Supes Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παραμένει το πρόβλημα στο hdr σε 640 και με τη νέα build... 1
G1O Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παραμένει το πρόβλημα στο her σε 640 και με τη νέα build... δεν ειναι νεο build!ειναι ενημερωση διορθωτικη! παραμενει στην 1511 αν εννοεις το here maps εχουν ληξει,δεν υπαρχει υποστηριξη στις εφαρμογες,μενεις με τους χαρτες που βασιζονται εκει ομως εχω στην κατοχη μου και το 640xl εχει φορτωσει 48 εφαρμογες,ζητειται επανεκκινηση,μετα παλι ζητειται να ενημερωθουν 48 εφαρμογες! η συζητηση ειναι κοσμια στο ινσομνια,ας κοιταξετε και σε επισημα μεγαλα φορουμ τι βρισιμο πεφτει.....μην ειμαι εγω ο κακος...https://www.thurrott.com/windows/windows-10/68023/windows-10-pc-mobile-updated-build-10586-420
Supes Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δεν ειναι νεο build!ειναι ενημερωση διορθωτικη! παραμενει στην 1511 αν εννοεις το here maps εχουν ληξει,δεν υπαρχει υποστηριξη στις εφαρμογες,μενεις με τους χαρτες που βασιζονται εκει ομως εχω στην κατοχη μου και το 640xl εχει φορτωσει 48 εφαρμογες,ζητειται επανεκκινηση,μετα παλι ζητειται να ενημερωθουν 48 εφαρμογες! η συζητηση ειναι κοσμια στο ινσομνια,ας κοιταξετε και σε επισημα μεγαλα φορουμ τι βρισιμο πεφτει.....μην ειμαι εγω ο κακος...https://www.thurrott.com/windows/windows-10/68023/windows-10-pc-mobile-updated-build-10586-420 Τυπογραφικό, εννοούσα hdr...
panos9553 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 τιποτα σημαντικο/ουσιαστικο,στο περιμενε μενουν οι λιγοι κατοχοι των windows phones ,ως που θα παλιωσουν οι συσκευες δεν θα ξανα ασχοληθει κανεις...τι θελει ο κοσμος που εμεινε;messenger με κλησεις / βιντεοκλησεις,viber με βιντεοκλησεις διαβαζοντας σε ξενα φορουμ και αντε ας τα προσπερασουν αυτα οι ειδοποιησεις που ειναι;ποε στην ωρα τους.οσο για τις universal εφαρμογες εκει και αν ειναι για γελια,ποιος ασχολειται με εφαρμογες τετοιες ακομα και στα pc's? ποιος θα ασχοληθει να βγαλει εφαρμογες με ενα ποσοστο κατω του 1 τοις εκατο;η δε τελευταια ενημερωση δημιουργει θεματα τρελα ,που κανονικα δεν θελει hard reset γιατι δεν αλλαζει build.τελικα ενα πραγμα διορθωνουν και 2 χαλανε ! επισης μη με κατηγορησετε μερικοι για κακοβουλα σχολια,παρατηρησεις κανω,οπως γινονται παρατηρησεις και για το android ,δεν ειναι ροδινα ολα ειδικα στην πλαφορμα του mobile windows Αν και λίγο υπερβολικός εχεις τα δίκια σου σε αυτά που λες.απλα καλο θα ήταν κάποιοι αντί να παραβλέπουν κάποια πραγματα να γκρινιαξουν με την καλη έννοια ώστε να βελτιωθούν τα πραγματα..Βασικά κάντε μερικοι την ερώτηση στον εαυτό σας για να πάμε στο ζουμί της υπόθεσης.. Πόσοι απο εσάς θα προτείνατε σε κάποιον να πάρει windows phone; Πέρσι τετοια εποχή το 640 γαζωνε τωρα ομως;; Με τιποτα δεν το προτείνω εγω..τα android σε αυτά τα χρήματα ειναι καλύτερες επιλογές πλεον..δυστυχως είναι πραγματικότητα παιδια..
Retromaniac Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 δεν ειναι νεο build!ειναι ενημερωση διορθωτικη! παραμενει στην 1511 αν εννοεις το here maps εχουν ληξει,δεν υπαρχει υποστηριξη στις εφαρμογες,μενεις με τους χαρτες που βασιζονται εκει ομως εχω στην κατοχη μου και το 640xl εχει φορτωσει 48 εφαρμογες,ζητειται επανεκκινηση,μετα παλι ζητειται να ενημερωθουν 48 εφαρμογες! η συζητηση ειναι κοσμια στο ινσομνια,ας κοιταξετε και σε επισημα μεγαλα φορουμ τι βρισιμο πεφτει.....μην ειμαι εγω ο κακος...https://www.thurrott.com/windows/windows-10/68023/windows-10-pc-mobile-updated-build-10586-420 Βασικά είναι νέο build. Κάθε αλλαγή έκδοσης, και η παραμικρή, είναι νέο build. Η 1511 και η redstone είναι διαφορετικά brunches. Κακώς το είπα πιο πάνω και εγώ ότι αν δεν άλλαξει build δεν χρειάζεται hard reset. Εννοούσα branch.
tasos-e Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αφήστε τις υπερβολές,το λειτουργικό τρέχει πολύ καλά ένα δυο μικρά θέματα υπάρχουν αλλά όχι τόσο που να λέμε ότι είναι χάλια το έχετε παρακάνει. Για τις εφαρμογές δεν φταίει μόνο η Microsoft. Τώρα να πιέζουμε την Microsoft για καλύτερα πράγματα συμφωνώ. Άλλη υπερβολή είναι ότι android 100€ είναι καλύτερο,έχω στα χέρια και ποιο ακριβό και ποιο φθηνό και βλέπω,δεν είναι μεγάλες διαφορές αλλά ποιο γρήγορο το 640ds και χωρίς κολλήματα. Σήμερα με την .420 το έχω ταράξει μέχρι και βαριά παιχνίδια (δεν παίζω γενικά παιχνίδια)δοκίμασα για πολλές ώρες και κυλούσε μια χαρά ούτε ένα κόλλημα. Υ.Γ.Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω τέλος Ιουλίου θα ξέρουμε πως θα πάει... 2
panos9553 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αφήστε τις υπερβολές,το λειτουργικό τρέχει πολύ καλά ένα δυο μικρά θέματα υπάρχουν αλλά όχι τόσο που να λέμε ότι είναι χάλια το έχετε παρακάνει. Για τις εφαρμογές δεν φταίει μόνο η Microsoft. Τώρα να πιέζουμε την Microsoft για καλύτερα πράγματα συμφωνώ. Άλλη υπερβολή είναι ότι android 100€ είναι καλύτερο,έχω στα χέρια και ποιο ακριβό και ποιο φθηνό και βλέπω,δεν είναι μεγάλες διαφορές αλλά ποιο γρήγορο το 640ds και χωρίς κολλήματα. Σήμερα με την .420 το έχω ταράξει μέχρι και βαριά παιχνίδια (δεν παίζω γενικά παιχνίδια)δοκίμασα για πολλές ώρες και κυλούσε μια χαρά ούτε ένα κόλλημα. Υ.Γ.Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω τέλος Ιουλίου θα ξέρουμε πως θα πάει... Ανάλογα με τι το συγκρίνεις το 640...και εγω το 640 ds εχω..σε άμεση σύγκριση με το Moto g3 στα ίδια περιπου χρήματα ετσι; Τα συγκρινα εγω ο ιδιος..το Moto άνοιγε ποιο γρηγορα σχεδόν όλες τις εφαρμογες( άσε που στις περισσότερες είχε και περισσότερες λειτουργίες ετσι Ακομα και τις εφαρμογές του λειτουργικού όπως dialer και φωτογραφίες τις άνοιγε εμφανέστατα ποιο γρηγορα ειδικά στις επαφές στεναχωρήθηκα γιατί η διαφορα ήταν χαοτική υπέρ του Moto..η κάμερα ειναι καλυτερη του μότο οχι ότι του 640 ειναι κακή αλλα να λέμε τις αλήθειες...οθόνη τα ίδια περιπου..με μια κλίση υπέρ του μότο παλι γιατί του 640 υπό κάποιες γωνιες ειναι χάλια...και απο lag για να σε προλάβω τα ίδια ειναι και τα δυο..που και που κατι ψιλουλια χωρίς να ενοχλεί.. Άρα λοιπον πες μου εσύ ένα λόγο που θα προτείνει κάποιος το υπέροχο 640( και το εννοώ) αφού ο ανταγωνισμός το παραγκώνισε με τέτοια διαφορα..ασε εμάς τους 10 που αγοράσαμε windows οι νεοι χρηστες πως θα προτιμήσουν την πλατφόρμα;Είδες πως τα πραγματα ειναι όντως χαλια; Απλα την αλήθεια λέω..δεν χρειάζεται στεναχώριες.. 2
tasos-e Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 moto g3 τώρα θες 130€ ενώ το 640 πριν ένα μήνα μόνο 100€. Αν είναι στα ίδια χρήματα βάλε το 640xl,κάμερα καμία σχέση. Έχω πολλά παραδείγματα από Android,δεν τα καταδικάζω,όμως πέρασα πολλά χρόνια. Τέλος πάντων,θα πρέπει να μην είμαστε πολύ υπερβολικοί και η πορεία θα δείξει. Υ.Γ Δεν είδα τίποτα χάλια μια χαρά είναι για εμένα πολύ καλύτερα από Android και μια εφαρμογή αν ολοκληρωθεί δεν θέλω τίποτα άλλο.
panos9553 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 moto g3 τώρα θες 130€ ενώ το 640 πριν ένα μήνα μόνο 100€. Αν είναι στα ίδια χρήματα βάλε το 640xl,κάμερα καμία σχέση. Έχω πολλά παραδείγματα από Android,δεν τα καταδικάζω,όμως πέρασα πολλά χρόνια. Τέλος πάντων,θα πρέπει να μην είμαστε πολύ υπερβολικοί και η πορεία θα δείξει. Υ.Γ Δεν είδα τίποτα χάλια μια χαρά είναι για εμένα πολύ καλύτερα από Android και μια εφαρμογή αν ολοκληρωθεί δεν θέλω τίποτα άλλο. Βασικα κοιτα ποσα λαθακια κανεις σε 2 γραμμές..Το Moto g3 122 και κάτι εχει και θα το συγκρίνεις με το 640 LTE(119 ευρω) γιατί είναι 4g και τα δυο..και το μότο προσφέρει σημαντικά καλύτερο πακέτο με στοιχεια που σου παρέθεσα εγω ο ίδιος και όχι ότι λένε απο εδω και από εκεί.Πολυ καλο το 640 αλλα το Moto ειναι αισθητά καλυτερη συσκευή,νικάει στα 9 απο τα 10, τι να κάνουμε τωρα; Δεύτερο λαθος ότι επειδή εσύ ζητάς 3 πραγματάκια ακομα νοιώθεις πως εισαι μια χαρα( και μπραβο σου φυσικα) αλλα εγω θέλω 8 πραγματάκια τι κάνουμε παλι; Η τουλάχιστον αυτά τα 3 να τα κάνει σωστα.. Ήθελα να λειτουργεί η κάμερα σωστα, ακομα ομως κολλάει σε σχέση με τα 8.1..η εφαρμογή των επαφών καθυστερεί πολυ να ανοίξει ακομα για πρώτη φορα..η εφαρμογή των φωτογραφιών ακομα και τωρα ούτε στο 50 %δεν έχει την ταχύτητα και το smoothness των 8.1...αρα πες μου ειλκρινα πως θα το προτείνω εγω σε κάποιον αντί για το Moto g3 ας πουμε; Απαντησε μου λοιπον...
disqualified Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Επίσης το νέο Viber είναι εντελώς αναξιόπιστο, βλέπεις ότι έχεις μηνυμα μπορείς να διαβάσεις στο notification center αλλα τα μηνυματα δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή μέσα, εχει συμπεριφορά σαν να κάνει όλη την ώρα refresh, νομίζω πως συνήθως διορθώνεται αν κλείσεις και ξανακλείσεις την εφαρμογή, Αυτό πριν τη νέα έκδοση
tasos-e Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Βασικα κοιτα ποσα λαθακια κανεις σε 2 γραμμές.. Το Moto g3 122 και κάτι εχει και θα το συγκρίνεις με το 640 LTE(119 ευρω) γιατί είναι 4g και τα δυο..και το μότο προσφέρει σημαντικά καλύτερο πακέτο με στοιχεια που σου παρέθεσα εγω ο ίδιος και όχι ότι λένε απο εδω και από εκεί.Πολυ καλο το 640 αλλα το Moto ειναι αισθητά καλυτερη συσκευή,νικάει στα 9 απο τα 10, τι να κάνουμε τωρα; Δεύτερο λαθος ότι επειδή εσύ ζητάς 3 πραγματάκια ακομα νοιώθεις πως εισαι μια χαρα( και μπραβο σου φυσικα) αλλα εγω θέλω 8 πραγματάκια τι κάνουμε παλι; Η τουλάχιστον αυτά τα 3 να τα κάνει σωστα.. Ήθελα να λειτουργεί η κάμερα σωστα, ακομα ομως κολλάει σε σχέση με τα 8.1..η εφαρμογή των επαφών καθυστερεί πολυ να ανοίξει ακομα για πρώτη φορα..η εφαρμογή των φωτογραφιών ακομα και τωρα ούτε στο 50 %δεν έχει την ταχύτητα και το smoothness των 8.1...αρα πες μου ειλκρινα πως θα το προτείνω εγω σε κάποιον αντί για το Moto g3 ας πουμε; Απαντησε μου λοιπον... Υπάρχει και το άλλο που το έχουμε ξαναπεί μην το ανακυκλώνουμε,εμένα έχουν κάτσει καλά τα 10 και σε σχέση με τα androids στο ίδιο μήκος κύματος είναι καλύτερα. Ίσως κάτι μπορεί χωρίς παρεξήγηση να έχεις κάνει λάθος. Η συζήτηση πρέπει να σταματήσει ως κόντρα και να γίνει για να βγαίνουν καλύτερα συμπεράσματα,μην ανακυκλώνουνε τα ίδια. Επίσης το νέο Viber είναι εντελώς αναξιόπιστο, βλέπεις ότι έχεις μηνυμα μπορείς να διαβάσεις στο notification center αλλα τα μηνυματα δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή μέσα, εχει συμπεριφορά σαν να κάνει όλη την ώρα refresh, νομίζω πως συνήθως διορθώνεται αν κλείσεις και ξανακλείσεις την εφαρμογή, Αυτό πριν τη νέα έκδοση Είναι μια χρήσιμη εφαρμογή,ας δούμε μόλις την ολοκληρώσουν.
panos9553 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Υπάρχει και το άλλο που το έχουμε ξαναπεί μην το ανακυκλώνουμε,εμένα έχουν κάτσει καλά τα 10 και σε σχέση με τα androids στο ίδιο μήκος κύματος είναι καλύτερα. Ίσως κάτι μπορεί χωρίς παρεξήγηση να έχεις κάνει λάθος. Η συζήτηση πρέπει να σταματήσει ως κόντρα και να γίνει για να βγαίνουν καλύτερα συμπεράσματα,μην ανακυκλώνουνε τα ίδια. Αρχικά να πω όσο καιρό βρίσκεσαι εδω εχεις κρατήσει ένα εξαιρετικό επίπεδο στο πως γράφεις και απαντας και τετοια μέλη χρειάζονται για να γίνονται όμορφες συζητήσεις.Απο την άλλη ομως αρκετές φορες δεν απάντησες σε αυτά που σκόπιμα ρωτούσα τα απέφυγες κάπως..και ευχαριστω που μου προτείνεις να δω αν εχω κάνει κατι λαθος αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχω κάνει..διοτι αυτές οι αργοπορίες που αναφέρω συμβαίνουν σε φρέσκα 640,730 και 820..τα ίδια ακριβώς θέματα- άρα ετσι έχουν τα πραγματα σε ΟΛΑ τα Wm αυτής της κατηγοριας..απλα είναι ξεκάθαρο πως εσύ δεν παρατηρείς αυτα τα θέματα διότι δεν σε απασχολούν τι να κάνουμε; Εγώ ομως τα παρατηρώ καίμε ενοχλούν..και το συγκρινα δίπλα διπλα με ένα ιδιας αξίας και χαρακτηριστικών android και ειδα πως το Moto g3(το χρησιμοποιώ απλα σαν παράδειγμα το συγκεκριμένο- και φαντασου δεν μίλησα για κατι αλλα πλέον meizu-lenovo-Xiaomi σε αυτά τα χρήματα γιατί θα βάλουμε τα κλάματα αν γινει σύγκριση) νίκα σε όλους τους τομείς.. Σε ρωτώ τελευταία φορά λοιπον...πως θα πρότεινες σε ένα φίλο σου εσύ το 640 έναντι κάποιου αντίστοιχου σαν το Moto g3; Και τι στο καλο θα γίνει στα τέλη Ιουλιου που θα αλλάξει την κατασταση; Εδω έφυγε σε λιγο και ο Ιούνης και είμαστε στα ίδια..απλα εδω και κάτι μήνες διορθώνονται με ρυθμούς χελώνας bugs που έπρεπε να ειναι λυμένα απο τον προηγούμενο Νοέμβρη.. 1
salida Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Κακά τα ψέματα, εδώ και ένα μήνα έχουμε πάρει αρκετά update και builds. Και αρκετά release UWP apps, άλλα δουλεύουν καλύτερα άλλα όχι. 2
jim_p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εγω παλι, στα wp 8.1, οι μονες ενημερωσεις που εχω παρει τους τελευταιους μηνες ειναι στο whatsapp 1
anamenos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για όσους ενδιαφέρονται για δεύτερο γρήγορο και σταθερό browser μπορούν να δοκιμάσουν τον Coc Coc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα