Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το messenger beta σκάρτο μου βγήκε. Μπορεί να έχει καλύτερο design και features αλλα κρασαρει σαν τρελο... Καλυτερα λιγότερα features αλλα να μπορείς να πληκτρολογήσεις μια πρόταση ολόκληρη...

Δημοσ.

το ξέρω σε ταλαιπωρώ,αλλα δεν μπορώ να τις βρω στο store του κινητού.

Στα λινκ παραπάνω ουτε ληψη μπορώ να κάνω και λεει δεν ειναι συμβατή. (παιζει οτι μπαίνω απο 7αρια; στα 10αρια έχω τοπικό λογαριασμό)

Δημοσ.

Νομίζω ότι για να βάλετε τις beta εφαρμογές messenger και Facebook πρέπει να γυρίσετε το τηλέφωνο σε περιοχή Γερμανία.

Δημοσ.

Ναι γυρίστε σε γερμανία το region, και μόλις τις κάνετε install, γυρίστε πάλι ελλάδα.

Τα link πατήστε τα μέσα από το κινητό σας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το messenger beta σκάρτο μου βγήκε. Μπορεί να έχει καλύτερο design και features αλλα κρασαρει σαν τρελο... Καλυτερα λιγότερα features αλλα να μπορείς να πληκτρολογήσεις μια πρόταση ολόκληρη...

έκανε update (δεν ειμαι σιγουρος αν βγηκε σήμερα ).

Το κρασαρισμα καθε 3 και λιγο έφτιαξε

Δημοσ.

έκανε update (δεν ειμαι σιγουρος αν βγηκε σήμερα ).

Το κρασαρισμα καθε 3 και λιγο έφτιαξε

Σήμερα βγήκε.

Εφτιαξε το κρασάρισμα,και συνδέεται με το επίσημο Facebook Beta.

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε το wallet 2.0 της microsoft σε usa.

Με την επίσημη redstone βγαίνει παγκοσμίως.

Θα βάζεις την κάρτα σου (χρεωστική/πιστωτική) και θα πληρώνεις contactless με nfc, εκεί που υποστηριζόνται contactless κάρτες.

Μόνο 950 και 650 υποστηρίζονται.

Δεν ξέρουμε ποια θα υποστηριχθούν στο τέλος. Το nfc πρέπει να είναι συγκεκριμένη έκδοση και πάνω για να πάει άδεια να λειτουργεί για χρεώσεις. Οπότε είναι θέμα hw.

Και το σχετικό διαφημιστικό.

Δημοσ.

To messenger Beta δεν λειτουργει σωστά στο 435,κοινώς δεν μπορώ να δω τι γράφω,πρέπει να κλείσω το πληκτρολόγιο.

Επίσης διαφορές απο την επίσημη του FB σε σχέση με αυτη που δίνει η microsoft επίσης δεν ειδα.

ιδιο μενού,εικονίδια κλπ κλπ.

edit,λαθος beta κατέβασα δέχομαι συγχαρητήρια

Δημοσ.

Νομίζω ότι για να βάλετε τις beta εφαρμογές messenger και Facebook πρέπει να γυρίσετε το τηλέφωνο σε περιοχή Γερμανία.

Σωστος ο παιχτης... το εκανα κ εχω messenger οπως τα IOS android!! μονο το facebook beta δν βρηκα!

απλα τωρα με την beta εκδοση δεν ερχονται ειδοποιησεις στο messenger!

Δημοσ.

η επίσημη beta του facebook(facebook inc) σας τρέχει καλά;

την πέρασα,σκαλώνει στο scrolling,κρασάρει και κλείνει 1 στις 3 φορές.

το messenger beta απλά δεν μπορώ να δω τι γράφω,το scrolling είναι τρομερά αργό.

Δημοσ.

η επίσημη beta του facebook(facebook inc) σας τρέχει καλά;

την πέρασα,σκαλώνει στο scrolling,κρασάρει και κλείνει 1 στις 3 φορές.

το messenger beta απλά δεν μπορώ να δω τι γράφω,το scrolling είναι τρομερά αργό.

η επισημη τρεχει καλα.. αν κ καποιες φορες παρατηρω καποια κολληματακια αλα δν μου χει κρασαρει καμια φορα! το messenger beta τρεχει πολυ καλα κ αυτο απλα δν μπορω να το εξαιρεσω οταν βαζω εξοικονομηση μπαταριας κ δν χτυπαει στα μνμτα.. οταν δν εχω εξοικονομηση χτυπαι κανονικα..

Δημοσ.

η επισημη τρεχει καλα.. αν κ καποιες φορες παρατηρω καποια κολληματακια αλα δν μου χει κρασαρει καμια φορα! το messenger beta τρεχει πολυ καλα κ αυτο απλα δν μπορω να το εξαιρεσω οταν βαζω εξοικονομηση μπαταριας κ δν χτυπαει στα μνμτα.. οταν δν εχω εξοικονομηση χτυπαι κανονικα..

μαλλον ο dual core δεν επαρκεί για την εφαρμογή δεν ξέρω.

Για το messenger beta,μπορείς να γράφεις κανονικά; σε μένα το πληκτρολόγιο καλύπτει το κείμενο και δεν βλέπω τι γράφω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...