Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι ο μόνος που δεν του έχει έρθει αναβάθμιση για 10? 930

Είσαι ο μόνος που δεν ξέρεις πώς να πάρεις την αναβάθμιση για το 10 και γκρινιάζεισ.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικα νομιζω η αποδοση στα games ειναι χειροτερη στα wp σε σχεση με τα android με ιδιο hardware.

Το επιβεβαιώνω και εγώ που έχω πολύ πιο αργό από τον Retromaniac. (640 XL)

To επιβεβαιωνω κ εγω. Ειναι πιο αργα τα 3d παιχνιδια σε wp απο οτι σε android με παρομοιο hardware.

Υπαρχουν κ μετρησεις που δειχνουν οτι δεν εκμεταλλευονται τα wp τοσο καλα το hardware.

Δημοσ.

To επιβεβαιωνω κ εγω. Ειναι πιο αργα τα 3d παιχνιδια σε wp απο οτι σε android με παρομοιο hardware.

Υπαρχουν κ μετρησεις που δειχνουν οτι δεν εκμεταλλευονται τα wp τοσο καλα το hardware.

haHa, νομίζω ότι ο anamenos επιβεβαίωσε ότι έγινε πιο γρήγορο το 3d σε σχέση με το προηγούμενο build.

Και εγώ αυτό είπα. Όχι ότι είμαστε ποιο γρήγοροι από android σε 3d. Πράγμα το οποίο δεν ξέρω βέβαια.

Δημοσ.

Θέλεις να πεις ότι δεν έχεις δει καθόλου βελτίωση μετά τα τελευταία builds; Φυσικά και δεν εννοώ μόνο στα games αλλά και γενικότερα την σβελτάδα του λειτουργικού.

• Like 1
Δημοσ.

το Lumia 930 συγκριτικά με android κινητό με οθόνη 1080p και ίδιο επεξεργαστή το Asphalt 8 εχει πιο όμορφα γραφικά και είναι γενικότερα πολυ πιο γρήγορο το 930 από το android....

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχουν ίδιο επεξεργαστή τα τηλέφωνα ... Το ένα ειναι το s4 με τετραπυρηνο snapdragon 1.9 Ghz

Και το 930 έχει snapdragon 800 2.2 Ghz...

Επίσης έχει windows 8.1 και όχι 10 . Απλα τα αναφέρω για να είμαστε σωστοί !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η dona ακολουθώντας τη στρατηγική της προηγούμενης εβδομάδας με 2 build, ειδικά παρασκευή δε παίρναμε σχεδόν ποτέ build παλαιότερα. Χώρια που ειναι θέμα χρόνου νομίζω να μάθουμε και official ποιο θα ειναι το build number του anniversary update.

Build 14372:

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/06/23/announcing-windows-10-insider-preview-build-14372-for-pc-and-mobile/

Επίσης το update της UWP app του messenger πλέον έχει ξεχωριστό tab για τα groups και νομίζω ειναι πιο responsive απο κάθε άλλη φορά

Επεξ/σία από salida
  • Like 1
Δημοσ.

επίσης το update της UWP app του messenger διόρθωσε το πρόβλημα που ειχα και δεν ανέβαινε η οθονη πάνω απ το πληκτρολόγιο.

εκανε και το FB UWP ενημέρωση,συνεχίζει να μου πηγαινει με 5 καρέ και να σκαλώνει.

• Like 1
Δημοσ.

το Lumia 930 συγκριτικά με android κινητό με οθόνη 1080p και ίδιο επεξεργαστή το Asphalt 8 εχει πιο όμορφα γραφικά και είναι γενικότερα πολυ πιο γρήγορο το 930 από το android....

Σε αυτη την συγκριση εισαι εντελως λαθος..

1ον γιατι τα γραφικα στο s5 ειναι ενα σκαλι επανω γιατι εχει και motion blur ενω στο 930 δεν εχει..απλα εχει βαλει τερμα την φωτεινοτητα στο s5 και η χαλια καμερα αυτου που ανεβασε το βιντεο καιει εντελως την οθονη του s5.

Επισης οσες συγκρισεις εχω κανει με αντιστοιχα τσιπακια android vs windows phone ολα τα games ετρεχαν με σημαντικη διαφορα καλυτερα στα android..τωρα αν φταινε οι εφαρμογες ή το λειτουργικο δεν με απασχολει εμενα.

Και τελος καλο χρυσο το 930 σαν εμπειρια χρησης φυσικα αλλα δεν συγκρινω αυτο.  Και τελος το s5 εχει και καλυτερη οθονη απο το 930..διπλα διπλα τα εχω δει..απλα να λεμε τα πραγματα ως εχουν..ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...