Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Όλοι παρατάνε τα 8 και πάνε σε 10 UWP http://www.windowscentral.com/subway-surfers-now-available-windows-10-mobile Όποιος παρακολουθεί windows central βλέπει πολλές αξιόλογες uwp να βγαίνουν συνέχεια. http://www.windowscentral.com/edjing-scratch-arrives-windows-10-pc-and-mobile-let-you-dj-anywhere http://www.windowscentral.com/codeless-game-development-program-buildbox-adds-uwp-support http://www.windowscentral.com/siriusxm-and-roku-launch-their-windows-10-pc-apps 2
tasos-e Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Οι εφαρμογές θα είναι οι ίδιες σε υπολογιστή,ταμπλετ και κινητά τηλέφωνα,όποτε θα φτιαχτούν καλύτερες. 1
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 το Lumia 930 συγκριτικά με android κινητό με οθόνη 1080p και ίδιο επεξεργαστή το Asphalt 8 εχει πιο όμορφα γραφικά και είναι γενικότερα πολυ πιο γρήγορο το 930 από το android.... Οχι δεν εχει καλυτερα γραφικα στα wp απο το android. Πως να γινει αυτο απο την στιγμη που τα wp δεν εκμεταλλευονται το hardware τοσο καλα οσο το android? Επισης, απο το video που παρεθεσες δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για την ποιοτητα γραφικων. Σε αυτη την συγκριση εισαι εντελως λαθος.. 1ον γιατι τα γραφικα στο s5 ειναι ενα σκαλι επανω γιατι εχει και motion blur ενω στο 930 δεν εχει..απλα εχει βαλει τερμα την φωτεινοτητα στο s5 και η χαλια καμερα αυτου που ανεβασε το βιντεο καιει εντελως την οθονη του s5. Επισης οσες συγκρισεις εχω κανει με αντιστοιχα τσιπακια android vs windows phone ολα τα games ετρεχαν με σημαντικη διαφορα καλυτερα στα android..τωρα αν φταινε οι εφαρμογες ή το λειτουργικο δεν με απασχολει εμενα. Και τελος καλο χρυσο το 930 σαν εμπειρια χρησης φυσικα αλλα δεν συγκρινω αυτο. Και τελος το s5 εχει και καλυτερη οθονη απο το 930..διπλα διπλα τα εχω δει..απλα να λεμε τα πραγματα ως εχουν..ευχαριστω +1
teo20net Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το μόνο game που έχω στο κινητό και ασχολούμαι αρκετά είναι το Dream League Soccer (αν θυμάμαι καλά). Είναι πάρα πολύ όμορφο game και όσο ήμουν σε 8.1 μπορώ να πώ ότι ώρες ώρες "έλιωνα". Στα Win10 δεν ξέρω τι έχει αλλάξει αλλά το game είναι οριακά playable, συνεχή freezaρίσματα, κολλάει αρκετά και η συσκευή παίρνει φωτιά όταν παίζω. (Lumia 930) Τα win10 προς το παρόν και σε άλλα games που έχω δοκιμάσει, δεν δείχνουν να κάνουν καλό management της gpu της συσκευής, τουλάχιστον όχι τόσο καλό όσο τα Win8.
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εϊσαι insider να δεις το τελευταίο build πως σου πάει; Γιατί η διαφορά με το official είναι τεράστια.
teo20net Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Όχι, βγήκα απο Insider με την επίσιμη κυκλοφορία των 10. Σε όλα τα builds πάντως μέχρι τώρα (σε 10) η απόδοση είναι ίδια. Εύχομαι να αλλάξει όπως λές στα επόμενα.
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ναι στην official δεν έχει αλλάξει, αλλά στην redstone θα δεις ότι όλα τα παιχνίδια έχουν γίνει πολύ πιο fluid.
Chrysostomos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eγώ παιδιά με 640xl δεν βλέπω καμία βελτίωση σε τίποτα με την 420. Ούτε σε μπαταρία,ούτε σε απόδοση. 1
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eγώ παιδιά με 640xl δεν βλέπω καμία βελτίωση σε τίποτα με την 420. Ούτε σε μπαταρία,ούτε σε απόδοση. Αυτό το brunch ίσα που το συντηρούν. Redstone τα δίνουν όλα. 1
Chrysostomos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αυτό το brunch ίσα που το συντηρούν. Redstone τα δίνουν όλα. Προφανώς,απλά διαβάζω τα σχόλια για την επίσημη και δεν καταλαβαίνω που φαίνεται αυτή η τρομερή βελτίωση.
Chrysostomos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τα σχόλια αυτά ήταν για την redstone. Διαβάζω και αλλού,όχι μόνο εδώ.
teo20net Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eγώ παιδιά με 640xl δεν βλέπω καμία βελτίωση σε τίποτα με την 420. Ούτε σε μπαταρία,ούτε σε απόδοση. Τα ίδια κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα