Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικά να πω όσο καιρό βρίσκεσαι εδω εχεις κρατήσει ένα εξαιρετικό επίπεδο στο πως γράφεις και απαντας και τετοια μέλη χρειάζονται για να γίνονται όμορφες συζητήσεις.

Απο την άλλη ομως αρκετές φορες δεν απάντησες σε αυτά που σκόπιμα ρωτούσα τα απέφυγες κάπως..και ευχαριστω που μου προτείνεις να δω αν εχω κάνει κατι λαθος αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχω κάνει..διοτι αυτές οι αργοπορίες που αναφέρω συμβαίνουν σε φρέσκα 640,730 και 820..τα ίδια ακριβώς θέματα- άρα ετσι έχουν τα πραγματα σε ΟΛΑ τα Wm αυτής της κατηγοριας..απλα είναι ξεκάθαρο πως εσύ δεν παρατηρείς αυτα τα θέματα διότι δεν σε απασχολούν τι να κάνουμε; Εγώ ομως τα παρατηρώ καίμε ενοχλούν..και το συγκρινα δίπλα διπλα με ένα ιδιας αξίας και χαρακτηριστικών android και ειδα πως το Moto g3(το χρησιμοποιώ απλα σαν παράδειγμα το συγκεκριμένο- και φαντασου δεν μίλησα για κατι αλλα πλέον meizu-lenovo-Xiaomi σε αυτά τα χρήματα γιατί θα βάλουμε τα κλάματα αν γινει σύγκριση) νίκα σε όλους τους τομείς..

Σε ρωτώ τελευταία φορά λοιπον...πως θα πρότεινες σε ένα φίλο σου εσύ το 640 έναντι κάποιου αντίστοιχου σαν το Moto g3;

Και τι στο καλο θα γίνει στα τέλη Ιουλιου που θα αλλάξει την κατασταση; Εδω έφυγε σε λιγο και ο Ιούνης και είμαστε στα ίδια..απλα εδω και κάτι μήνες διορθώνονται με ρυθμούς χελώνας bugs που έπρεπε να ειναι λυμένα απο τον προηγούμενο Νοέμβρη..

Δεν αποφεύγω κάτι,έχω ξαναγράψει πώς μπορώ να γράφω πολλά αλλά θέλει αναλύσεις και συγκρίσεις που δεν μπορούν να γίνουν εδώ (άτομα που με ελεύθερο χρόνο να βάλουν κινητά κάτω και να τα ....) και χρόνο που δεν τον έχω.

Επίσης στην κατοχή μου περνάνε πολλά τηλέφωνα και βλέπω προβλήματα σε διάρκεια χρόνου και όχι λίγον ημερών,θέλω πολλή ώρα να γράφω για LG,meizu,Samsung κ.τ.λ.

Τώρα λέω υπομονή μέχρι τέλος Ιουλίου από την Redstone και μετά η MS θα ρίξει βάρος στα τηλέφωνα.(Έτσι έχει πει τουλάχιστον)

Έχω συσκευή και βλέπω με insider την έκδοση Redstone,πιστεύω πάει πολύ καλά.

Γι' αυτό λέω υπομονή και αν δεν κάτσει όσοι θέλουν πιστεύω είναι εύκολο πλέον η αλλαγή λειτουργικού,το να βγαίνουμε όμως για το παραμικρό να γράφουμε 10 σελίδες δεν έχει νόημα,π.χ.για ένα πρόβλημα με το instagram χθες έγινε πανικός,σήμερα όλα καλά.

Γενικά απαντώ όχι σε προσωπικό επίπεδο και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Πάνο!

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει νόημα όταν δεν μπορείς να κατεβάσεις δημοφιλείς εφαρμογές στο store και ότι μια βασική υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων δεν λειτουργεί καλά. Όπως φάνηκε και τα δύο δεν ήταν μεμονομένα προβλήματα. Το θέμα αυτό λέει συζήτηση και απορίες για τα WP

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει νόημα όταν δεν μπορείς να κατεβάσεις δημοφιλείς εφαρμογές στο store και ότι μια βασική υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων δεν λειτουργεί καλά. Όπως φάνηκε και τα δύο δεν ήταν μεμονομένα προβλήματα. Το θέμα αυτό λέει συζήτηση και απορίες για τα WP

Σε λίγο οι εφαρμογές θα συμβαδίζουν με το pc όπως τώρα το λειτουργικό,αυτή είναι η κίνηση της MS για να φτιαχτούν εφαρμογές,τώρα βλέπουμε πολλές beta για τα WP ίσως έρθουν πολλές και είναι καλές.

Δεν είμαι μελλοντολόγος από ότι βλέπω και ακούω γράφω,γι' αυτό λέω υπομονή.

Υ.Γ.Να ξεκαθαρίσω ότι λέγοντας υπομονή το λέω γενικά δεν σημαίνει ότι τα ξέρω όλα μπορεί να κάνω λάθος,μεγάλα παιδιά είμαστε μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου..????

• Like 2
Δημοσ.

Κάντε υπομονή και το λειτουργικό θα γίνει πιο καλόοοοοοο.

Χωρίς πλάκα τώρα, αν έχετε windows 10 απλά σας λέω ότι στο όχι πολύ μακρινό μέλλον το windows τηλέφωνο θα είναι η προέκταση του pc σας. Και δεν αναφέρομαι στο continuum...

Ναι έχει ένα σωρό προβλήματα. Αλλά όποιος θέλει πάει κάπου αλλού και μετά ξανάρχεται (ή ΔΕΝ ξανάρχεται).

• Like 5
Δημοσ.

Σε λίγο οι εφαρμογές θα συμβαδίζουν με το pc όπως τώρα το λειτουργικό,αυτή είναι η κίνηση της MS για να φτιαχτούν εφαρμογές,τώρα βλέπουμε πολλές beta για τα WP ίσως έρθουν πολλές και είναι καλές.

Δεν είμαι μελλοντολόγος από ότι βλέπω και ακούω γράφω,γι' αυτό λέω υπομονή.

Υ.Γ.Να ξεκαθαρίσω ότι λέγοντας υπομονή το λέω γενικά δεν σημαίνει ότι τα ξέρω όλα μπορεί να κάνω λάθος,μεγάλα παιδιά είμαστε μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου..????

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να αναφέρω εδώ προβλήματα που αντιμετωπίζω είτε με το λειτουργικό είτε με εφαρμογές τρίτων. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογία και γνωστά. Δεν μου λες κάτι κάτι που δεν ξέρω, φυσικά και κάνουμε υπομονή αλλιώς θα είχαμε φύγει, νομίζω οι πιο πολλοί εδώ έχουν επιλέξει συνειδητά τα WP ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Μη με παρεξηγείς  αλλά δεν έχει νόημα να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο κάποιος και να επαναλαμβάνει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το θέμα μας είναι τα προβλήματα που εμφανίζονται και οι τυχόν λύσεις τους.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να αναφέρω εδώ προβλήματα που αντιμετωπίζω είτε με το λειτουργικό είτε με εφαρμογές τρίτων. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογία και γνωστά. Δεν μου λες κάτι κάτι που δεν ξέρω, φυσικά και κάνουμε υπομονή αλλιώς θα είχαμε φύγει, νομίζω οι πιο πολλοί εδώ έχουν επιλέξει συνειδητά τα WP ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Μη με παρεξηγείς αλλά δεν έχει νόημα να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο κάποιος και να επαναλαμβάνει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το θέμα μας είναι τα προβλήματα που εμφανίζονται και οι τυχόν λύσεις τους.

Μαζί σου είμαι,προβλήματα λύσεις και όχι συνέχεια γκρίνια.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το 950XL έχει εκτοξευθεί σε δημοτικότητα και αριθμό καταστημάτων που το δίνουν καθώς η τιμή του έχει πέσει κάτω από τα 380!

Στατιστικά από το skroutz

post-247172-0-12196500-1466074230_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

μια γρηγορη ερωτησουλα, για το πρόβλημα που έχω με το δεύτερο μικρόφωνο του lumia 925, ποιο ακριβώς είναι το εξάρτημα που πρέπει να παραγγείλω για να το αλλάξω; επειδη ψιλοχάθηκα στο ebay, αν μπορει καποιος ας στείλει pm

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Της κάμερας είναι αυτό

http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Mic-Light-Proximity-Sensor-Flex-Microphone-For-Nokia-Lumia-925-/371556689655?hash=item56828126f7:g:z4AAAOSwPe1T0BrH

Της ομιλίας αυτό

http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Port-Charging-Connector-Microphone-Flex-Cable-For-Nokia-Lumia-925-/201277057762?hash=item2edd0c2ae2:g:~sIAAOSw-W5UzI5Y

Εγώ θα έπερνα 2 από αυτό που θες, σε περίπτωση που το ένα δεν είναι οκ, να μην περιμένω πάλι.

Μου έτυχε με το 920. Μου είχε χαλάσει το usb που ήταν μαζί με μικρόφωνο και το καινούργιο που ήρθε το usb έπαιζε οκ αλλά το μικρόφωνο ήταν χαλασμένο. Το 2ο που παράγγειλα ήταν εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.

ε τωρα 

υπαρχει παντως διαχυτη η εντυπωση για να μην πω βεβαιοτητα,οτι στο τοπικ καποιοι λιγοι εμφανιζουν συνεχως μια εικονικη πραγματικοτητα για τα 10 που μονο κακο κανει στην κοινοτητα

απο εκει κ περα κ εγω επιστρεφω στο παλιο μου android οχι γιατι με τα 8 δεν ημουν οκ αλλα γιατι επρεπε να ανταλλαξω αναγκαστικα συσκευη

θα παρακολουθω βεβαια τις εξελιξεις στα windows mobile k ελπιζω η ms να καταφερει να τα κανει αψογα οπως μας ειχε συνηθισει με τα 8

καλη τυχη σε ολα τα παιδια

• Like 3
Δημοσ.

ε τωρα 

υπαρχει παντως διαχυτη η εντυπωση για να μην πω βεβαιοτητα,οτι στο τοπικ καποιοι λιγοι εμφανιζουν συνεχως μια εικονικη πραγματικοτητα για τα 10 που μονο κακο κανει στην κοινοτητα

απο εκει κ περα κ εγω επιστρεφω στο παλιο μου android οχι γιατι με τα 8 δεν ημουν οκ αλλα γιατι επρεπε να ανταλλαξω αναγκαστικα συσκευη

θα παρακολουθω βεβαια τις εξελιξεις στα windows mobile k ελπιζω η ms να καταφερει να τα κανει αψογα οπως μας ειχε συνηθισει με τα 8

καλη τυχη σε ολα τα παιδια

Κοιτα μια τα νουμερα http://techblog.gr/software/android-ios-windows-phone-market-share-7234/

και πες μου μετα ποιος εχει δικιο και ποιος οχι...Αν ηταν ολα καλα και ροδινα τα ποσοστα δεν θα ηταν στα ταρταρα..θα υπηρχε τουλαχιστον μια σταθεροτητα στις πωλησεις αλλα αυτοι οι απαραδεκτοι χαραμισαν τα εξαιρετικα 950- 950 xl με τα ανετοιμα 10αρια και τα εκραξε ολη η ΟΙΚOYMENH..Ολοι οι reviewers τα εθαψαν..μα ολοι και ειχαν δικιο..αντε ποιος να ξαναγραψει review με τα τελευταια updates ποια?ΚΑΝΕΝΑΣ..

Εδω ακομα καποιοι πανε και μου κοτσαρουν τεστ μπαταριας απο το gsmarena για το 950 και λενε οτι βγαζει 40 κατι ωρες μπαταρια ενω τα 10 αρια τοτε ηταν Μπ.....ελο...και αντε να τους πεισεις μετα πως ειναι αλλιως τα πραγματα..

Αρα αφηστε τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ γιατι περιμενω να αλλαξει κατι απο το 13 και δειτε τι γκρινια πεφτει στο εξωτερικο αυτο το διαστημα..

Και για να τελειωνω επειδη ειναι πλεον ΠΡΟΦΑΝΕΣ πως αυτοι εκει στην mircro δεν ενδιαφερονται πραγματικα για το mobile λειτουργικο τους αφηστε τις αυταπατες και οσους εχουν απομεινει (γιατι οπως βλεπετε ολοι το σκανε απο το καραβι που βουλιάζει) να λενε τι θεματα- προβληματα βλεπουν..

Δημοσ.

Εδώ και 3-4 μέρες δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε μια ενημέρωση απ το Store σταματάει για πάντα στο "downloading". Ξέρει κανείς τι παίζει;

Μια περιπέτεια έχει καταντήσει πλέον το θέμα, κάθε μέρα να προσπαθούμε να λύσουμε και άλλο πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...