Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε σε ποια έκδοση μπορούμε να τα έχουμε αυτά? Σε καμία. Concept είναι από το site windowscenter.net. Καμμία σχέση με την microsoft.
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Α μάλιστα κρίμα φαίνεται πολύ καλό!Πάντως κανένα άλλο mod ξέρουμε? πχ καμιά beta έκδοση για εφαρμογές κτλ? Να πω και εγώ ότι μετά την αναβάθμιση στα 10 δεν έχω ράδιο..
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Α μάλιστα κρίμα φαίνεται πολύ καλό! Πάντως κανένα άλλο mod ξέρουμε? πχ καμιά beta έκδοση για εφαρμογές κτλ? Σε video effects κάνεις παπάδες. Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο.
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε video effects κάνεις παπάδες. Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο. Κατάλαβα.. Για καμιά εφαρμογή σε φάση instagram που φτιάχτηκε παίζει?
teo20net Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Για κάποιο ανεξήγητο λόγο εγώ έχω ακόμη ραδιόφωνο κανονικά.
salida Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 βγήκε η beta από το facebook. Οι επαφές κάνουν sync με κάποιον τρόπο ?
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Για κάποιο ανεξήγητο λόγο εγώ έχω ακόμη ραδιόφωνο κανονικά. Συσκευή?
Chrysostomos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Οι επαφές κάνουν sync με κάποιον τρόπο ? όχι. Συσκευή? Αν είναι σε επίσημη,δλδ όχι redstone ακόμα,λογικό είναι να έχει ραδιόφωνο... 1
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Οι επαφές κάνουν sync με κάποιον τρόπο ? Με το που έκανα connect μου έκανε sync. 1
salida Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Με το που έκανα connect μου έκανε sync. Δε μου έβγαλε τίποτα, υπάρχει επιλογή να κανεις force sync μέσα απο το app
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δε μου έβγαλε τίποτα, υπάρχει επιλογή να κανεις force sync μέσα απο το app Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις μήπως τελικά στο βγάλει στην αρχή. Δεν θυμάμαι αν έχει επιλογή μέσα. Edit: Πριν λίγο ανέβηκε και public beta του facebook που είναι ακριβώς η ίδια όπως οι άλλες δυο πλατφόρμες. Και κάτι ξεχωριστό για τα windows , η μπάρα βρίσκετε στο κάτω μέρος ακριβώς όπως ο edge browser. Σημείωση: για να μπορέσει να κατέβει το app πρέπει να αλλάξετε το region σε germany. Καλύτερα ακόμη βάλτε το windowscentral app για windows 10 έκδοση, που έχει τα links κατευθείαν για τις εφαρμογές. 1
salida Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις μήπως τελικά στο βγάλει στην αρχή. Δεν θυμάμαι αν έχει επιλογή μέσα. Δυστυχώς τίποτα, μόλις το δοκίμασα. Έχεις βάλει μήπως τον αριθμό του τηλεφώνου σου ?
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Για login έβαλα το email. Αλλα στο account έχω βάλει και τον αριθμο μου.
salida Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Για login έβαλα το email. Αλλα στο account έχω βάλει και τον αριθμο μου.Μήπως έχεις παράλληλα και την παλιά εφαρμογή? Διάβασα comment και στο store που έλεγε για πρόβλημα με το sync Και στο wpcentral το ίδιο, δεν υπάρχει καν ο συγχρονισμός Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2016 από salida
anamenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγώ κράτησα ταυτόχρονα και την παλιά για να μην χαλάσει ο συγχρονισμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα