Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς απο το λίγο που δοκίμασα 14364 φαίνεται να χάλασαν περισσότερα απο όσα έφτιαξαν...

Ίσως χρειαστεί hard reset.

Τι σου κάνει; Εγώ την πέρα αλλά ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει πολύ.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σου κάνει; Εγώ την πέρα αλλά ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει πολύ.

Το store crashαρει συνέχεια, ο edge άρχισε να βγάζει πάλι κάτι ηλίθια loading... Μέχρι και το telegram άρχισε να κολλάει και να μην αποκρίνεται. Αυτά μέχρι τώρα.

Μικρό το changelog γενικά

http://www.neowin.net/news/here-are-the-fixes-improvements-and-known-issues-for-windows-10-mobile-build-14364

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο διέγραψα το Instagram για να το επανεγκαταστησω και τωρα δεν με αφηνει λέγοντας πως χρειάζομαι μια συσκευή με περισσότερες δυνατότητες, Είμαι με Lumia 640 τι αηδίες είναι αυτές πριν το χρηιμοποιούσα μια χαρά όχι την beta τη νέα έκδοση

Επιβεβαιωνω δεν μπορω ουτε γω να το κατεβασω!!
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι θέμα του instagram. Αύξησε τα requirements για να μπορείς να το κατεβάσεις.

Δηλαδή στο Lumia 640 δεν θα μπορείς να έχεις instagram? Τόσο βαριά εφαρμογή και τόσο μάπα κινητό πια; Ότι να 'ναι...

Τι αυξηση να κανω;Πρωτη φορα το ακουω! O.o :o

Εννοεί πώς το instagram αύξησε τις ελάχιστες προδιαγραφές για να μπορεί το κινητό να τρέξει την εφαρμογή, λες και είναι κανένα battlefield...

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως και σε 930 δεν μπορώ να κατεβάσω το Instagram με το ίδιο σφάλμα που περιγράφεται παραπάνω. Δηλαδή το Instagram είναι πλέον διαθέσιμο μόνο για το 950; 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή στο Lumia 640 δεν θα μπορείς να έχεις instagram? Τόσο βαριά εφαρμογή και τόσο μάπα κινητό πια; Ότι να 'ναι...

Εννοεί πώς το instagram αύξησε τις ελάχιστες προδιαγραφές για να μπορεί το κινητό να τρέξει την εφαρμογή, λες και είναι κανένα battlefield...

Λοιπόν πήγα να το κατεβάσω και μου λέει το ίδιο σε 950 xl.

Ή είναι bug του store, ή κάποια μαλακία κάνανε από το instagram στο setup της εφαρμογής για το store.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το instagram ξέρουμε αν θα γίνει κάτι με αυτό? Μαζί με το messenger και το viber ήταν οι καλύτερες εφαρμογές για μένα!  

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το instagram ξέρουμε αν θα γίνει κάτι με αυτό? Μαζί με το messenger και το viber ήταν οι καλύτερες εφαρμογές για μένα!  

Φαντάζομαι ότι θα το διορθώσουν. Το πότε είναι με ερωτηματικό. Το Σαβκο παρεπιπτόντως, πριν το update των Windows δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω, προσπαθούσα να μπώ και με πετούσε βγάζοντας server error.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...