Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το facebook μέχρι τώρα ήταν third party app, και το έβγαζε η Microsoft. Τώρα βγήκε η beta από το facebook. Τόσα χρόνια δεν έβγαινε. Αλλά τώρα με το UWP βγήκε. https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/app/9nblggh6ct0l?tduid=(aacae26000f5a4517f8efb5e54cb65b0)(259740)(2804583)()() βγήκε και η .14367 http://www.windowscentral.com/heres-whats-new-improved-fixed-and-still-broken-windows-10-mobile-preview-build-14367 2
anamenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έτσι για να αρχίσει να κλείνει το gap ποιότητας των βασικών εφαρμογών.
Supes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έτσι για να αρχίσει να κλείνει το gap ποιότητας των βασικών εφαρμογών. Παιδιά ωραία όλα αυτά και χαίρομαι που γίνονται βήματα αλλά εγώ δεν θεωρώ βασικές εφαρμογές το facebook στο οποίο μπορείς να μπεις και μέσω browser. Για μένα εφαρμογές οι οποίες αποτελούν εργαλεία και εφαρμογές στις οποίες δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση με άλλο τρόπο, πιστεύω εκεί πρέπει να γίνουν βήματα (π.χ. Spotify, Netflix) 1
astrea966 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 γνωριζει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω το γονικο ελεγχο στα 10αρια?υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω?
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 γνωριζει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω το γονικο ελεγχο στα 10αρια?υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω? Στα desktop ή στα mobile; Στο mobile ύπαρχει στα settings το kids corner. Στο desktop φτιαξε ένα child account.
anamenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Παιδιά ωραία όλα αυτά και χαίρομαι που γίνονται βήματα αλλά εγώ δεν θεωρώ βασικές εφαρμογές το facebook στο οποίο μπορείς να μπεις και μέσω browser. Για μένα εφαρμογές οι οποίες αποτελούν εργαλεία και εφαρμογές στις οποίες δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση με άλλο τρόπο, πιστεύω εκεί πρέπει να γίνουν βήματα (π.χ. Spotify, Netflix) Δεν διαφωνώ ότι πρέπει να γίνει βελτίωση και σε πολλές άλλες εφαρμογές, αλλά αν δούμε τι υπήρχε πριν τρεις μήνες και τι ισχύει τώρα τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ προς όφελος του windows mobile.
astrea966 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Στα desktop ή στα mobile; Στο mobile ύπαρχει στα settings το kids corner. Στο desktop φτιαξε ένα child account. στο mobile.το προβλημα με το Kids corner ειναι οτι εμποδιζει την προσβαση σε εφαρμογες.εγω δεν θελω να μπλοκαρει εφαρμογες.θελω ο μικρος να μπορει να μπει στο ιντερνετ αλλα να ελεγχει και να μπλοκαρει αν χρειαζεται διαφορες ιστοσελιδες.εκτος αν κανω λαθος σε αυτα που λεω και το κανει αυτο το Kids corner
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εσύ θες γονικό έλεγχο στον browser, όχι στο λειτουργικό. Δυστυχώς ο edge δεν έχει γονικό έλεγχο.
astrea966 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 υπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο?
Liverpool36 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το ραδιόφωνο υπάρχει η εφαρμογή της Microsoft σταμάτησε,υπάρχουν όμως εφαρμογές τρίτων που κάνεις την δουλειά σου χωρίς ίντερνετ Fm radio player Radio FM phone Και άλλες,ψάξτε λίγο ποια σας αρέσει Φιλαρακι τα δοκιμασα ολα αυτα που ειναι χωρις ιντερνετ.. αλλα δν δουλευει κανενα!!
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το 950 δεν έχει ραδιόφωνο...για την ακρίβεια δεν έχει ενεργοποιημένο τον FM δέκτη, day-1 στην Ευρώπη Το XL το είχε, όπως και κάποια country/continent variants. Υπάρχει τρόπος, αν θέλει κάποιος να μπλέξει με mild "hacking", αρκετά ασφαλής από όσο ξέρω, αλλά στην κρίση του καθενός αν θέλει να το δοκιμάσει.
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 χμμ ευκαiρία να φτιάξω μία Τι λογική έχει να κόβει η ms την δικιά της εφαρμογή για ραδιόφωνο και να αφήνει άλλους να φτιάχνουν άλλη αντίστοιχη;! 1
Retromaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τι λογική έχει να κόβει η ms την δικιά της εφαρμογή για ραδιόφωνο και να αφήνει άλλους να φτιάχνουν άλλη αντίστοιχη;! Πιθανότατα επειδή θέλει να τραβήξει και άλλους κατασκευαστές κινητών στο παιχνίδι, δεν μπορεί να τους υποστηρίζει και αυτούς με ραδιόφωνο μέσω λειτουργικού, οπότε έτσι δίνει το κίνητρο σε τρίτους να φτιάξουν ραδιόφωνο, ακόμη και στις ίδιες τις εταιρείες. Στο Android τι γίνεται, επειδή δεν ξέρω, βγάζει η google εφαρμογή ή κάθε κατασκευαστής; 1
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν το έχετε δεί όλοι...απλά εμένα με εντυπωσίασαν κάποια features και είπα να το κάνω ένα share. Ξέρουμε σε ποια έκδοση μπορούμε να τα έχουμε αυτά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα