Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουν τα 10αρια uptime;

μόνο για πόσο χρόνο θα βγάλει η μπαταρία έχω βρει.

Λεω ποσο μου εβγαλε.

Η εκτιμηση που κανει τωρα ειναι 4 μερες και 10 ωρες.

πριν την τελευταια εκδοση με την ιδια χρηση φορτιζα καθε δευτερο βραδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτί γίνεται γιατί το 1020 τραβάει φωτο 38 no ... Πιάνουν πολύ χώρο και δεν μπορεος να της χρησιμοποιησειςβηβνα τις στείλεις εύκολα ...οποτε από την 38 mp που τραβάς ... Μαζεύει τα καλύτερα στοιχεια -πιξελ και φτιάχνει μια 5 mp για να την χρησιμοποιείς σε social media και να την στέλνεις με Bluetooth ... Αύτη είναι καi η λειτουργία preview αλώστε . ! Ο μόνος τρόπος να σου εμφανιζει 1 φωτο είναι αν επιλέξεις αποντις ρυθμίσεις της κάμερας τα 5 mp ... Αλλα μετά χάνεις το νόημα της τπυμπανο κάμερας ... Εγώ πχ όταν είχα το 1020 . Όταν γέμιζε η μνήμη μου πέρναγα όλες τις high res στο pc και αφήνα μόνο τις 5 αρες στο κινητό που παρεπιπτοντως επειδή είναι φτιαγμένες με τον τρόπο που σ είπα παραπάνω ξεπερνανε ποοοοολες φωτογραφίες 12-16 mp από αλλα κινητά σε ποιότητα . Αυτά

κατι αλλο που με εχει παραξενεψει ειναι οτι,η φωτο απο τις διπλες με τα λιγοτερα mb ,στην οθονη του κινητου φαινεται καλυτερη ,ενω αυτη με τα περισσοτερα φαινεται ενα κλικ πιο θολη,γιατι συμβαινει αυτο ?δεν εχει τοσο μεγαλη αναλυση η οθονη,ωστε να διαχειριστει τοσο πολλα mb?

• Like 1
Δημοσ.

^ κακος αλγοριθμος dithering της εφαρμογης photos ισως οταν μικραινει την αναλυση για να την δειξει στην μικροτερη αναλυση της οθονης του κινητου

• Like 1
Δημοσ.

αυτο απο οτι καταλαβα δεν διορθωνεται,σαν εφαρμογη εχω την lumia camera,εχει δοκιμασει καποιος αλλη εφαρμογη που να δουλευει καλυτερα και να διορθωνει αυτα τα προβληματα?

Δημοσ.

Κάτι το οποίο είχα αναφέρει ως κριτική σε παλαιότερο post σχετικά για τις νέες εφαρμογές ή updates απο το notification centre, ,το οποίο σε παρέπεμπε στην σελίδα της εφαρμογής στο store, το έχουν διορθώσει και αυτό και πλέον ανοίγει κανονικά η εφαρμογή και από εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

κατι αλλο που με εχει παραξενεψει ειναι οτι,η φωτο απο τις διπλες με τα λιγοτερα mb ,στην οθονη του κινητου φαινεται καλυτερη ,ενω αυτη με τα περισσοτερα φαινεται ενα κλικ πιο θολη,γιατι συμβαινει αυτο ?δεν εχει τοσο μεγαλη αναλυση η οθονη,ωστε να διαχειριστει τοσο πολλα mb?

Για να φανεί στην οθόνη του κινητού πρέπει να γίνει resize. Ο αλγόριθμος σμύκρινσης είναι συνήθως ένας απλός αλγόριθμος που βγάζει μέσο όρο από γειτονικά pixel. Αυτό για να γίνει πολύ γρήγορα. Η μεγάλη φώτο σου γίνεται resize realtime με αυτό τον αλγόριθμο, γιατί δεν τους νοιάζει η ποιότητα αλλά να την δεις γρήγορα χωρίς να περιμένεις.

Η μικρή σου όμως φώτο έχει γίνει resize με πολύ πιο advance αλγόριθμο, μία φορά όταν σώθηκε. Για αυτό και είναι πιο sharp.

Δηλαδή για να στο πω πιο απλά, στην ουσία βλέπεις 2 εικόνες σε scale down, αλλά η μία είναι με πολύ πιο καλό αλγόριθμο scaled.

^ κακος αλγοριθμος dithering της εφαρμογης photos ισως οταν μικραινει την αναλυση για να την δειξει στην μικροτερη αναλυση της οθονης του κινητου

To dithering δεν έχει καμία σχέση με resize εικόνας. Είναι ένας τρόπος αύξησης των χρωμάτων "απλώνοντας" το quantization error σε περισσότερα pixel.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι το οποίο είχα αναφέρει ως κριτική σε παλαιότερο post σχετικά για τις νέες εφαρμογές ή updates απο το notification centre, ,το οποίο σε παρέπεμπε στην σελίδα της εφαρμογής στο store, το έχουν διορθώσει και αυτό και πλέον ανοίγει κανονικά η εφαρμογή και από εκεί.

φιλε μου συγνωμη δεν καταλαβα τι εννοεις,μπορεις να το πεις σε βηματα για να το διορθωσω?

Δημοσ.

Δεν έχεις να κάνεις τίποτα σαν χρήστης. Άπλα λέει ότι όταν πατάς στο notification ότι μια εφαρμογή έγινε install ή update, τότε σου ανοίγει την εφαρμογή και όχι το store με επιλεγμένη την εφαρμογή. Αν δεν κατάλαβες και τώρα τότε είναι κάτι που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα.

• Like 2
Δημοσ.

δοκιμασα την εφαρμογη camera 360 sight,εχει επιλογη 5 ή 33 mp,οποια και να διαλεξεις αποθηκευει μια φωτο,πιστευω για καποιον που δεν θελει πολλα πολλα,ειναι μια αρκετα καλη εφαρμογη ,δοκιμαστε την.

αν καποιος εχει καποιο λινκ που να εξηγει πως δουλευουν και που χρησιμευουν τα διαφορα ετοιμα πορτραιτα που εχει (calm,black,pure κ.λ.π)θα με βοηθαγε ,ευχαριστω για την βοηθεια παιδια.

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να ενημερώνομαι για το ποιες εφαρμογές αναβαθμίστηκαν;

έχω βάλει τις ενημερώσεις στο αυτόματο και έχω δει πολλές φορές τη συσκευή να κατεβάζει κάτι και μπαίνω και βλέπω οτι κάνουν ενημέρωση οι εφαρμογές.

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να ενημερώνομαι για το ποιες εφαρμογές αναβαθμίστηκαν;

έχω βάλει τις ενημερώσεις στο αυτόματο και έχω δει πολλές φορές τη συσκευή να κατεβάζει κάτι και μπαίνω και βλέπω οτι κάνουν ενημέρωση οι εφαρμογές.

Μόνο στην redstone. Ποια έχεις;

Δημοσ.

Επειδή η 5 άρα είναι προϊόν overshampling όπως λέγεται ... Δηλαδή είναι αυτο που λέμε preview....κρατάει τα καλύτερα πιξελ όπως σου είπα από την μεγάλη εικόνα και φτιάχνει-συνθετει μια καινούρια ... Η οποια έχει λιγότερο θόρυβο και θολούρες κλπ λόγο του ότι τα πιξελ είναι επιλεγμένα . Ψάξε λιγο για να καταλάβεις καλύτερα στο google τι ακριβώς κάνει το pure view.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή η 5 άρα είναι προϊόν overshampling όπως λέγεται ... Δηλαδή είναι αυτο που λέμε preview....κρατάει τα καλύτερα πιξελ όπως σου είπα από την μεγάλη εικόνα και φτιάχνει-συνθετει μια καινούρια ... Η οποια έχει λιγότερο θόρυβο και θολούρες κλπ λόγο του ότι τα πιξελ είναι επιλεγμένα . Ψάξε λιγο για να καταλάβεις καλύτερα στο google τι ακριβώς κάνει το pure view.

oversampling είναι το τελείως αντίθετο πράγμα από αυτό που γίνεται. Downsampling γίνεται εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...