anamenos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Retromaniac είναι εξαιρετική επιλογή σε αυτή την τιμή το 950 και να μην ξεχνάμε ότι είναι από τα ελάχιστα μοντέλα που προσφέρουν το continuum.
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Retromaniac είναι εξαιρετική επιλογή σε αυτή την τιμή το 950 και να μην ξεχνάμε ότι είναι από τα ελάχιστα μοντέλα που προσφέρουν το continuum. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να περιμένει μήπως πέσει κι άλλο η τιμή του πάντως!
Retromaniac Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πάντως παιδιά να σας πω κάτι. Εγώ δεν έχω βαρεθεί την κριτική στα windows. Προφανώς γιατί πρέπει να υπάρχει, και σαφέστατα πρέπει να αποστέλλεται και στην Microsoft για να έχει και αντίκρισμα. Ακόμη και η γκρίνια είναι ανεκτή αν και, κατά την γνώμη μου, ανούσια. Αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι γιατί τα βάζουν μαζί μας όποτε πούμε ΚΑΤΙ καλό. Ακούς χαρακτηρισμούς από ρομαντικός μέχρι πληρωμένος... 3
Supes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πάντως παιδιά να σας πω κάτι. Εγώ δεν έχω βαρεθεί την κριτική στα windows. Προφανώς γιατί πρέπει να υπάρχει, και σαφέστατα πρέπει να αποστέλλεται και στην Microsoft για να έχει και αντίκρισμα. Ακόμη και η γκρίνια είναι ανεκτή αν και, κατά την γνώμη μου, ανούσια. Αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι γιατί τα βάζουν μαζί μας όποτε πούμε ΚΑΤΙ καλό. Ακούς χαρακτηρισμούς από ρομαντικός μέχρι πληρωμένος... Γιατί κάποιοι άνθρωποι Retro είναι ανίκανοι να έχουν μια πολιτισμένη συζήτηση χωρίς να μαλώσουν. λίγο off topic αλλά ένα παράδειγμα: πάω με το ποδήλατο να πάρω κάτι απ' τον φούρνο και το αφήνω δίπλα από τον φούρνο. Εκεί που το άφησα ήταν μπροστά ένα άλλο μαγαζί. Γυρίζω μετά από 15-20 δευτερόλεπτα που τελείωσα και βγαίνει η θεία απ' το μαγαζί και αρχίζει να μου τη λέει μέσα στα νεύρα, ότι δηλαδή άφησα το ποδήλατο μου μπροστά στο μαγαζί της και ενοχλώ τον κόσμο που ήθελε να μπει. Εκτός του ότι χωρούσε νταλίκα να περάσει στο μαγαζί της δεν πατάει και κανείς (πόσο μάλλον σε 15-20 δευτερόλεπτα). Την ρώτησα βέβαια ότι αφού με είδε που το έβαλα εκεί και την πείραξε γιατί δεν βγήκε να μου πει να το βάλω λίγο πιο δίπλα πριν κατέβω και πάω στον φούρνο. Και φυσικά η απάντηση της: Ε ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ. Όπως καταλαβαίνεις η συγκεκριμένη κυρία ζει μια τόσο μίζερη ζωή που δεν έχασε ευκαιρία να βάλει λίγο ενθουσιασμό μέσα της με το να κάνει αυτό το σκηνικό. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω... 3
tasos-e Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εδώ και 3-4 μέρες δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε μια ενημέρωση απ το Store σταματάει για πάντα στο "downloading". Ξέρει κανείς τι παίζει; Μια περιπέτεια έχει καταντήσει πλέον το θέμα, κάθε μέρα να προσπαθούμε να λύσουμε και άλλο πρόβλημα... Μήπως τις έχεις ρύθμιση να πηγαίνουν στην SD και είναι εφαρμογές που μπαίνουν μόνο στην μνήμη τηλεφώνου; Π.χ.Viber,WhatsApp. Κάνε ένα σοφτ και ξαναδοκίμασε.
teo20net Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν το έχετε δεί όλοι...απλά εμένα με εντυπωσίασαν κάποια features και είπα να το κάνω ένα share. 2
Supes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μήπως τις έχεις ρύθμιση να πηγαίνουν στην SD και είναι εφαρμογές που μπαίνουν μόνο στην μνήμη τηλεφώνου; Π.χ.Viber,WhatsApp. Κάνε ένα σοφτ και ξαναδοκίμασε. Έχω κάνει άπειρα...
just getting started Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να περιμένει μήπως πέσει κι άλλο η τιμή του πάντως! Μολις έκανα κανονικά παράθεση από windows 8.1 στην πλήρη έκδοση του site σε 640 ds Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το καταλαβα 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ^Αυτό εννοώ φίλε μου. Με το που πατάω παράθεση απλά κλείνει ο explorer! 9 στις 10 φορές για να είμαι ακριβής.
teo20net Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ^Αυτό εννοώ φίλε μου. Με το που πατάω παράθεση απλά κλείνει ο explorer! 9 στις 10 φορές για να είμαι ακριβής. Βασικά κι εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον explorer. Ειδικά στο forum. 1
G1O Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 οι metro εφαρμογες δεν υπαρχει περιπτωση να προχωρησουν στους υπολογιστες,δεν εχω δει ακομα καποιοννα εχει συνδεδεμενο λογαριασμο στα pc's,επομενως δεν εχει προσβαση και στο store! στο κομματι του mobile ειλικρινα ποιος προγραμματιστης θα ασχοληθει να φτιαξει εφαρμογες;το 99% ειναι εφαρμογες που εχουν να ενημερωθουν μηνες η και χρονια,οκ βγηκαν μερικες universal και τι;μη τα ξανα λεω messenger-facebook,viber,google street view (κανονικο) ειναι σχεδον μη λειτουργικες! μπορει καποιος που εχει win phone να δει με τα ματια του πως δουλευουν οι browsers οπως ο chrome σε σχεση με τον edge;ακομα και το πολυ δυνατο 950 κολλαει σε σελιδες με τον edge. ασχετα με το ειπε η μσ οτι θα συνεχισει την υποστηριξη βγαζοντας καθε μηνα updates που ενα φτιαχνουν και 2 χαλανε δεν θα εχει καλη καταληξη και θα το τερματισει.το τμημα ειναι ζημιογονο,οποτε δεν μπορει να ριχνει χρηματα αδικα,τα ποσοστα μιλανε πλεον μειωση δραματικη το 640 xl ζηταει λογαριασμο mail! εχασε το λογαριασμο χωρις να εχω κανει κατι!! γιαυτο λεω ειναι οτι να ναι, ενω στο android καμια σχεση πχ με το s7 edge ,νταξει συγκριω δυο τηλεφωνα με τεραστιες διαφορες αλλα στο play store δεν μου τα εχει κανει ποτε
tasos-e Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 G10 πολύ απαισιόδοξος είσαι,τα ίδια κάθε μέρα,κουραστικό πλέον. Δε θα αυτοκτονήσουμε για ένα λειτουργικό,δώσε λίγο ευκαιρίες και ζήσε. Ότι δεν αρέσει το αλλάζεις μην πάθουμε κατάθλιψη. 1
G1O Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 G10 πολύ απαισιόδοξος είσαι,τα ίδια κάθε μέρα,κουραστικό πλέον. Δε θα αυτοκτονήσουμε για ένα λειτουργικό,δώσε λίγο ευκαιρίες και ζήσε. Ότι δεν αρέσει το αλλάζεις μην πάθουμε κατάθλιψη. νομιζω βρισκομαστε σε τεχνολογικο φορουμ,οποτε τα θεματα ειναι σχετικα με την τεχνολογια!τι θα ηθελες να γραφω για lifestyle?και ποιος σου ειπε δεν ζω;λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει αν δεν αντεχεις τον σχολιασμο παρε κανενα ζαναξ να προλαβεις την καταθλιψη κριμα ειναι να σε χασουμε .-
tasos-e Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Κάθε βράδυ γράφεις το ίδιο,είσαι κουραστικός πλέον τίποτα καινούργιο. Γράψε για αναβάθμιση,τεχνολογία κάτι που θα βοηθήσει,αν δεν μπορείς μην γράφεις η γράψε εκεί που μπορείς.
G1O Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 συστασεις δεχομαι μονο απο την Δ.Ο. του φορουμ! εγω γραφω αληθειες εσυ τι γραφεις;το ποσο φανατικος εισαι με τα mobile windows; τουλαχιστον κανω συγκριση γιατι εχω στην κατοχη μου τηλεφωνα της ms αλλα και αλλων εταιρειων με android.βλεπεις για iphones δεν εχω γραψει κατι γιατι δεν γνωριζω!εσυ μπορεις να μας πεις τις δοκιμες σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα