Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες παρατήρησα ότι στο 930 μου δεν υπάρχει πλέον επιλογή για 5.1 ήχο κατα τη λήψη βίντεο. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Τουλάχιστον τραγικός νομίζω ο opera, πολλές σελίδες δεν κάνουν fit σωστά, έχουν επικάλυψη σε διάφορα σημεία και πολλά άλλα.

Αυτό γίνεται γιατί η συγκεκριμένη έκδοση κόβει πολλά για να κάνει οικονομία στα data. Στο λέει και την πρώτη φορά που το ανοίγει μετά την εγκατάσταση ότι κάποιες σελίδες μπορεί να μην φαίνονται όπως τις έχεις συνηθίσει.

Δημοσ.

Καμια ιδέα για το πως θα κάνω το skype να δουλέψει στο κινητό ?

https://1drv.ms/i/s!Ap5ZI0mnfcKIgrYSBi5_Vb45pVVcvQ

θα δοκιμάσω αυτό http://www.windowscentral.com/skype-preview-windows-10-mobile-leaks?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp

.Εδώ λένε ότι είναι το νεο skype app

φαίνεται ωραίο ! είναι βέβαια uwp preview εκδοση !

Δημοσ.

Ναι. Απο το κινητο ειναι το screenshot.

bardon . νόμιζα οτι μιλουσες για τον edge .(που στα slow - fast rings εχει ad-block ads  στην x86 εκδοση )

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για μουσική που να παίζει φακέλους και όχι ανακατεμένα σαν το Groove? Έχω δοκιμάσει το Perfect Folder Player αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν λειτουργεί σωστά.

Δημοσ.

το παθαίνει μερικές φορές το στορ. 

πατα επαναληψη μερικες φορες μεχρι να πιασει.

Το πάλεψα αρκετές φορές .Αλλα τελικά βρήκα την uwp εκδοση του skype  που δεν  ειναι στο store ακομα και την πέρασα .

Εμφανισιακά ειναι κλτερη απο την παλιά  και πιο γρήγορη . δεν δοκίμασα ακομα κληση-βιντ κληση.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για μουσική που να παίζει φακέλους και όχι ανακατεμένα σαν το Groove? Έχω δοκιμάσει το Perfect Folder Player αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν λειτουργεί σωστά.

Και ο vlc παίζει ανα φάκελο, πηγαίνοντας στα files, καταλήγεις στο directory που θέλεις και μετά play folder

• Like 1
Δημοσ.

παιδια καλησπερα.. υπαρχει κανας τροπος να μιλαω απ το μεσσεντζερ του κινητου με βιντεο κληση η με απλη κληση;; εχω το lumia 950 dual.. κ δευτερον εχει καμια ιδιαιτερη ρυθμιση η καμερα; γτ δν με πολυ εντυπωσιαζουν οι φωτο για 20mpx καμερα.. κ 5 μπροστα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...