Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον ο dual core δεν επαρκεί για την εφαρμογή δεν ξέρω.

Για το messenger beta,μπορείς να γράφεις κανονικά; σε μένα το πληκτρολόγιο καλύπτει το κείμενο και δεν βλέπω τι γράφω.

ναι κανονικοτατα γραφω.. το πληκτρολογιο σε μενα ρυθμιζεται σε μεγαλο μικρο κ μεσαιο.. δες αν γινεται κ σε σενα αυτο!

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, Build 14371 Fast ring. https://t.co/32EvGu4OR4

Το έχει πάρει ζεστά το θέμα η dona ;)

Ναι, το έχει πάρει πολύ ζεστά η καινούργια και είναι φυσικό. Θέλει να αποδείξει ότι άξιζε την θέση. Μην ξεχνάμε ότι ήταν υφιστάμενη.

Για αυτό και τα fixes είναι πολύ περισσότερα και μάλιστα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

Πρόσεξε κανείς στην ανακοίνωση της Dona το παρακάτω;

What a whirlwind bug bash last week! You all were simply amazing. The Windows team was so impressed by the kinds of bugs you found. Since you had builds that *most* of Microsoft doesn’t even have, you were able to check out our latest batch of fixes first, so thank you!

Δηλαδή τι ακριβώς εχουν και τι τεσταρουν εκει στην MS;;;

Δημοσ.

Πρόσεξε κανείς στην ανακοίνωση της Dona το παρακάτω;

Δηλαδή τι ακριβώς εχουν και τι τεσταρουν εκει στην MS;;;

Εννοεί ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην microsoft έχουν official version γιατί οταν δουλεύεις σε producation περιβάλλον είσαι υποχρεωμένος να δουλεύεις με την official. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με την insider έχουν insider.

Δημοσ.

Ναι, το έχει πάρει πολύ ζεστά η καινούργια και είναι φυσικό. Θέλει να αποδείξει ότι άξιζε την θέση. Μην ξεχνάμε ότι ήταν υφιστάμενη.

Για αυτό και τα fixes είναι πολύ περισσότερα και μάλιστα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες... Απλα να μη ξεχνάμε πόσο κοντά είμαστε στο release του anniversary, τώρα είμαστε μόνο για bug fixes και τίποτα άλλο.

Όπως είχα πει και για τα pc με 10αρια με το november update 1511 έστρωσαν πολλά, έτσι και με το anniversary για τα mobile θα μείνουν πολλοί επιπλέον ευχαριστημένοι

• Like 1
Δημοσ.

Το messenger beta σε lumia 830 είναι μια χαρά. Έχουν ενσωματώσει σχεδόν τα πάντα και έχω την εντύπωση πως δεν κολλάει καθόλου ή τουλάχιστον πολύ λιγότερο από την εφαρμογή της microsoft. Το anniversary update πότε περίπου το περιμένουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες... Απλα να μη ξεχνάμε πόσο κοντά είμαστε στο release του anniversary, τώρα είμαστε μόνο για bug fixes και τίποτα άλλο.

Όπως είχα πει και για τα pc με 10αρια με το november update 1511 έστρωσαν πολλά, έτσι και με το anniversary για τα mobile θα μείνουν πολλοί επιπλέον ευχαριστημένοι

Η αλήθεια είναι ότι αν στο anniversary update δεν παραδώσει μια πολύ stable έκδοση, θα την πάρουν με τι πέτρες....

Για αυτό την έκανε ο άλλος, πριν είναι αργά :)

• Like 1
Δημοσ.

ναι κανονικοτατα γραφω.. το πληκτρολογιο σε μενα ρυθμιζεται σε μεγαλο μικρο κ μεσαιο.. δες αν γινεται κ σε σενα αυτο!

εντος του messenger η οχι;

αν μικρυνει το πληκτρολογιο μου κι αλλο,δεν θα μπορώ να γράψω στο 435 μετά.

Πάντως το messenger beta σε μένα τουλάχιστον, σε ο,τι κ αν εχω δοκιμάσει το πληκτρολόγιο καλύπτει τη συνομιλία,κοινώς δεν ανεβαίνει το σημειο που γράφεις πάνω απ το πληκτρολόγιο. Σε δευτερη φάση,είναι λες και βλέπω παιχνίδι με 15fps.

Δημοσ.

Λες να επρεπε να μπει γυναικειο χερι εκει μεσα για να πανε καλυτερα τα πραγματα?Χαχα..

Κάθε build και πιο γρήγορο!

attachicon.gifantutu950xl.png

Δεν ξερω κατα ποσο στεκουν αυτα τα νουμερα..δεν γινεται να βγαζει 20000 παραπανω απο τις αντιστοιχες του android..κατι δεν μετραει σωστα φανταζομαι..

Το messenger beta σε lumia 830 είναι μια χαρά. Έχουν ενσωματώσει σχεδόν τα πάντα και έχω την εντύπωση πως δεν κολλάει καθόλου ή τουλάχιστον πολύ λιγότερο από την εφαρμογή της microsoft. Το anniversary update πότε περίπου το περιμένουμε?

Οι beta εφαρμογες facebook και messenger αν και beta με σοβαρα θεματακια..δειχνουν τα στοιχεια που πρεπει να εχουν..και αυτο ειναι ιδιαιτερα θετικο γιατι αν βελτιωθουν οπως πρεπει δεν θα τους λειπει τιποτα να ζηλεψουν απο τις αντιστοιχες των αλλων πλατφορμων..

Το update λογικα για 29 ιουλιου αλλα το κοβω για μεσα στον Αυγουστο..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο στεκουν αυτα τα νουμερα..δεν γινεται να βγαζει 20000 παραπανω απο τις αντιστοιχες του android..κατι δεν μετραει σωστα φανταζομαι..

Εγώ χαίρομαι για την διαφορά που έχουν τα μεταξύ τους build.

• Like 2
Δημοσ.

Έτρεξα ένα παιχνίδι, το lep's world 3, που το παίζει ο μικρός.

Έχω κάποια σημεία αναφοράς για την ταχύτητα. Στο σημείο που διαλέγεις πίστα, πάντα πήγαινε με 30 fps, τώρα πάει με 60. Προφανώς λόγω vsync, ήταν λίγο κάτω από τα 60 αλλά έπεφτε στα μισά. Τώρα είναι πάνω από 60 οπότε πάει super smooth.

Κατι εχει γινει. Η εστρωσαν τα windows η δεν εμεινε κανενας σε αυτα. 

Δεν βλεπω κινηση(κραξιμο)

Έχουν στρώσει πάρα πολύ, ακόμη και τα microglitches έχουν εξαφανισθεί. Πιστεύω ότι αρχές Αυγούστου άνετα έχουν super stable έκδοση.

• Like 3
Δημοσ.

Έτρεξα ένα παιχνίδι, το lep's world 3, που το παίζει ο μικρός.

Έχω κάποια σημεία αναφοράς για την ταχύτητα. Στο σημείο που διαλέγεις πίστα, πάντα πήγαινε με 30 fps, τώρα πάει με 60. Προφανώς λόγω vsync, ήταν λίγο κάτω από τα 60 αλλά έπεφτε στα μισά. Τώρα είναι πάνω από 60 οπότε πάει super smooth.

Έχουν στρώσει πάρα πολύ, ακόμη και τα microglitches έχουν εξαφανισθεί. Πιστεύω ότι αρχές Αυγούστου άνετα έχουν super stable έκδοση.

Γενικα νομιζω η αποδοση στα games ειναι χειροτερη στα wp σε σχεση με τα android με ιδιο hardware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...