Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι εφαρμογές θα είναι οι ίδιες σε υπολογιστή,ταμπλετ και κινητά τηλέφωνα,όποτε θα φτιαχτούν καλύτερες.

• Like 1
Δημοσ.

το Lumia 930 συγκριτικά με android κινητό με οθόνη 1080p και ίδιο επεξεργαστή το Asphalt 8 εχει πιο όμορφα γραφικά και είναι γενικότερα πολυ πιο γρήγορο το 930 από το android....

Οχι δεν εχει καλυτερα γραφικα στα wp απο το android.

Πως να γινει αυτο απο την στιγμη που τα wp δεν εκμεταλλευονται το hardware τοσο καλα οσο το android?

Επισης, απο το video που παρεθεσες δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για την ποιοτητα γραφικων.

Σε αυτη την συγκριση εισαι εντελως λαθος..

1ον γιατι τα γραφικα στο s5 ειναι ενα σκαλι επανω γιατι εχει και motion blur ενω στο 930 δεν εχει..απλα εχει βαλει τερμα την φωτεινοτητα στο s5 και η χαλια καμερα αυτου που ανεβασε το βιντεο καιει εντελως την οθονη του s5.

Επισης οσες συγκρισεις εχω κανει με αντιστοιχα τσιπακια android vs windows phone ολα τα games ετρεχαν με σημαντικη διαφορα καλυτερα στα android..τωρα αν φταινε οι εφαρμογες ή το λειτουργικο δεν με απασχολει εμενα.

Και τελος καλο χρυσο το 930 σαν εμπειρια χρησης φυσικα αλλα δεν συγκρινω αυτο.  Και τελος το s5 εχει και καλυτερη οθονη απο το 930..διπλα διπλα τα εχω δει..απλα να λεμε τα πραγματα ως εχουν..ευχαριστω

+1

Δημοσ.

Το μόνο game που έχω στο κινητό και ασχολούμαι αρκετά είναι το Dream League Soccer (αν θυμάμαι καλά). Είναι πάρα πολύ όμορφο game και όσο ήμουν σε 8.1 μπορώ να πώ ότι ώρες ώρες "έλιωνα". Στα Win10 δεν ξέρω τι έχει αλλάξει αλλά το game είναι οριακά playable, συνεχή freezaρίσματα, κολλάει αρκετά και η συσκευή παίρνει φωτιά όταν παίζω. (Lumia 930)

Τα win10 προς το παρόν και σε άλλα games που έχω δοκιμάσει, δεν δείχνουν να κάνουν καλό management της gpu της συσκευής, τουλάχιστον όχι τόσο καλό όσο τα Win8.

Δημοσ.

Όχι, βγήκα απο Insider με την επίσιμη κυκλοφορία των 10. Σε όλα τα builds πάντως μέχρι τώρα (σε 10) η απόδοση είναι ίδια. Εύχομαι να αλλάξει όπως λές στα επόμενα.

Δημοσ.

Eγώ παιδιά με 640xl δεν βλέπω καμία βελτίωση σε τίποτα με την 420.

Ούτε σε μπαταρία,ούτε σε απόδοση.

Αυτό το brunch ίσα που το συντηρούν. Redstone τα δίνουν όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το brunch ίσα που το συντηρούν. Redstone τα δίνουν όλα.

Προφανώς,απλά διαβάζω τα σχόλια για την επίσημη και δεν καταλαβαίνω που φαίνεται αυτή η τρομερή βελτίωση.

Δημοσ.

Eγώ παιδιά με 640xl δεν βλέπω καμία βελτίωση σε τίποτα με την 420.

Ούτε σε μπαταρία,ούτε σε απόδοση.

Τα ίδια κι εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...