KwstasXt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 το 950 κοντα στο σ7 ειναι σαν φωτογραφικη με φιλμ του 2000. Για πολλα πραματα μπορεις να κατηγορισεις τα Lumia , αλλα οχι και οτι το 950 ειναι σαν φωτογραφικη με φιλμ του 2000. Αυτην την στιγμη το 950 εχει μια απο τις καλυτερες καμερες της αγορας. 2
cameranek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 εγω πάντως εβαλα σε lumia 620 τα 10αρια (.420) και παει μια χαρα 1
KwstasXt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 εγω πάντως εβαλα σε lumia 620 τα 10αρια (.420) και παει μια χαρα Απο μπαταρια κραταει;
cameranek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Απο μπαταρια κραταει; περιπου το ιδιο, λιγο καλλιτερα τωρα. πρωτα με τα 8.1 σερνοτανε ο ie, τωρα στα 10 κανει κατι κολληματα ο edge, και εβαλα opera mini.
jim_p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πως ειναι η opera στα w10? Στα 8.1 ειναι χειροτερη και απο την opera mini που ειχα στο nokia 5800! Σε android απλα μαμαει λογω native adblock.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ΚΑΤΟΧΟς πολλων windows phones και εννοειται απολυτα ευχαριστημενος!! προσφατα εκανα δοκιμαστικα μεταβαση σε android μονο και μονο για να δω αυτη την περιφημη διαφορα στις εφαρμογες! και πηγα σε galaxy s6 το οποιο ειναι απο τα καλα... οι εφαρμογες σε σχεση με τα 10αρια πλεον ειναι πολυ κοντα!! το να βγαινουν κατι τυπακια και να μου λενε δεν εχει βιντεοκληση το messenger δε μου λεει μια... η εφαρμογη για βιντεοκλησεις ειναι μια και λεγεται skype. παρολα αυτα σε λιγο καιρο ολες θα ειναι ιδιες... βλεπε to facebook με port απο iphone. περα απο αυτο δε μπορεσα να συνηθισω με τιποτα αυτο το μονιμως γεματη ram που θελει συνεχως μια εφαρμογη να την καθαριζει και λοιπες αηδιες... και τελος βαζοντας διπλα διπλα s6 και 930 δε χρειαζεται να πω ποιο εβγαλε καλυτερη φωτο...ποσο μαλλον με 950.. τυπακια τυπου Georgc που ολη την ωρα κραζουν και λενε android και μονο android ας σταματησουν να μπαινουν εδω οπως εγω πχ δε μπαινω στο φορουμ για android...τοσο απλα.... και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι γυρισα παλι σε windows.... 3
Supes Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλά μητσαρα είπαμε... Με τον Georgc έχετε πάντως κοινά, είστε και οι δυο των άκρων... Το να λες ότι οι εφαρμογές πολυ κοντα με τα android είναι αστείο. Είπαμε να λέμε και τα καλά αλλα μην γινόμαστε και γραφικοί.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλά μητσαρα είπαμε... Με τον Georgc έχετε πάντως κοινά, είστε και οι δυο των άκρων... Το να λες ότι οι εφαρμογές πολυ κοντα με τα android είναι αστείο. Είπαμε να λέμε και τα καλά αλλα μην γινόμαστε και γραφικοί. αν προσεξες ειπα οτι ειναι κοντα τωρα με τα 10αρια..και οτι σε λιγο καιρο θα ειναι σχεδον ιδιες.. εχεις δει το viber πχ?? τα βαζω διπλα διπλα ..και λειπει η βιντεοκληση και οτι δε μπορεις νομιζω να στειλεις σχεδιακια...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε δινω μια για αυτα.. αλλος μπορει να τα θελει. οκ.. η διαφορα με τα 8.1 ηταν χαωδης!! τωρα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα... αλλα θα επιμεινω οτι οποιος γουσταρει android , iphone, blackberry ΠΡΩΤΟΝ με γεια του με χαρα του και ΔΕΥΤΕΡΟΝ να γραφει στα αντιστοιχα φορουμ...
cameranek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πως ειναι η opera στα w10? Στα 8.1 ειναι χειροτερη και απο την opera mini που ειχα στο nokia 5800! Σε android απλα μαμαει λογω native adblock. και στα 8.1 και στα 10 το opera mini ειναι μια χαρά. και γρήγορο και κόβει τις διαφημίσεις
jim_p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μολις ειδα οτι ειχε ενα update πριν 10 μερες και στο changelog αναφερει το adblocking. Για να δουμε... 1
Chrysostomos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δλδ οι universal του facebook, viber, messenger, skype, twitter, instagram κτλ, όλα αυτά είναι ψέματα; Φίλε πρέπει να έχεις χάσει και την παραμικρή επαφή με την εξέλιξη του λειτουργικού. εννοείται πως είναι ασύστολα ψεύδη,που τα λέμε εμείς που χαιρόμαστε τα κινητά μας. 3
Chief90 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μολις ειδα οτι ειχε ενα update πριν 10 μερες και στο changelog αναφερει το adblocking. Για να δουμε... σιγουρα βλέπεις το mobile changelog? 1
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Όσοι είμαστε κάτοχοι windows συσκευών έχουμε δικαίωμα να γκρινιαξουμε και λίγο, να πουμε τα καλά τα άσχημα γιατί μας ενδιαφέρει...αλλα παιδια οσοι είστε των άκρων και οσοι δεν εχετε πιασει windows mobile συσκευή τα τελευταία χρονια και κραζετε, να το πω κομψά αδιαστε μας την γωνία σας παρακαλώ...αντε μπραβο.. 2
Retromaniac Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Έβαλα τον όπερα και μου είπε στην αρχή αν θέλω ad block. Οποτε ισχύει και για κινητά!
salida Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Έβαλα τον όπερα και μου είπε στην αρχή αν θέλω ad block. Οποτε ισχύει και για κινητά! Τουλάχιστον τραγικός νομίζω ο opera, πολλές σελίδες δεν κάνουν fit σωστά, έχουν επικάλυψη σε διάφορα σημεία και πολλά άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα