο θέμα. Στην εφαρμογή του viber (V6)για τα 10αρια αλλαξα φωτογραφία. Πλέον μου λένε οι επαφές μου οτι φαίνεται ζουληγμένη-παραμορφωμένη. Στις ρυθμίσεις δεν με αφήνει να την φτιάξω κλπ. Τι κάνουμε; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 λάθος μου δεν το είχα γράψει,το έχω απενεργοποιημένο το συγκεκριμένο απο τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων! επίσης,δευτερο θέμα. Στην εφαρμογή του viber (V6)για τα 10αρια αλλαξα φωτογραφία. Πλέον μου λένε οι επαφές μου οτι φαίνεται ζουληγμένη-παραμορφωμένη. Στις ρυθμίσεις δεν με αφήνει να την φτιάξω κλπ. Τι κάνουμε; Δεν ξερω κατι αλλο απτη στιγμη που το χεις κλειστο...μου το εμφανιζε και μενα και παταγα συνεχεια,δεν εδινα και πολυ βαση! Οσον αφορα για το viber βαλε μια αλλη εικονα και ξαναβαλε αυτη που ειχες;!
eliasjuve Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Επιτέλους βγήκε το "Subway Surfers" για τα 10άρια!!! 1
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Βγήκε VLC uwp! http://www.windowscentral.com/vlc-windows-10-now-available-everyone-enjoy https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/app/9nblggh4vvnh?tduid=(aacae26000f5a4517f8efb5e54cb65b0)(259740)(2804583)()() 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα