Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εχει κανενα θεμα η καμερα με το hdr? Όχι, όχι, κανένα θέμα. Ήταν απάντηση στα "σχόλια" περί κάμερας του S7...
Chrysostomos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Για την 420 εχεις να πεις κατι και ποιος τα εχει μπερδεψει αστο ρε φίλε,διάβασε λίγο,μη ζητάς και τα ρέστα. Εμ κάνεις λάθος,εμ επιμένεις.
tasos-e Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Boys τώρα που κάτι γίνεται με το λειτουργικό τώρα για χαζά τσακωνόμαστε,μια χαρά τώρα πάμε εντυπώσεις.
Chrysostomos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Όχι, όχι, κανένα θέμα. Ήταν απάντηση στα "σχόλια" περί κάμερας του S7... δουλεύει και μετά τις 4-5 σερί λήψεις δηλαδή;
g13333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δουλεύει και μετά τις 4-5 σερί λήψεις δηλαδή; Αν μπορεσουμε να λυσουμε αυτο με την καμερα. Μηπως ειναι θεμα συσκευης? Γιατι ο φιλος με το 950 δεν εχει θεμα.
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δουλεύει και μετά τις 4-5 σερί λήψεις δηλαδή; Όχι, σε αυτό κολλάει ακόμα ("αποθήκευση"). Αδιάφορο προσωπικά, αλλά είναι αδυναμία του. Για την πχιότητα των φωτό και της κάμερας γενικά, σχολίαζα.
Chrysostomos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Όχι, σε αυτό κολλάει ακόμα ("αποθήκευση"). Αδιάφορο προσωπικά, αλλά είναι αδυναμία του. Για την πχιότητα των φωτό και της κάμερας γενικά, σχολίαζα. δεν αμφέβαλα για την ποιότητα. Απλά ήθελα να δω αν το κάνει μέχρι και στο 950,γιατί ξέρω ότι το κάνει σε άλλα. Αν μπορεσουμε να λυσουμε αυτο με την καμερα. Μηπως ειναι θεμα συσκευης? Γιατι ο φιλος με το 950 δεν εχει θεμα. Βιάζεσαι.Ασε και κανέναν να απαντήσει μόνος του.
g13333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δεν αμφέβαλα για την ποιότητα. Απλά ήθελα να δω αν το κάνει μέχρι και στο 950,γιατί ξέρω ότι το κάνει σε άλλα. Βιάζεσαι.Ασε και κανέναν να απαντήσει μόνος του.
Chrysostomos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το προβλημα σου ποιο ειναι? εμένα κανένα,Εσύ απαντάς στα μηνύματα μου,που αναφέρομαι σε άλλους και απαντάς και λάθος.
g13333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δεν αμφέβαλα για την ποιότητα. Απλά ήθελα να δω αν το κάνει μέχρι και στο 950,γιατί ξέρω ότι το κάνει σε άλλα. Βιάζεσαι.Ασε και κανέναν να απαντήσει μόνος του. Το λυσαμε. φωτια πηρε το πληκτρολογιο
Chrysostomos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις,απλά μην το κάνεις.
g13333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν δεν μπορείς να συμμετέχεις,απλά μην το κάνεις. Οτι πεις δασκαλε.
panos9553 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 g13333 χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω φυσικά, στο να υποστηρίξεις τα 10 άρια απαντάς με ανακρίβειες και είσαι προκατειλημμένος με τους άλλους. Όπως είδες άλλο έλεγε ο Chrys άλλα έλεγες εσύ. Όπως και στο θέμα με το onedrive πιο πίσω.. (Που άσχετα αν έχουν βελτιωθεί τα windows mobile 10 Είναι απαράδεκτο Ιούνιο του 16 να υπάρχουν βρεφικά προβλήματα ακόμα και από άποψη εφαρμογών και βασικών λειτουργιών έτσι? Απλά ξεκόλλα με την μικρομαλακη και γίνε αντικειμενικός.. 4
Retromaniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 We are not alone! Μάλλον κάποια μαλακία κάνανε του instagram... http://www.windowscentral.com/many-windows-10-mobile-users-can-no-longer-install-instagram Επίσης και άλλες UWP, από μεγάλες εταιρείες της Αμερικής. http://www.windowscentral.com/wells-fargo-ending-windows-phone-81-app-late-june-new-windows-10-app-coming-soon http://www.windowscentral.com/us-postal-service-launches-windows-10-pc-and-mobile-package-tracking-app
G1O Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 τιποτα σημαντικο/ουσιαστικο,στο περιμενε μενουν οι λιγοι κατοχοι των windows phones ,ως που θα παλιωσουν οι συσκευες δεν θα ξανα ασχοληθει κανεις...τι θελει ο κοσμος που εμεινε;messenger με κλησεις / βιντεοκλησεις,viber με βιντεοκλησεις διαβαζοντας σε ξενα φορουμ και αντε ας τα προσπερασουν αυτα οι ειδοποιησεις που ειναι;ποε στην ωρα τους.οσο για τις universal εφαρμογες εκει και αν ειναι για γελια,ποιος ασχολειται με εφαρμογες τετοιες ακομα και στα pc's? ποιος θα ασχοληθει να βγαλει εφαρμογες με ενα ποσοστο κατω του 1 τοις εκατο;η δε τελευταια ενημερωση δημιουργει θεματα τρελα ,που κανονικα δεν θελει hard reset γιατι δεν αλλαζει build.τελικα ενα πραγμα διορθωνουν και 2 χαλανε ! επισης μη με κατηγορησετε μερικοι για κακοβουλα σχολια,παρατηρησεις κανω,οπως γινονται παρατηρησεις και για το android ,δεν ειναι ροδινα ολα ειδικα στην πλαφορμα του mobile windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα