Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη μου μπηκε σε μια σελιδα που πεταει τα κλασικα μηνυματα "η μπαταρια σας πεθαινει, κολλησατε 2^ν ιους και ειστε εγκυος" σε popup μεσω javascript. Και απο τοτε καθε φορα που ανοιγει τον ie, πετιεται το popup και δεν μπορει να κανιε τιποτα, ουτε να κλεισει την καρτελα η οποια το πεταει.

Διεγραψε το ιστορικο του ie, αλλα αυτο συνεχιζει.

Ie 11, wp 8.1u1 σε lumia 535.

Πρωτα απολα δοκιμασε ενα restart,αν δεν φτιαξει κλεισε τα δεδομενα και το wifi ανοιξτε τον explorer,θα φορτωσει την σελιδα αλλα θα πει οτι δεν ειναι διαθεσιμη λογω το οτι δεν ανοιξατε data η wifi και δοκιμασε να κλεισεις την καρτελα....αν δεν γινει κατι περιμενεις να απαντησεις καποιος αλλος....

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα το lumia 435 που εχω μου εκανε το εξης κολλημα.Οταν εμπαινα στην σελιδα του google adsense και διαβαζα διαφορα,μου κανε restart,εντωμεταξυ δοκιμασα να μπω και σε αλλες σελιδες χωρις καποιο προβλημα,τιμπορει να το προκαλει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι εχετε προβλημα με τον Groove Player και γενικως οσοι δε το γουσταρετε κατεβαστε το Mus'box!! για αναπληρωματικο του Groove ειναι gg!!!ειδικα η εναλλαγη κομματιων ειναι πιο γρηγοροτερη!!

*το multitasking στην .420 ειναιι σουπερρ...πιο γρηγορο απτο προηγουμενο build!
και νομιζω πως τελειωνει σιγα σιγα ολο αυτο το πραμα ολη την ωρα καινουριο build....ή εχουμε κι αλλα;;

14367

Επεξ/σία από olimpiakos 7
Δημοσ.

Πάντως στην 10586.420 θα έλεγα ότι η μπαταρία έχει έρθει στα επίπεδα της 8.1 σε επίπεδο αναμονής και ένδειξης μπαταρίας!Για συνεχή χρήση δεν μπορώ να πως μιας και ποτέ δεν μίλαγα στο τηλέφωνο όλη μέρα!

Δημοσ.

Angelcrow δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά το καινούργιο Facebook beta αν και εξαιρετική εφαρμογή είναι δυστυχώς energy hungry.

Δημοσ.

to 950 αν θυμάμαι καλά,δεν εχει ραδιόφωνο.

To 950(ΧL) έχει ραδιόφωνο.

Είναι μέρος του SoC ο δέκτης.

Για λόγους που μόνο η MS ξέρει και κατανοεί, από την πρώτη στιγμή στα 950 είναι απενεργοποιημένος/κρυμμένος, ενώ στα XL λειτουργεί κανονικά.

Υπάρχουν τρόποι, ασφαλείς μεν αλλά ανεπίσημοι, να ενεργοποιηθεί και στο απλό 950.

Πλέον, η MS καταργεί τη δική της εφαρμογή ραδιοφώνου, αλλά ο δέκτης παραμένει σε όποια κατάσταση ήταν (δεν τον απενεργοποιεί και κλειδώνει δηλαδή).

Θα παίξουν λοιπόν εφαρμογές ραδιοφώνου τρίτων, θα πέσει και το σχετικό κράξιμο στο feedback και όπου αλλοπύ μπορούμε, θα δούμε και τι θα κάνει το Android/IOS και όπως προχωρήσει το πράγμα.

Προσωπικά μου είναι άχρηστο και συνεπώς αδιάφορο το ράδιο, αλλά να υπάρχει και να στο κρύβουν-κλείνουν-πειράζουν είναι γελοιότητα.

• Like 3
Δημοσ.

μια βοηθεια ρε παιδια,στο 1020,οταν βγαζω μια φωτο ,και αποθηκευεται στα αρχεια,μου την εμφανιζει διπλη,η πρωτη τελειωνει σε pro.jpg και ειναι περιπου 1,3mb και η δευτερη σε pro-highers.jpg και ειναι περιπου 9mb,γιατι συμβαινει αυτο και πως μπορω να μην μου τις βγαζει διπλες?

Δημοσ.

μια βοηθεια ρε παιδια,στο 1020,οταν βγαζω μια φωτο ,και αποθηκευεται στα αρχεια,μου την εμφανιζει διπλη,η πρωτη τελειωνει σε pro.jpg και ειναι περιπου 1,3mb και η δευτερη σε pro-highers.jpg και ειναι περιπου 9mb,γιατι συμβαινει αυτο και πως μπορω να μην μου τις βγαζει διπλες?

Αυτί γίνεται γιατί το 1020 τραβάει φωτο 38 no ... Πιάνουν πολύ χώρο και δεν μπορεος να της χρησιμοποιησειςβηβνα τις στείλεις εύκολα ...οποτε από την 38 mp που τραβάς ... Μαζεύει τα καλύτερα στοιχεια -πιξελ και φτιάχνει μια 5 mp για να την χρησιμοποιείς σε social media και να την στέλνεις με Bluetooth ... Αύτη είναι καi η λειτουργία preview αλώστε . ! Ο μόνος τρόπος να σου εμφανιζει 1 φωτο είναι αν επιλέξεις αποντις ρυθμίσεις της κάμερας τα 5 mp ... Αλλα μετά χάνεις το νόημα της τπυμπανο κάμερας ... Εγώ πχ όταν είχα το 1020 . Όταν γέμιζε η μνήμη μου πέρναγα όλες τις high res στο pc και αφήνα μόνο τις 5 αρες στο κινητό που παρεπιπτοντως επειδή είναι φτιαγμένες με τον τρόπο που σ είπα παραπάνω ξεπερνανε ποοοοολες φωτογραφίες 12-16 mp από αλλα κινητά σε ποιότητα . Αυτά

• Like 1
Δημοσ.

To 950(ΧL) έχει ραδιόφωνο.

Είναι μέρος του SoC ο δέκτης.

Για λόγους που μόνο η MS ξέρει και κατανοεί, από την πρώτη στιγμή στα 950 είναι απενεργοποιημένος/κρυμμένος, ενώ στα XL λειτουργεί κανονικά.

Υπάρχουν τρόποι, ασφαλείς μεν αλλά ανεπίσημοι, να ενεργοποιηθεί και στο απλό 950.

Πλέον, η MS καταργεί τη δική της εφαρμογή ραδιοφώνου, αλλά ο δέκτης παραμένει σε όποια κατάσταση ήταν (δεν τον απενεργοποιεί και κλειδώνει δηλαδή).

Θα παίξουν λοιπόν εφαρμογές ραδιοφώνου τρίτων, θα πέσει και το σχετικό κράξιμο στο feedback και όπου αλλοπύ μπορούμε, θα δούμε και τι θα κάνει το Android/IOS και όπως προχωρήσει το πράγμα.

Προσωπικά μου είναι άχρηστο και συνεπώς αδιάφορο το ράδιο, αλλά να υπάρχει και να στο κρύβουν-κλείνουν-πειράζουν είναι γελοιότητα.

πως μπορουμε να κανουμε feedback και εμεις που δεν ειμαστε insiders για το ραδιοφωνο;

Δημοσ.

εγώ από την άλλη,δύσκολα θα αγόραζα συσκευή χωρίς ραδιόφωνο.

Το χρησιμοποιώ στην μηχανή και γενικώς κάθε μέρα.

Θεωρώ βασικά λίγο κοροϊδία να έχει ραδιόφωνο της μάνας μου το κινητό που κάνει 19 ευρώ και όχι ένα που κοστίζει 600.

• Like 1
Δημοσ.

η μπαταρία στην .420 είναι απλά απίστευτη.

έβγαλα την συσκευή κυριακή πρωί(8 η 9),έχω κάνει τα απολύτως βασικά(τηλέφωνα,μηνύματα)χωρίς χρήση ίντερνετ κλπ κλπ και είμαι αυτή τη στιγμή με 79%.

και με τις 2 σιμ ενεργές.

• Like 1
Δημοσ.

η μπαταρία στην .420 είναι απλά απίστευτη.

έβγαλα την συσκευή κυριακή πρωί(8 η 9),έχω κάνει τα απολύτως βασικά(τηλέφωνα,μηνύματα)χωρίς χρήση ίντερνετ κλπ κλπ και είμαι αυτή τη στιγμή με 79%.

και με τις 2 σιμ ενεργές.

Εγω φορτισα μετα απο 4 μερες και 12 ωρες.

Πραγματικα απιστευτη.

• Like 1
Δημοσ.

πως μπορουμε να κανουμε feedback και εμεις που δεν ειμαστε insiders για το ραδιοφωνο;

Έχει feedback, polls κλπ γύρω τριγύρω στο δίκτυο.

Θα βόλευε το αντίστοιχο του insider, όντως.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω φορτισα μετα απο 4 μερες και 12 ωρες.

Πραγματικα απιστευτη.

εχουν τα 10αρια uptime;

μόνο για πόσο χρόνο θα βγάλει η μπαταρία έχω βρει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...