Duck Dodgers Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ήταν πολύ καλό για δεδομένα windows.. αν και βίντεο δεν ανέβαζε τουλάχιστον σε εμένα.. 1
Supes Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Σε λίγο όταν μας ρωτάνε γιατί έχουμε ακόμα WP θα δείχνουμε αυτό 6
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Σε λίγο όταν μας ρωτάνε γιατί έχουμε ακόμα WP θα δείχνουμε αυτό χαχαχαχα καλοο!!
salida Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Νέο update skype στη UWP app 11.6.72 http://www.windowslatest.com/2016/06/15/leaked-skype-uwp-preview-version-11-6-72-now-available-download/ 1
tasos-e Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το τηλέφωνο το έχω κάνει σήμερα παιχνιδομηχανη,τηλέφωνα,Viber,φωτογραφίες,ίντερνετ, παίζει η μικρή και πολλά άλλα,δεν έχει κάνει κιχ ακόμα και η μπαταρία σε καλή κατάσταση 44%,πρώτη φορά το πιέζω τόσο πολύ. Νομίζω ότι σταθεροποιηθήκαν τα wp 10. Όποιος έχει πρόβλημα ίσως ένα reset βοηθήσει. 640 ds 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το τηλέφωνο το έχω κάνει σήμερα παιχνιδομηχανη,τηλέφωνα,Viber,φωτογραφίες,ίντερνετ, παίζει η μικρή και πολλά άλλα,δεν έχει κάνει κιχ ακόμα και η μπαταρία σε καλή κατάσταση 44%,πρώτη φορά το πιέζω τόσο πολύ. Νομίζω ότι σταθεροποιηθήκαν τα wp 10. Όποιος έχει πρόβλημα ίσως ένα reset βοηθήσει. 640 ds Εκδοση;
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κάτοχος 950 λίγο παραπάνω από μήνα. Χτες πέρασα και την .420 και μπορώ να πω πως το τηλέφωνο έγινε αισθητά πιο γρήγορο, αλλά κυρίως πιο "απαλό" στη χρήση και απόκρισή του. Διορθώθηκε (προς το παρόν, τουλάχιστον) το θέμα με το data sense και κάποια μικρά ακόμη. Έχω όμως θεματάκι με το WhatsApp. Συγκεκριμένα, αν δεν μπω στην εφαρμογή, δεν λαμβάνει τα μηνύματα. Παρόμοια συμπεριφορά είχα κατά καιρούς και στα 8.1 με την τότε συσκευή μου, και διορθώνονταν 2-3 ημέρες μετά με αναβάθμιση συνήθως της ίδιας της εφαρμογής. Έχω κάνει soft reset, έχω κοιτάξει ρυθμίσεις μπαταρίας/δεδομένων-δικτύου/παρασκηνίου και όλα ήταν όπως πριν την αναβάθμιση. Για αυτό το πράγμα hard reset δεν κάνω, προφανώς. Θα δώσω μερικές ημέρες και ίσως διαγράψω και ξαναπεράσω την εφαρμογή. Στην ερώτηση περί major αναβάθμισης που είχε ανακοινωθεί, όχι δεν είναι αυτή. Η περίφημη "Redstone" (Anniversary για τα 10ρια των υπολογιστών) είναι στα σκαριά, με αρκετές βελτιώσεις αλλά και θεματάκια, όπως γνωρίζουν όσοι είναι σε InsiderPreview. Ελπίζουμε σχετικά σύντομα να την πάρουμε και οι υπόλοιποι. Κάτι τελευταίο: Κάμερα 950(ΧL)...τέλος.
g13333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κάτοχος 950 λίγο παραπάνω από μήνα. Χτες πέρασα και την .420 και μπορώ να πω πως το τηλέφωνο έγινε αισθητά πιο γρήγορο, αλλά κυρίως πιο "απαλό" στη χρήση και απόκρισή του. Διορθώθηκε (προς το παρόν, τουλάχιστον) το θέμα με το data sense και κάποια μικρά ακόμη. Έχω όμως θεματάκι με το WhatsApp. Συγκεκριμένα, αν δεν μπω στην εφαρμογή, δεν λαμβάνει τα μηνύματα. Παρόμοια συμπεριφορά είχα κατά καιρούς και στα 8.1 με την τότε συσκευή μου, και διορθώνονταν 2-3 ημέρες μετά με αναβάθμιση συνήθως της ίδιας της εφαρμογής. Έχω κάνει soft reset, έχω κοιτάξει ρυθμίσεις μπαταρίας/δεδομένων-δικτύου/παρασκηνίου και όλα ήταν όπως πριν την αναβάθμιση. Για αυτό το πράγμα hard reset δεν κάνω, προφανώς. Θα δώσω μερικές ημέρες και ίσως διαγράψω και ξαναπεράσω την εφαρμογή. Στην ερώτηση περί major αναβάθμισης που είχε ανακοινωθεί, όχι δεν είναι αυτή. Η περίφημη "Redstone" (Anniversary για τα 10ρια των υπολογιστών) είναι στα σκαριά, με αρκετές βελτιώσεις αλλά και θεματάκια, όπως γνωρίζουν όσοι είναι σε InsiderPreview. Ελπίζουμε σχετικά σύντομα να την πάρουμε και οι υπόλοιποι. Κάτι τελευταίο: Κάμερα 950(ΧL)...τέλος. Εχει κανενα θεμα η καμερα με το hdr? όχι ούτε καν. Πως το λες αυτο τεκμηριωσε το. Συγγνωμη αλλα δεν ειναι απαντηση αυτη(ουτε καν)
Chrysostomos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δεν είναι η redstone,τι δεν κατάλαβες ακριβώς; Δεν έχει καμία σχέση με το aniversary update του καλοκαιριού.
g13333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δεν είναι η redstone,τι δεν κατάλαβες ακριβώς; Δεν έχει καμία σχέση με το aniversary update του καλοκαιριού. Δεν εξεταζουμε την redstone που δεν εχει δοθει ακομα επισημα. Εδω λεμε για την τελευταια επισημη την 420. Εχεις προβληματα με αυτη την εκδοση να τα ακουσουμε.
Chrysostomos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δεν εξεταζουμε την redstone που δεν εχει δοθει ακομα επισημα. Εδω λεμε για την τελευταια επισημη την 420. Εχεις προβληματα με αυτη την εκδοση να τα ακουσουμε. η .420 ειναι το φημολογουμενο καλοκαιρινο build που θα εστρωνε σε μεγαλο βαθμο τα 10 η περιμενουμε κ αλλο? είναι απάντηση σε αυτό. τα έχεις μπερδέψει πολύ.
g13333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 είναι απάντηση σε αυτό. τα έχεις μπερδέψει πολύ. Για την 420 εχεις να πεις κατι και ποιος τα εχει μπερδεψει αστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα