Chief90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 βγήκε σήμερα η 10.0.14372 σε fast.? ψέματα προχθες βγήκε Η dona ακολουθώντας τη στρατηγική της προηγούμενης εβδομάδας με 2 build, ειδικά παρασκευή δε παίρναμε σχεδόν ποτέ build παλαιότερα. Χώρια που ειναι θέμα χρόνου νομίζω να μάθουμε και official ποιο θα ειναι το build number του anniversary update. Build 14372: https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/06/23/announcing-windows-10-insider-preview-build-14372-for-pc-and-mobile/ Επίσης το update της UWP app του messenger πλέον έχει ξεχωριστό tab για τα groups και νομίζω ειναι πιο responsive απο κάθε άλλη φορά σημερα την είδα . changelog System Improved performance and reliabilityFixed issuesUnknown bug fixesKnown issues Devices like the Lumia 830, 930 and 1520 may experience decreased battery live (SoC 8974 chipsets) Wi-Fi might randomly disconnect
flogerakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 παρολα αυτα με 10αρια γινεται.. ετσι δεν ειναι?? sorry αλλα αν εχει ξανασυζητηθει δε το θυμαμαι Νομιζω εχει ξανασυζητηθει παλιοτερα αυτο με τα περισσοτερα tiles και καταληξαμε στο οτι δεν γινεται επειδη, αν γινοταν, στην 1080p οθονη του 930 τα μικροτερα εικονιδια θα ηταν τοσο μικρα που θα ηταν δυσκολη η χρηση τους... Γίνεται στα 10 σε Lumia 930 απλά ρυθμίζοντας την γραμματοσειρά στο 250% και αφού ζητήσει επανεκκίνηση μολις ανοίξει επιλεγείς "εμφάνιση περισσότερων εικονιδίων" και τελος.. και είναι μια χαρά καθόλου μικρά και σε 930 και σε 920 που το εχω κάνει.... Αλλα γούστα είναι αυτά, εγω προσωπικά τα παραπάνω tiles τα βρίσκω πολύ εύχρηστα και όμορφα ειδικά σε μεγάλη οθονη....
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Γίνεται στα 10 σε Lumia 930 απλά ρυθμίζοντας την γραμματοσειρά στο 250% και αφού ζητήσει επανεκκίνηση μολις ανοίξει επιλεγείς "εμφάνιση περισσότερων εικονιδίων" και τελος.. και είναι μια χαρά καθόλου μικρά και σε 930 και σε 920 που το εχω κάνει.... Αλλα γούστα είναι αυτά, εγω προσωπικά τα παραπάνω tiles τα βρίσκω πολύ εύχρηστα και όμορφα ειδικά σε μεγάλη οθονη.... . Αλλα σε8.1οχι ε;; μπαταρία σε 930 με δεκαρια και εμπειρία χρήσης;
flogerakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 . Αλλα σε8.1οχι ε;; μπαταρία σε 930 με δεκαρια και εμπειρία χρήσης; Μετα την 10586.338 και την τελευταία 10586.420 απλα ολα άψογα... Η μπαταριά μου βγάζει άνετα 2 ημέρες με την δικη μου χρήση και η απόδοση είναι εξαιρετική πλησιάζει κατά 99% τα 8.1. Αν περάσεις τα 10 θα σου περάσει αρχικά την 10586.107 και στο καπάκι την τελευταία 10586.420... Με το που ολοκληρώσει και την τελευταία ενημέρωση κάνεις hard reset και εισαι αρχηγός.... Δεν θα δεις σχεδόν καμία διαφορα σε απόδοση και μπαταριά και θα έχεις και ολες τις καινούριες official UWP για Facebook, Viber, Messenger, Skype, Instagram που ειναι ίδιες με του IOS και δεν στερούνται σε τίποτα Και πλησιάζει σιγα σιγα και η Redstone στην οποια θα δεις τεράστιες διαφορές σε απόδοση,μπαταρία και άλλους τομείς !! 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παιδες πηγα στα 8.1 μεσω recovery...ωραια ωραια....μπαινω σε slow ring..κανει ενημερωση και εγκαθιστα την εκδοση .107(εδω,σαυτη την εκδοση αφου μπηκα επρεπε παλι να ξαναπατησω στο insider να μπω slow ring?)... μετα ξανακανει ενημερωση συστηματος και με παει στην .420(αυτη δεν ειναι release ring,τι δουλεια εχει στο slow?) και τωρα μου χει ερθει ειδοποιηση για ενημερωση στην 14367(νμζ).... Κανω κατι λαθος;
Angelcrow Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Στην 10586,420 δεν λειτουργεί σωστά η εφαρμογή maps. Δεν ανιχνεύει την τοποθεσίας μου και δεν δίνει οδηγίες με φωνητική λειτουργεία! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα σε 535???
flogerakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Στην 10586,420 δεν λειτουργεί σωστά η εφαρμογή maps. Δεν ανιχνεύει την τοποθεσίας μου και δεν δίνει οδηγίες με φωνητική λειτουργεία! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα σε 535??? Κανένα πρόβλημα σε 930.. Ολα λειτουργούν απροβληματιστα. Απλα εχω ενα παράπονο που ελπιζω να διορθωθεί στο μέλλον. Αργούν αρκετά εως πολύ μεχρι να κλειδώσουν την τοποθεσία μου... Στο HERE DRIVE+ στα 8.1 κλείδωνε αμέσως σχεδόν.... 1
Retromaniac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Είσαι τυχερός. Αυτό το συγκεκριμένο έχει διορθωθεί στην Redstone.
panos9553 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αυτο με τις επαφες δεν μου καθεται και μενα καλα. Ολα τα αλλα δεδομενα μου μπορω να τα εχω μονο στο τηλ η μονο στον υπολογιστη μου.Τις επαφες ομως οχι. Μονο που το σχολιο στο οποιο απαντας μιλα για τα wp7 και εχει ανεβει πριν 5 χρονια..
g13333 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μονο που το σχολιο στο οποιο απαντας μιλα για τα wp7 και εχει ανεβει πριν 5 χρονια.. Σωστος τωρα το ειδα αν και με τις επαφες δεν εχει αλλαξει κατι.
Chief90 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 στο 640 xl με τα 10 ρια καμερα ειναι κινητου των 80 ευρω. διορθωθηκε κατι;οχι ποτε,οι ενημερωσεις; η κάμερα του 640xl είναι μια χαρά. (ιδικά αν παίξεις με manual ρυθμίσεις ) περνάει την κάμερα του s5 και του xiaomi redmi note 3 pro της κοπέλας .(έχω βγάλει τρομερές φώτο με αυτό ). κάθε μέρα διορθώνεται και απο κατι... Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη διαφορά...(καμια σχεση με τοτε που πρώτο βγήκαν τα 10αρια) Με το να γκρινιάζει για ενα κινητό που δεν σου εκανε δεν βοηθάς το topic .Αντε σε κανένα αλλο topic να πείς τι γαμάτο που ειναι το s7 και τι τεράστια επένδυση έκανες . Προσωπικά έχω βαρεθεί τα χομε screen των android κινητών . μου αρέσει το πως είναι στημένο στα windows και για αυτο μένω στα windows .Είναι παράλογο? 1
anamenos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δλδ οι universal του facebook, viber, messenger, skype, twitter, instagram κτλ, όλα αυτά είναι ψέματα; Φίλε πρέπει να έχεις χάσει και την παραμικρή επαφή με την εξέλιξη του λειτουργικού. 4
hliastsek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αν και δεν μπαίνω συχνά γιατι το 925 μου το εχω σαν 2η συσκευή, δεν μπορεί να πει κανεις οτι ο Georgc εχει άδικο. Με την έννοια οτι, ολη αυτη την "τεράστια εξέλιξη" όπως την περιγράφετε την βλέπετε μονο εσείς στο fast ring. Εμεις με παλιότερες συσκευές είμαστε κολλημένοι στο Insider Release Preview. Όντως είναι καλο που γίνονται συνέχεια αναβαθμίσεις και έρχονται νεες εφαρμογές. Δεν μπορουμε να παραλείψουμε ομως τα τεράστια βασικά προβλήματα πχ battery drain (με 3g και spotify, δεν κραταει ουτε 4 ωρες η μπαταρια στο 925). Επισης γιατι βλέπω οτι εχει γίνει ενας μικρος πανικος με το νεο fb, messenger κτλπ, παιδια χαλαρώστε, οκ εχουν οσα περιμέναμε τοσο καιρο, αλλα... ειναι ακομα beta. Μην ξεχνατε οτι το Instagram ηταν beta 2 χρονια. Γενικα, σας rollαρουν καλα? Και αν ναι, σε τι κινητα? σε 950 και 950xl? ( ναι, το καταλαβαίνω οτι ειναι beta). Στο viber όντως εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Και κατι τελευταίο για το σχόλιο αυτο. 1
Chief90 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Οπως εγραψε καποιος παραπάνω "γελανε και οι παπιες στον εθνικο κηπο"... αν σκεφτεις οτι εμεις με παλιότερες συσκευές πήραμε τα @@ μας, οσο άφορα το Upgrade σε 10αρια. Ναι αλλα εγώ έδωσα 150 ....οποτε στν π αν γελάνε . θα πάω στο επόμενο.... ps 3 χρονων δεν ειναι το 925? ps2 πραγματική υποστήριξη σε λειτουργικο εχουν τα iphone. αλλα κάνουν 700 ευρω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα