Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κάνω καμία σύσταση,δεν έχω κανένα φανατισμό.

Δώσε κάτι καινούργιο στο λαό,όχι κάθε μέρα φακές

Δημοσ.

Δεν κάνω καμία σύσταση,δεν έχω κανένα φανατισμό.

Δώσε κάτι καινούργιο στο λαό,όχι κάθε μέρα φακές

λυπαμαι αλλα δεν μπορω να προσφερω συναγριδα αλλα γαυρο στα windows phones και στα τοσο φανατικα ατομα στο εν λογω λειτουργικο.

οταν υποσχονται πραγματα ,δινεις τα χρηματα σου και καταληγει σε πατατα ε! λογικο να μην εχεις και την καλυτερη γνωμη

Δημοσ.

.420

Θέλω να μου πείτε από θέμα μπαταρία αν έχετε δει διάφορα,νομίζω έχει πάρει λίγο πάνω.

G10 αν δεν μπορείς αλλάζεις,η πες μας κάτι άλλο όχι το ίδιο κάθε μέρα, για να κάνουμε συζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.

.420

Θέλω να μου πείτε από θέμα μπαταρία αν έχετε δει διάφορα,νομίζω έχει πάρει λίγο πάνω.

G10 αν δεν μπορείς αλλάζεις,η πες μας κάτι άλλο όχι το ίδιο κάθε μέρα, για να κάνουμε συζήτηση.

σε εμενα δεν διορθωθηκε το θεμα μπαταριας στην 420,αντιθετα εχω προβληματα με το store και το mail συγχρονισμου,ενω το εισαγω μετα απο επανεκκινηση το χανει!ο edge κολλαει απιστευτα συνεχως!

Δημοσ.

G 10

Έχεις κάνει hard reset,δεν έχω χρειαστεί ακόμα αλλά και η Microsoft το πρότεινε και αρκετοί μετά από hard reset είδαν διάφορα.

Για το store και το mail παντός εμένα λειτουργούν μια χαρά όσο για τον edge είμαι συνέχεια με αυτόν αφού δύσκολα ανοίγω pc και δεν έχω κολλήματα όπως νιώθω ότι γράφεις.

Δημοσ.

G 10

Έχεις κάνει hard reset,δεν έχω χρειαστεί ακόμα αλλά και η Microsoft το πρότεινε και αρκετοί μετά από hard reset είδαν διάφορα.

Για το store και το mail παντός εμένα λειτουργούν μια χαρά όσο για τον edge είμαι συνέχεια με αυτόν αφού δύσκολα ανοίγω pc και δεν έχω κολλήματα όπως νιώθω ότι γράφεις.

τωρα κανω hard reset δεν υπαρχει αλλη λυση! η μπαταρια δεν μορω να πω εχει διαφορα ,πχ αν μπω σε ενα site fanpage,εκει κολλαει εντελως ενω με chrome τρεχει μια χαρα!ειναι η 4 φορα απο τον απριλιο που κανω ολικη επαναφορα και ειναι κουραστικο!αυτα ειναι που με τρελαινουν και κραζω την μς,αντε να το στησεις απο την αρχη ολο αυτο και να μην εγκαθιστανται οι εφαρμογες να γραφουν ληψη και περιμενεις και δεν γινεται τπτ.αδικο εχω;

μου εχει κολλησει στο λογοτυπο της ms πρωτη φορα το ειδα και αυτο,εχει 10 λεπτα εκει....

post-307118-0-79389200-1466109787_thumb.jpg

post-307118-0-69191900-1466109819_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα... μηπως μπορει να βοηθησει κανεις; εχω το lumia 950 dual φοραει τα windows 10 κ πιθανον εχει παρει καποιο update κ εχει απενεργοποιηση το rss το ραδιοφωνο!! το κινητο το πηρα απο χερι σ αυτη την κατασταση.. υπαρχει περιπτωση αυτο να διορθωθει στο μελλον για να επαναλειτουργησει το ραδιοφωνο με καποιο αλλο update, η αν γινεται με καποιο τροπο να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση πριν το συγκεκριμενο update??

Δημοσ.

Πωωω ρε παιδια σταματηστε...λοιπον....εχω ενα φιλο μ που μου τη λεει τελος παντων γενικα για τα Lumia λεγοντας οτι τα Lumia ειναι σαπιλα, και το οτι το 930 ειναι καλυτερο απτο 950! Κλασσικα του τη λεω γω οτι το 950 ειναι καλυτερο απτο 930 για το λογο το οτι εχει το continuum, και μου λεει ναι ομως το 950 δεν εχει αλουμινιο...ε νταξει εμεινα....δλδ κολλας στο οτι δεν εχει αλουμινιο;(δε του το πα,μονο του πα οτι το πλαστικο του 950 ειναι καλης ποιοτητας,και γενικα τα καπακια του Lumia ετσι δεν ειναι; )τα καλυτερα λεει ειναι S7 edge,meizu και τετοια....για να μην συνεχιστει και γινει θεμα του λεω οκ δεκτη η αποψη σου...οταν τα φτιαξουν πληρως(τα 10 δλδ) τοτε θα δεις! Να πω την αληθεια δεν θα με πολυπειραζε επειδη δεν εχει το 950 αλουμινιο...ουτως η αλλως μια χαρα δεν ειναι το πλαστικο που εχει;

*μου πε κιολας οτι το δοκιμασανε μαζι με εναν αλλο φιλο μ απο κοντα, το οτι μοιαζει ψευτικο φαση και κανονικα επρεπε να κανει 100 ευρω και οχι σαυτην τη τιμη που ειναι τωρα....

Τωρα για μενα...δεν με ενοχλει το πως εχει ολη η κατασταση τωρα μιας και εχω απειρο χρονο να ασχολουμε με reset και τετοιες ιστοριες...οποτε δε με πειραζει....δεν κρυβω ομως να χω πει στο εαυτο μου αμαν μαυτα τα 10ρια θα παω σε android δεν αντεχω αλλο....αλλα για να παω σε android πρεπει να σκασω ενα 300αρι για να παρω κινητο της προκοπης(που δεν εχω και την οικονομικη δυνατοτητα για να το κανω)!!!και ετσι καθομαι εδω και 1 χρονο και κατι με το 532ds διοτι καλυπτει τις αναγκες μου(τα κλασσικα Viber,fb,insta και τετοια) και το οτι εχουν καλο price range και σιγα σιγα θα γινει μεταβαση σε 640ds!

Ειπα οτι ειπα,αυτα!!

Sorry admins για οποιοδηποτε offtopic αλλα ηθελα καπου να τα πω!!!

• Like 2
Δημοσ.

τι μπορω να κανω εγω αφου δεν μπορεις να εχεις επιγνωση;προφανως ενας γιατρος;

μου στελνεις μηνυματα προσωπικα γιατι;να δικαιολογησω τα λεγομενα σου;υπαρχει προβλημα μαζι σου τελος

το ραδιοφωνο θα φυγει πλεον απο τα win phones,μονο μεσω εφαρμογων και συνδεση internet 

Σοβαρα μιλας?? τι φαγαμε την σφαιρα... να σαι καλα φιλαρακι!!

• Like 1
Δημοσ.

Το ραδιόφωνο υπάρχει η εφαρμογή της Microsoft σταμάτησε,υπάρχουν όμως εφαρμογές τρίτων που κάνεις την δουλειά σου χωρίς ίντερνετ

Fm radio player

Radio FM phone

Και άλλες,ψάξτε λίγο ποια σας αρέσει

• Like 1
Δημοσ.

Πωωω ρε παιδια σταματηστε...λοιπον....εχω ενα φιλο μ που μου τη λεει τελος παντων γενικα για τα Lumia λεγοντας οτι τα Lumia ειναι σαπιλα, και το οτι το 930 ειναι καλυτερο απτο 950! Κλασσικα του τη λεω γω οτι το 950 ειναι καλυτερο απτο 930 για το λογο το οτι εχει το continuum, και μου λεει ναι ομως το 950 δεν εχει αλουμινιο...ε νταξει εμεινα....δλδ κολλας στο οτι δεν εχει αλουμινιο;(δε του το πα,μονο του πα οτι το πλαστικο του 950 ειναι καλης ποιοτητας,και γενικα τα καπακια του Lumia ετσι δεν ειναι; )τα καλυτερα λεει ειναι S7 edge,meizu και τετοια....για να μην συνεχιστει και γινει θεμα του λεω οκ δεκτη η αποψη σου...οταν τα φτιαξουν πληρως(τα 10 δλδ) τοτε θα δεις! Να πω την αληθεια δεν θα με πολυπειραζε επειδη δεν εχει το 950 αλουμινιο...ουτως η αλλως μια χαρα δεν ειναι το πλαστικο που εχει;

*μου πε κιολας οτι το δοκιμασανε μαζι με εναν αλλο φιλο μ απο κοντα, το οτι μοιαζει ψευτικο φαση και κανονικα επρεπε να κανει 100 ευρω και οχι σαυτην τη τιμη που ειναι τωρα....

Τωρα για μενα...δεν με ενοχλει το πως εχει ολη η κατασταση τωρα μιας και εχω απειρο χρονο να ασχολουμε με reset και τετοιες ιστοριες...οποτε δε με πειραζει....δεν κρυβω ομως να χω πει στο εαυτο μου αμαν μαυτα τα 10ρια θα παω σε android δεν αντεχω αλλο....αλλα για να παω σε android πρεπει να σκασω ενα 300αρι για να παρω κινητο της προκοπης(που δεν εχω και την οικονομικη δυνατοτητα για να το κανω)!!!και ετσι καθομαι εδω και 1 χρονο και κατι με το 532ds διοτι καλυπτει τις αναγκες μου(τα κλασσικα Viber,fb,insta και τετοια) και το οτι εχουν καλο price range και σιγα σιγα θα γινει μεταβαση σε 640ds!

Ειπα οτι ειπα,αυτα!!

Sorry admins για οποιοδηποτε offtopic αλλα ηθελα καπου να τα πω!!!

Το τελευταίο που θα με απασχολούσε θα ήταν το αλουμίνιο...μη σου πω ότι προτιμώ το πλαστικό! Ακόμα και η οθόνη αν γινόταν να μην ήταν γυαλί αλλά πλαστικό θα το προτιμούσα.

Το ραδιόφωνο υπάρχει η εφαρμογή της Microsoft σταμάτησε,υπάρχουν όμως εφαρμογές τρίτων που κάνεις την δουλειά σου χωρίς ίντερνετ

Fm radio player

Radio FM phone

Και άλλες,ψάξτε λίγο ποια σας αρέσει

Γενικά όμως είναι ανεξήγητη κίνηση αυτή που έκανε με το ραδιόφωνο!

• Like 2
Δημοσ.

@G10 αδικα χαλιεσαι κ χαλας κ τον κοσμο ,τα 10 θα ειναι καιρο σε φαση public beta ,αν δεν το αντεχεις κ ειναι κατανοητο αυτο , γυρνα στα 8 που δουλευουν οκ σε οσα κανουν κ περιμενε να στρωσουν τα 10αρια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@G10 αδικα χαλιεσαι κ χαλας κ τον κοσμο ,τα 10 θα ειναι καιρο σε φαση public beta ,αν δεν το αντεχεις κ ειναι κατανοητο αυτο , γυρνα στα 8 που δουλευουν οκ σε οσα κανουν κ περιμενε να στρωσουν τα 10αρια

Έτσι όπως διαφαίνεται, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι σε φάση ανάπτυξης, για να υποδεχτούνε τα surface phones το 17. Παρόλα αυτά από τον Νοέμβριο που έχω το Lumia 640XL μέχρι σήμερα η διαφορά που παρατήρησα είναι χαώδης, και σε θέμα λειτουργιών αλλά και σε θέμα σταθερότητας.

Edit: Πριν λίγο ανέβηκε και public beta του facebook που είναι ακριβώς η ίδια όπως οι άλλες δυο πλατφόρμες. Και κάτι ξεχωριστό για τα windows , η μπάρα βρίσκετε στο κάτω μέρος ακριβώς όπως ο edge browser. Σημείωση: για να μπορέσει να κατέβει το app πρέπει να αλλάξετε το region σε germany.

Επεξ/σία από anamenos
Δημοσ.

Πέρασα την 10586,420 στο lumia 535 και η μπαταρία καλυτέρευσε σε ικανοποιητικό βαθμό θα έλεγα. Αντε να βγει και το universal application του skype και νομίζω ότι θα είμαι ικανοποιημένος. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Μιας και πιο πολύ χρησιμοποιώ το windows 10 hybrid tablet που έχω παρά το κινητο μου για social και day to day. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι ο κακος  συγχρονισμός των email μεταξύ tablet και mobile. Διαβάζω τα email στο ταβλετ και οταν μπει το κινητο στο internet μετα θα μου τα ξαναβγαλει ολα.

Μηπως κανω κατι λαθος Εννοειται οτι και στα δυο κανω login με Microsoft account.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον Facebook, Messenger, Twitter, Instagram και Viber είναι στα ίδια επίπεδα με τις άλλες πλατφόρμες πράγμα που υποδηλώνει ότι η ανάπτυξη Universal εφαρμογών άρχισε και πιάνει τόπο γιατί πλέον οι developers έχουν πρόσβαση σε πέραν από 350 εκατομμύρια συσκευές και όχι μόνο σε λίγο κόσμο που έχει προς το παρόν εγκατεστημένα τα windows 10 στα κινητά.

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...