Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε εντυπωσιάζουν; Βασικά ασχολούμαι πολύ με φωτογραφία και βίντεο, και το κινητό με έχει αφήσει άφωνο ακόμη και στο auto.

Ποια έκδοση windows 10 έχεις;

Δημοσ.

Δεν σε εντυπωσιάζουν; Βασικά ασχολούμαι πολύ με φωτογραφία και βίντεο, και το κινητό με έχει αφήσει άφωνο ακόμη και στο auto.

Ποια έκδοση windows 10 έχεις;

την 420 φιλε μου..

Δημοσ.

δν μου φαινονται πολυ ζωντανες σε σχεση με το iphone 5s που ειχα πριν.. σαν θολες μου φαινονται!! εκτος αυτου στα ζουμ που κανεις στην φωτο αρχιζουν κ φαινονται πιξελ.. αυτο δν το βλεπα στο iphone!  

Δημοσ.

δν μου φαινονται πολυ ζωντανες σε σχεση με το iphone 5s που ειχα πριν.. σαν θολες μου φαινονται!! εκτος αυτου στα ζουμ που κανεις στην φωτο αρχιζουν κ φαινονται πιξελ.. αυτο δν το βλεπα στο iphone!  

1) γιατί είναι πολύ υψηλής ανάλυσης και σου κάνει ένα γρήγορο downscale για να τις δεις. Τράβα σε ανάλυση 8 mpx και θα δεις ότι περιέργως είναι λιγότερο θολές. Αυτό γίνεται γιατί δεν "χωράνε" στην οθόνη οι υψηλής.

2) σου δείχνει πιξελ γιατί σε αφήνει να κάνεις πολύ περισσότερο zoom και να πλησιάσεις πιο κοντά.

Όπως θα δεις και εδώ, το iphone 5s με το Lumia 950 δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7263&idPhone2=5685&idPhone3=5760

Κοίτα σε lowlight τι διαφορά έχει με το 6

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=7263&idPhone2=6378&idPhone3=5760

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι την παρασκευη να παρω το lumia 650.

Εντυπωσεις κανεις;

Το εχει κανενας;

Καλο κινητο αλλα θα σου λεγα να παρεις το 640 καθως εχει μεγαλυτερη μπαταρια!(δεν το εχω στην κατοχη μου,απτα χαρακτηριστικα κοιταω και σου λεω!)

Δημοσ.

Εντυπωσεις κανεις;

Το εχει κανενας;

Εξαρτάται τι θες.

Το 650 έχει καλύτερη οθόνη (amoled), και είναι πολύ πιο όμορφο με μέταλο.

Επίσης υποστηρίζει tap to pay της microsoft, κάτι που μάλλον το 640 δεν υποστηρίζει.

Το 640 έχει καλύτερα κάμερα και τραβάει και 1080p βίντεο ενώ το 650 μόνο 720p.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται τι θες.

Επίσης υποστηρίζει tap to pay της microsoft, κάτι που μάλλον το 640 δεν υποστηρίζει.

χθες διάβαζα ότι το 640 xl υποστηρίζει το tap to pay 2 της ms.(το απλό δεν έχει nfc μάλλον).

Άραγε στην ελλάδα θα το δούμε ποτε?

Δημοσ.

Εντυπωσεις κανεις;

Το εχει κανενας;

Εγω δεν θα σου πρότεινα να παρεις Wm με τα δεδομένα που ισχύουν ακομα..ειδικα το 650 ειναι κοροϊδία σε αυτά τα λεφτά..καλυτερα πήγαινε σε ένα καλο android στα 150 περιπου..εκτος και αν θελεις αναγκαστικά windows καλυτερα να περιμένεις ομως μέχρι το Σεπτέμβρη που θα έχουν βγει κάποια σημαντικά update για να δούμε αν όντως καλυτερέψουν κάποια πραγματα..
Δημοσ.

Εξαρτάται τι θες.

Προτιμω πιο premium στο χερι. Το 649 δυνατο το εχει και ο αξαδερφος μου, το εχω ξεψαχνησει αρκετα.

Ειχες ξανα Windows Phone?

Ειχα lumia 535.

Οχι και το καλυτερο αλλα μ'αρεσε.

η το 640XL η το 650,με έμφαση στο xl από εμένα.

ΧL οχι, θελω μεχρι 5'. Αν εβγαινε σαν το 550 στις 4,7 inches ακομα καλυτερα για μενα.

Εγω δεν θα σου πρότεινα να παρεις Wm με τα δεδομένα που ισχύουν ακομα..ειδικα το 650 ειναι κοροϊδία σε αυτά τα λεφτά..καλυτερα πήγαινε σε ένα καλο android στα 150 περιπου..εκτος και αν θελεις αναγκαστικά windows καλυτερα να περιμένεις ομως μέχρι το Σεπτέμβρη που θα έχουν βγει κάποια σημαντικά update για να δούμε αν όντως καλυτερέψουν κάποια πραγματα..

Ειχα android των 150 ευρω καλο χρυσο (moto g3) και το πουλησα χτες.

Σκεφτομαι παλι wp αν εχει βελτιωθει αρκετα το λογισμικο...!

Δημοσ.

Ειχα android των 150 ευρω καλο χρυσο (moto g3) και το πουλησα χτες.

Σκεφτομαι παλι wp αν εχει βελτιωθει αρκετα το λογισμικο...!

Κατσε να το παμε με την σειρα..βασικα το moto g3 ειναι μια τιμια συσκευη αλλα μεχρι εκει...με το 1g ram και τον snap 410 ας εχει pure android ειναι ενα low end κινητο ετσι?Οχι για πολλα πολλα..και σε σχεση με το 650 τι καλυτερο περιμενεις να δεις?

Να σου πω σε ποια πραγματα το μοτο g3 ειναι καλυτερο?Σημαντικα ποιο γρηγορο στο ανοιγμα σχεδον ολων των εφαρμογων, καλυτερη καμερα και βιντεο με διαφορα, καθως και πολυ καλυτερη μπαταρια..αρα καταλαβαινεις τι θελω να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...