zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μαλλον καποιο προβλημα του explorer ή της σελιδας, δοκιμασες να του κανεις reboot? Εγω παντως επηδη αργουσε να ανοιξη fb και σελιδες ο explorer, εβαλα το opera mini και ησύχασα. Με βολεύει ο explorer γιατί συγχρονίζει και τα αγαπημένα από τον υπολογιστή...
g13333 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 και αρά τι θα γίνει δηλαδή δεν θα παίζει το dropbox σωστά στα WP και ως δια μαγείας θα χρησιμοποιήσουν onedrive ακόμα και αυτοί με android; Μάλλον πιο πιθανό να μη χρησιμοποιησουν ποτέ WP και onedrive μου φαινεται. Θα χρησιμοποιησουν γιατι απλα ειναι καλυτερο το onedrive. οποιος το δοκιμασει δεν ξαναφευγει Εσυ το εχεις δουλεψει το προγραμμα η θελεις το dropbox επειδη εχουν οι αλλοι οπως ειπε και καποιος παραπανω.
Supes Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Θα χρησιμοποιησουν γιατι απλα ειναι καλυτερο το onedrive. οποιος το δοκιμασει δεν ξαναφευγει Εσυ το εχεις δουλεψει το προγραμμα η θελεις το dropbox επειδη εχουν οι αλλοι οπως ειπε και καποιος παραπανω. Σε τι είναι καλύτερο;
tasos-e Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Ενημέρωση βγήκε καινούργια επίσημη η .420. 2
salida Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ενημέρωση βγήκε καινούργια επίσημη η .420. 10586.420 changelog Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από salida 2
Lazlow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 έχω ένα θέμα διάβασα πως μπορείς να έχεις messenger χωρίς να έχεις λογαριασμό στο fb και είπα να το δοκιμάσω...το κατέβασα αλλά η μόνη επιλογή που μου βγάζει είναι να κάνω εγγραφή με λογαριασμό του fb...μήπως η εφαρμογή των wp δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ ;
dimitrisdim14 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 έχω ένα θέμα διάβασα πως μπορείς να έχεις messenger χωρίς να έχεις λογαριασμό στο fb και είπα να το δοκιμάσω...το κατέβασα αλλά η μόνη επιλογή που μου βγάζει είναι να κάνω εγγραφή με λογαριασμό του fb...μήπως η εφαρμογή των wp δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ ; Η παλιά εφαρμογή σίγουρα δεν το υποστιριζει ... Η καινούρια νομίζω ότι το υποστιριζει κανονικά ... Θα πρέπει όμως να αλλάξεις την περιοχή από τις ρυθμίσεις σε γερμάνια ... Και μετά την επαννεκινηση μπαίνεις στο store και ψάχνεις messenger beta . Το κατεβάζεις ... Και μετά ξαναγυρνάς την περιοχή σου σε Ελλάδα ήπτι άλλο είχες πριν... Απλα είναι beta ακόμα η εφαρμογή και έχει κάποια μικρά θε θέματα ... Είναι ακριβώς ίδια με την εφαρμογή messenger για το iPhone 1
psyaris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 κατεβασα και εγω το messenger beta στο 640xl αλλα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου για το κλειδωμα οθονης ωστε να βλεπω τα notifications δεν μου την βγαζει την εφαρμογη. υπαρχει και σε αλλους αυτο το θεματακι;;
teo20net Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ήρθε επίσημα η 420 Να υποθέσω ότι θέλει πάλι hard reset;
disqualified Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Να υποθέσω ότι θέλει πάλι hard reset; Τώρα την βάζω, δεν έχω κάνει hard reset σε καμία αναβάθμιση
Retromaniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Να υποθέσω ότι θέλει πάλι hard reset; Όταν είσαι ήδη στο ίδιο build δεν χρειάζεσαι ποτέ hard reset. βγήκε .14364 για insiders
disqualified Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Για κάποιο λόγο διέγραψα το Instagram για να το επανεγκαταστησω και τωρα δεν με αφηνει λέγοντας πως χρειάζομαι μια συσκευή με περισσότερες δυνατότητες, Είμαι με Lumia 640 τι αηδίες είναι αυτές πριν το χρηιμοποιούσα μια χαρά όχι την beta τη νέα έκδοση 1
teo20net Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Όταν είσαι ήδη στο ίδιο build δεν χρειάζεσαι ποτέ hard reset. βγήκε .14364 για insiders Αδειάζω τώρα τη συσκευή (γιατί δεν κάνω Backup τις foto στο cloud) για να κάνω ένα hard reset μιας και απο την προηγούμενη αναβάθμιση έχω θέμα με την μπαταρία. Μήπως και στρώσει τίποτα.
salida Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δυστυχώς απο το λίγο που δοκίμασα 14364 φαίνεται να χάλασαν περισσότερα απο όσα έφτιαξαν... Ίσως χρειαστεί hard reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα