Liverpool36 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 η μπαταρία στην .420 είναι απλά απίστευτη. έβγαλα την συσκευή κυριακή πρωί(8 η 9),έχω κάνει τα απολύτως βασικά(τηλέφωνα,μηνύματα)χωρίς χρήση ίντερνετ κλπ κλπ και είμαι αυτή τη στιγμή με 79%. και με τις 2 σιμ ενεργές. να ρωτησω κατι;; πως μπορω να δω αν το κινητο μου πηρε την 420;; γιατι εγω ακομα ο φορτιζω καθε βραδυ το κινητο,κ αν παιξω κ κανα παιχνιδι...παει 2 φορες την μερα!
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 να ρωτησω κατι;; πως μπορω να δω αν το κινητο μου πηρε την 420;; γιατι εγω ακομα ο φορτιζω καθε βραδυ το κινητο,κ αν παιξω κ κανα παιχνιδι...παει 2 φορες την μερα! ρυθμίσεις συστημα πληροφορίες περισσότερες πληροφορίες 1
tsiv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πας... Ρυθμίσεις-> Σύστημα-> Πληροφορίες και το βλέπεις Edit Απίστευτο λέμε όλοι μαζί απαντάμε 1
Liverpool36 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ρυθμίσεις συστημα πληροφορίες περισσότερες πληροφορίες εκει μου λεει: λογισμικο windows 10 mobile k εκδοση 1511.. προφανως δν την πηρε! υπαρχει κανενας τροπος να την βαλω εγω για πιο γρηγορα η θα πρεπει να περιμενω οταν κ αν μου ρθει το update; 1
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 εκει μου λεει: λογισμικο windows 10 mobile k εκδοση 1511.. προφανως δν την πηρε! υπαρχει κανενας τροπος να την βαλω εγω για πιο γρηγορα η θα πρεπει να περιμενω οταν κ αν μου ρθει το update; ακριβώς απο κάτω κοιτα
Liverpool36 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ακριβώς απο κάτω κοιτα ααα οκ.. φοραει το 10.0.10586.420!! αλλα η μπαταρια ακομα τωρα ειναι μαυρα χαλια!! :/
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ααα οκ.. φοραει το 10.0.10586.420!! αλλα η μπαταρια ακομα τωρα ειναι μαυρα χαλια!! :/ μετα απο την αναβαθμιση σε 10αρια εχεις κανει επαναφορά συσκευής; αν ναι,δοκίμασε ελαφριά επαναφορά(soft reset)κρατώντας πατημένο το power μέχρι να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή.
Liverpool36 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 μετα απο την αναβαθμιση σε 10αρια εχεις κανει επαναφορά συσκευής; αν ναι,δοκίμασε ελαφριά επαναφορά(soft reset)κρατώντας πατημένο το power μέχρι να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. εχω το 950 dual κ η συσκευη ειχε προεγκαταστημενα τα 10αρια!!
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 εχω το 950 dual κ η συσκευη ειχε προεγκαταστημενα τα 10αρια!! Καλύτερα κάνε ένα hard reset. Είναι clean install στην ουσία. Σίγουρα θα σου πάει καλύτερα.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 εχω το 950 dual κ η συσκευη ειχε προεγκαταστημενα τα 10αρια!! θεωρω οτι αν εισαι με ανοιχτά δεδομένα ολη την ώρα και χρηση συσκευης ειναι απολυτα λογικό σε 12-15 ώρες να χρειαστεί γεμισμα παλι. απο εκει και περα δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το 950
Liverpool36 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλύτερα κάνε ένα hard reset. Είναι clean install στην ουσία. Σίγουρα θα σου πάει καλύτερα. επειδη δεν κατεχω κ πολλα.. αυτα πως γινονται;; θεωρω οτι αν εισαι με ανοιχτά δεδομένα ολη την ώρα και χρηση συσκευης ειναι απολυτα λογικό σε 12-15 ώρες να χρειαστεί γεμισμα παλι. απο εκει και περα δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το 950 οχι δν εχω ανοιχτα δεδομενα..μονο wifi κ με ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας!!!! απλα μιλαω αρκετα με το messenger του facebook!!
Retromaniac Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 επειδη δεν κατεχω κ πολλα.. αυτα πως γινονται;; οχι δν εχω ανοιχτα δεδομενα..μονο wifi κ με ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας!!!! απλα μιλαω αρκετα με το messenger του facebook!! Πήγαινε στα settings στο about και πάτα reset.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ε τότε ναι λογικό. βάλε κάτι το ασπρο φόντο,βάλε κάτι την παναρχαια εφαρμογή,βάλε το οτι μερικές φορές η εξοικονομηση δεν λειτουργει(ιδιαιτερα αν σου ερχονται ειδοποιήσεις-εκτος κ αν εχεις αλλαξει την ρυθμιση)πάει η μπαταρια πηγαινε δες επισης ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και κλεισε οσα δεν θες. 2
tsiv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πήγαινε στα settings στο about και πάτα reset. Πριν κάνεις αυτό όμως πάρε backup φώτο - βίντεο - τραγούδια που θέλεις να κρατήσεις διότι δεν θα μείνει τίποτα μέσα
Liverpool36 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Xristaras12 Retromaniac κ Ativ ευχαριστω για της συμβουλες σας.. ειδα οτι εκτελουνταν παρα πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο ( για καποιο λογο σχεδον ολες οσες εχει το κινητο!!) τις εκλεισα κ ελπιζω να παει καλυτερα τωρα η μπαταρια!! το μονο προβλημα που εμεινε κ με εχει ξενερωσει πολυ ειναι οτι δν εχει ραδιοφωνο.. (ειναι απενεργοποιημενο το RSS) αν ξερει καποιος πως μπορει να επαναενεργοποιηθει με καποιο τροπο ας γραψει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα