Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως έχεις παράλληλα και την παλιά εφαρμογή? Διάβασα comment και στο store που έλεγε για πρόβλημα με το sync

Και στο wpcentral το ίδιο, δεν υπάρχει καν ο συγχρονισμός

Έχει τελικά συγχρονισμό στα settings.

Πάτησα και όλα οκ. Το 2ο screenshot είναι αφού τελείωσε.

post-247172-0-18831500-1466197980_thumb.pngpost-247172-0-66596800-1466197984_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά ωραία όλα αυτά και χαίρομαι που γίνονται βήματα αλλά εγώ δεν θεωρώ βασικές εφαρμογές το facebook στο οποίο μπορείς να μπεις και μέσω browser.

Για μένα εφαρμογές οι οποίες αποτελούν εργαλεία και εφαρμογές στις οποίες δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση με άλλο τρόπο, πιστεύω εκεί πρέπει να γίνουν βήματα (π.χ. Spotify, Netflix)

το facebook είναι βασικότατη εφαρμογή για ένα λειτουργικό που θέλει να έχει εμπορική επιτυχία αλλιώς δεν θα γίνουν βήματα για τα υπόλοιπα που λες.

• Like 1
Δημοσ.

όταν έρχεται νέα ενημέρωση λειτουργικού στα 10αρια,σας χτυπάει ειδοποίηση;

ενώ έχω ενεργό το μπάνερ "ενημέρωση τηλεφώνου" αν δεν μπω να κάνει έλεγχο για ενημερώσεις δεν το εμφανίζει.

Σήμερα πέρασα την .420 πόσο καιρό έχει βγει;

Δημοσ.

εγω κανονικά απο τότε που έχω περάσει 10άρια έχω βάλει αυτοματο για τις ενημερώσεις αλλα μόνο τα apps ενημερώνει αυτόματα.

Αν βγει αναβάθμιση λειτουργικού θα πρεπει να του πω να ψάξει.

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μιά ερώτηση...

Όσοι έχουν 1020 και έχουν βάλει 10άρια πως την βλέπουν την εμπειρία χρήσης?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Συσκευή?

κ ενας φιλος μου παντως που εβαλε τα 10αρια εχει κανονικα το ραδιοφωνο!! σε συσκευη 640xl!! στο δικο μου 950 dual παντως δεν υπαρχει!! :/

Δημοσ.

Και τα δύο που γράφεις είναι λογικά.

το ραδιόφωνο δεν έχει καταργηθεί ακόμα.

κ πως μπορω να ενεργοποιησω τον δεκτη αν δν εχει καταργηθει;;

Δημοσ.

Παιδία εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την εξέλιξη του λειτουργικού τους τελευταίους μήνες (redstone builds), ειδικά με με τον ρυθμό που έρχονται τα updates και εφαρμογές, νομίζω θα είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί την πρώτη μεγάλη ναυαρχίδα που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι (HP ELITE X3)

Δημοσ.

Μια φιλη μου μπηκε σε μια σελιδα που πεταει τα κλασικα μηνυματα "η μπαταρια σας πεθαινει, κολλησατε 2^ν ιους και ειστε εγκυος" σε popup μεσω javascript. Και απο τοτε καθε φορα που ανοιγει τον ie, πετιεται το popup και δεν μπορει να κανιε τιποτα, ουτε να κλεισει την καρτελα η οποια το πεταει.

Διεγραψε το ιστορικο του ie, αλλα αυτο συνεχιζει.

Ie 11, wp 8.1u1 σε lumia 535.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...