Chrysostomos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 έχετε ξεχάσει μου φαίνεται 2-3 ότι δεν είναι VS το παρών θέμα... 1
tasos-e Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πάνο τη συμφωνία έχεις με την google χάχα. Φίλε Άρη πιστεύω αν κατασταλάξεις το 650 είναι μια απλός καλή συσκευή αλλά στη θέση σου θα διάλεγα το 640. 1
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Κατσε να το παμε με την σειρα..βασικα το moto g3 ειναι μια τιμια συσκευη αλλα μεχρι εκει...με το 1g ram και τον snap 410 ας εχει pure android ειναι ενα low end κινητο ετσι?Οχι για πολλα πολλα..και σε σχεση με το 650 τι καλυτερο περιμενεις να δεις? Να σου πω σε ποια πραγματα το μοτο g3 ειναι καλυτερο?Σημαντικα ποιο γρηγορο στο ανοιγμα σχεδον ολων των εφαρμογων, καλυτερη καμερα και βιντεο με διαφορα, καθως και πολυ καλυτερη μπαταρια..αρα καταλαβαινεις τι θελω να πω Δεν ψαχνω κινητο να ειναι gtr skyline, ουτε με ενδιαφερουν τα specs. Παω απο ιδια κατηγορια σε ιση ήσε χειροτερη με αυτα τα λεφτα, το ξερω. Απλα 2-3 πραγματα που μου την εσπασαν στο motog. Ασχημο cover (αδιαβροχο μεν) αλλα στο κρατημα ηταν αηδια. Ναι ουτε εγω το πιστευα μεχρι τωρα οτι παιζει ρολο. Ειναι σαν να παρεις το αμαξι που γουσταρεις και το καθισμα να μην ειναι τοσο ανετο να καθεσαι πανω σε αυτο. Επισης οταν το ακουμπας σε τραπεζι και πας να πατησεις με το δακτυλο παλατζαρτει σαν βαρκα λογο της καμπυλοτητας του. Οθονη με περιεργα χρωματα δεν ηταν S-(amo)led σαν τα samsung και αρκετα αλλα, εχανε σε αυτο τον τομεα. Το ασπρο χρωμα υποκειμενικο βεβαια, αλλα με πελαγωσε, δεν ξαναπαιρνω ασπρο εκτος αν ειναι απο πισω οπως στα lumia,
panos9553 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πάνο τη συμφωνία έχεις με την google χάχα. Φίλε Άρη πιστεύω αν κατασταλάξεις το 650 είναι μια απλός καλή συσκευή αλλά στη θέση σου θα διάλεγα το 640. Δεν παιζει να το λες σοβαρα ετσι? Εχω Lumia τα τελευταια 3 χρονια..απλα δοκιμαζω και αλλες συσκευες απο φιλους και βλεπω διαφορες και απλα τις μοιραζομαι..προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος και τιποτα αλλο.. Δεν ψαχνω κινητο να ειναι gtr skyline, ουτε με ενδιαφερουν τα specs. Παω απο ιδια κατηγορια σε ιση ήσε χειροτερη με αυτα τα λεφτα, το ξερω. Απλα 2-3 πραγματα που μου την εσπασαν στο motog. Ασχημο cover (αδιαβροχο μεν) αλλα στο κρατημα ηταν αηδια. Ναι ουτε εγω το πιστευα μεχρι τωρα οτι παιζει ρολο. Ειναι σαν να παρεις το αμαξι που γουσταρεις και το καθισμα να μην ειναι τοσο ανετο να καθεσαι πανω σε αυτο. Επισης οταν το ακουμπας σε τραπεζι και πας να πατησεις με το δακτυλο παλατζαρτει σαν βαρκα λογο της καμπυλοτητας του. Οθονη με περιεργα χρωματα δεν ηταν S-(amo)led σαν τα samsung και αρκετα αλλα, εχανε σε αυτο τον τομεα. Το ασπρο χρωμα υποκειμενικο βεβαια, αλλα με πελαγωσε, δεν ξαναπαιρνω ασπρο εκτος αν ειναι απο πισω οπως στα lumia, Επειδη το θεμα εδω ειναι για τα windows phone-mobile καλο θα ηταν να ανοιξεις θεμα στην καταλληλη ενοτητα για να παρεις αρκετες γνωμες..για να μην χαλαμε το θεμα... Απλα επειδη εχω δει διπλα διπλα αυτα τα κινητα που αναφερθηκαν (και δεν τα εβγαλα απο την δικη μου φαντασια) σου ειπα τις εξης διαφορες που ειδα για να μην απογοητευτεις... Και τελειωνω το 650 εχει μονο καλη ποιοτητα κατασκευης και καλη οθονη..σε ολα τα αλλα ειναι μια κακιστη επιλογη σε αυτα τα χρηματα..και μην συγκρινεται κινητα με αυτοκινητα γιατι ειναι εντελως ατοπο..
tsiv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δεν ψαχνω κινητο να ειναι gtr skyline, ουτε με ενδιαφερουν τα specs. Παω απο ιδια κατηγορια σε ιση ήσε χειροτερη με αυτα τα λεφτα, το ξερω. Αν θες και τη δική μου γνώμη με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις ένα 930 σε άριστη κατάσταση μεταχειρισμένο από εδώ μέσα. Το πουλάει ένας καλός φίλος. Και θα έχεις όντως gtr skyline και premium στο χέρι και 5" AMOLED κ.λ.π Αν θες να κοιτάξεις και αυτή την εκδοχή... στείλε πμ 2
Liverpool36 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 1) γιατί είναι πολύ υψηλής ανάλυσης και σου κάνει ένα γρήγορο downscale για να τις δεις. Τράβα σε ανάλυση 8 mpx και θα δεις ότι περιέργως είναι λιγότερο θολές. Αυτό γίνεται γιατί δεν "χωράνε" στην οθόνη οι υψηλής. 2) σου δείχνει πιξελ γιατί σε αφήνει να κάνεις πολύ περισσότερο zoom και να πλησιάσεις πιο κοντά. Όπως θα δεις και εδώ, το iphone 5s με το Lumia 950 δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7263&idPhone2=5685&idPhone3=5760 Κοίτα σε lowlight τι διαφορά έχει με το 6 http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=7263&idPhone2=6378&idPhone3=5760 το 950 dual τραβαει φωτο παρεμπιπτοντως με 8-16 mpx!! στην φωτο ειδα οτι δειχνει το 950XL τραβαει με 19!! οσο για το ζουμ εχεις δικιο κ γω παρατηρησα οτι ειναι πολυ περισσοτερο απο του 5s! 1
tasos-e Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δεν παιζει να το λες σοβαρα ετσι? Εχω Lumia τα τελευταια 3 χρονια..απλα δοκιμαζω και αλλες συσκευες απο φιλους και βλεπω διαφορες και απλα τις μοιραζομαι..προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος και τιποτα αλλο. Ούτε να πειράξουμε δεν μπορούμε...;
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 το 950 dual τραβαει φωτο παρεμπιπτοντως με 8-16 mpx!! στην φωτο ειδα οτι δειχνει το 950XL τραβαει με 19!! οσο για το ζουμ εχεις δικιο κ γω παρατηρησα οτι ειναι πολυ περισσοτερο απο του 5s! Ίδια κάμερα έχουν. Τα 19 είναι με "κάδρο" 4:3, τα 16 με 16:9. Αλλάζει από τις ρυθμίσεις. 2
Retromaniac Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ίδια κάμερα έχουν. Τα 19 είναι με "κάδρο" 4:3, τα 16 με 16:9. Αλλάζει από τις ρυθμίσεις. Ναι έτσι είναι. Τα κινητά έχουν πανομοιότυπη κάμερα. 1
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν θες και τη δική μου γνώμη με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις ένα 930 σε άριστη κατάσταση μεταχειρισμένο από εδώ μέσα. Το πουλάει ένας καλός φίλος. Και θα έχεις όντως gtr skyline και premium στο χέρι και 5" AMOLED κ.λ.π Αν θες να κοιτάξεις και αυτή την εκδοχή... στείλε πμ Φιλε το 930 του χαντακωσε τα νιατα η MS. Δεν παιρνει 10αρια ετσι δεν ειναι. Βλεπω να τα πουλανε σωρηδόν ολοι αυτα και τα 1520. Ευχαριστω θα μεινω με το honda civic μου για τωρα. Επειδη το θεμα εδω ειναι για τα windows phone-mobile καλο θα ηταν να ανοιξεις θεμα στην καταλληλη ενοτητα για να παρεις αρκετες γνωμες..για να μην χαλαμε το θεμα... Απλα επειδη εχω δει διπλα διπλα αυτα τα κινητα που αναφερθηκαν (και δεν τα εβγαλα απο την δικη μου φαντασια) σου ειπα τις εξης διαφορες που ειδα για να μην απογοητευτεις... Και τελειωνω το 650 εχει μονο καλη ποιοτητα κατασκευης και καλη οθονη..σε ολα τα αλλα ειναι μια κακιστη επιλογη σε αυτα τα χρηματα..και μην συγκρινεται κινητα με αυτοκινητα γιατι ειναι εντελως ατοπο.. Το θεμα ειναι για windows phone (ρωτησα αν εχει κανεις το 650) και δεν θέλω να μιλάω για android σαν κάποιους άλλους σε ξένο νήμα. Απλα απάντησα με την γνώμη μου περί moto. Ποια φαντασία και ποιοι δράκοι στην κουζίνα με lsd μου λες τώρα; Το ειχα και σου λεω τι δεν μου αρεσε. Σου φανηκε τοσο περιεργο το θεμα με το καπακι; Πιασε iphone πχ απο 5 και πανω και πιασε ενα alcatel να δεις διαφορες στο χερι και στο ζύγι. Καπως ετσι το ενιωθα. Τα ειδες διπλα διπλα εσυ και εγω σου λεω δεν με βολευε σαν κινητο-αθλιο. Μεχρι και τα φτηνα samsungakia στυλ j1-j3-j5 πιο καλα ηταν στο χέρι και στην οθόνη. Την κατεστρεψαν την μοτορολα οπως και με τα nexus παει απο αγοραστη σε αγοραστη σαν παιδι αναδοχης οικογενειας. Αυτα.
tasos-e Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το 930 παίρνει επίσημα τα 10. Τα άλλα μπορούν να πάρουν 10 ανεπίσημα. 1
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το 930 παίρνει επίσημα τα 10. Τα άλλα μπορούν να πάρουν 10 ανεπίσημα. Α ναι το 920 δεν παιρνει και τα πουλανε ολοι. Αυτα που παιρνουν ανεπισημα ειναι κολοκυθια τουμπανα της MS. Δεν ειμαι σε ηλικια να παιζω με insiders/redstones κτλπ.
tasos-e Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δεν είναι θέμα ηλικίας,τα έχω και εγώ τα χρονακια μου. Το 930 πάντως είναι πολύ καλό τηλέφωνο. 2
FreakBoy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ποιο app εχετε να προτεινετε για επεξεργασια φωτογραφιας;
salida Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Build 14376 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/06/28/announcing-windows-10-insider-preview-build-14376-for-pc-and-mobile/ "this build has nearly 1,800 fixes over the last build" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα