Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ , ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 24/7.... ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

Αν φτιάχνεται (δυστυχώς) θα στο φτιάξουν, θα σου αντικαταστησουν την πλακέτα κ έτοιμο το εργαλείο. Εαν είσαι τυχερός και δεν φτιάχνετε θα στο αντικαταστησουν με Lumia 950 Απλα σιγουρέψου οτι είναι εντός εγγύησης κ μην βλέπεις τι λένε οι αποδείξεις. Δες εδω μέχρι πότε ισχύει http://www.imei.info/ Κ μην σου πουν καμιά βλακεία εδω στο Ελλαδισταν οτι θα στο φτιάξουν εδω Ελλάδα κ οτι υπάρχει αυτη η δυνατότητα. Ολα τα κινητά ΝΟΚΙΑ και MICROSOFT ανεξαιρέτως που ειναι εντως εγγύησης πανε αμέσως στα κεντρικά της Microsoft στην Ευρώπη για επισκευή/αντικατασταση... Καμία ενέργεια εδω στην Ελλάδα.. Κια γω ειχα θέμα με τα μικρόφωνα στο 930 και το έστειλα αμέσως στην Arvato και αυτοι αμέσως στα κεντρικά στην Ευρώπη κ το φτιάξανε κανονικά, γιατί πριν από την arvato επιχείρησαν και καλά να το φτιάξουν εδω σε κατάστημα κ το κάναν χειρότερο...

• Like 3
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα εισαι τυχερος και δεν υπαρχουν ανταλακτικα για το 930 σε βλεπω με το 950.

Μην ανησυχεις η microsoft-nokia εχει απο τις καλυτερες εγγυησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήγα είχε κανονικά εγγύηση και μου είπαν ότι αν φτιάχνεται θα αλλάξουν πλακέτα και οθόνη και οκ. Αν όχι θα δώσουν 950. Αλλά από ξέρω όλα δεν είναι πάνω στην πλακέτα ; Τι μπορεί να έχει δηλαδή και να μην φτιάχνεται;;

Δημοσ.

Το πήγα είχε κανονικά εγγύηση και μου είπαν ότι αν φτιάχνεται θα αλλάξουν πλακέτα και οθόνη και οκ. Αν όχι θα δώσουν 950. Αλλά από ξέρω όλα δεν είναι πάνω στην πλακέτα ; Τι μπορεί να έχει δηλαδή και να μην φτιάχνεται;;

Σου εύχομαι να μην φτιάχνεται!

• Like 2
Δημοσ.

Και γω σου εύχομαι να μη φτιάχνεται απο καρδιάς  :-D Απλα να σιγουρευτείς οτι θα το στείλουν στα κεντρικά της Ευρώπης στη microsoft και οχι σε κανέναν bob μάστορα απο κανένα κατάστημα...

• Like 1
Δημοσ.

η απορια ομως μενει... τι μπορει να μην φτιαχνεται και να ειναι εκτος πλακετας??εξω θα παει και θα κανει 20 μερες... δε θα ελεγα οχι στο 950 , αν και δεν εχω συνηθισει τα 10αρια ακομα

Δημοσ.

η απορια ομως μενει... τι μπορει να μην φτιαχνεται και να ειναι εκτος πλακετας??εξω θα παει και θα κανει 20 μερες... δε θα ελεγα οχι στο 950 , αν και δεν εχω συνηθισει τα 10αρια ακομα

δεν θα κάνει 20 ημέρες το πολύ 15 εργάσιμες... εγω το ειχα στα χερια μου σε 12 ημέρες απο την ημερα που το έστειλα... Μπορεί να μην υπάρχει συμβατή πλακέτα διαθέσιμη για το συγκεκριμένο version του υλικού σου...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά μπαίνει κανείς εδώ στο φόρουμ με 8.1; (όχι στη mobile έκδοση, στην κανονική). Αν ναι μπορείτε να κάνετε παράθεση ένα μήνυμα; Εγώ με το που πατάω παράθεση κλείνει εντελώς ο explorer! Θυμάμαι ότι το είχα και παλιότερα αυτό το θέμα, στα 10 δεν υπήρχε και τώρα στα 8.1 πάλι τα ίδια!

Δημοσ.

Να στείλεις μήνυμα λες; από νοκια 620 με 8.1 είμαι τώρα

Παιδιά μπαίνει κανείς εδώ στο φόρουμ με 8.1; (όχι στη mobile έκδοση, στην κανονική). Αν ναι μπορείτε να κάνετε παράθεση ένα μήνυμα; Εγώ με το που πατάω παράθεση κλείνει εντελώς ο explorer! Θυμάμαι ότι το είχα και παλιότερα αυτό το θέμα, στα 10 δεν υπήρχε και τώρα στα 8.1 πάλι τα ίδια!

Δημοσ.

Μην του δίνεται σημασία βρε παιδια, μην του απαντάται ο ανθρωπος ειναι τρολλ. Εμεις εδω κοιτάζουμε να βελτιωθεί το λειτουργικό που επιλέξαμε ας εχει τα θεματακια του ακομα μην ασχολειστε με ασχετους με την πλατφόρμα. Ο τύπος τρολλαρει δίχως αυριο.Αγνοειστε τον.

τρολ ειναι η αληθεια;απο ποτε;λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.

αναφερθηκα / τοποθετηθηκα σε κατι που ειναι γεγονος!

Μπορεις να μου πεις που εκανα λαθος;τεκμηριωσε την λογικη σου,διχως αυριο;ειπα κατι ασχετο με την αποψη των λιγων πελατων στο λειτουργικο mobile 10?μια βολτα σε ξενα φορουμ θα δειξει την καταντια.

το ποσοστο ειναι κατω του 1 %,η εγω ειμαι ασχετος μαζι και ο κοσμος ολος η μαλλον ο σωστος εσυ!τι ισχυει αραγε;

οσο υπαρχει δημοκρατια μπορουμε να κανουμε αναφορες σχετικες ,σε ενα φορουμ τεχνολογιας και νομιζω πως πρεπει να γινεται σεβαστο

ποιος τελικα εχει ειδοποιησεις στην ωρα τους σε εφαρμογες;

ποιες εφαρμογες τελικα εχουν κλησεις / βιντεοκλησεις;

ποιες συσκευες τελικα εχουν αξιοπιστια στην μπαταρια;

ποιες συσκευες δεν κρασαρουν με τον edge;

ποιες συσκευες δεν χρειαζονται επαναφορα ρυθμισεων σε καθε αναβαθμιση;

που ειναι οι υποσχεσεις της ms για εφαρμογες και επανασταση;

πλεον οσοι την πατησαν και δεν πουλησαν σε καποιον τις συσκευες εμειναν με τις υποσχεσεις,ποιος εμεινε στα 10 ξανα αφου πηρε τηλεφωνο ms ?και ναι θα το πω ωμα,οσοι πηραν τα 950 την πατησαν.μηπως το 950 εχει καλυτερη καμερα απο το 7 /7 edge?η μηπως οθονη;δεν νομιζω!

οποτε τα περι τρολ ειναι εντελως ατοπα.

τωρα ελευθερα με τοποθετησεις μπορει καποιος να πει ναι εχει δικιο η αδικο αυτος που τα γραφει(στο μυαλο του να εχει ομως το 90 τοις εκατο οτι ειναι το android πρωτο)

αδικα;

Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις που εκανα λαθος;τεκμηριωσε την λογικη σου,διχως αυριο;ειπα κατι ασχετο με την αποψη των λιγων πελατων στο λειτουργικο mobile 10?μια βολτα σε ξενα φορουμ θα δειξει την καταντια.

το ποσοστο ειναι κατω του 1 %,η εγω ειμαι ασχετος μαζι και ο κοσμος ολος η μαλλον ο σωστος εσυ!τι ισχυει αραγε;

οσο υπαρχει δημοκρατια μπορουμε να κανουμε αναφορες σχετικες ,σε ενα φορουμ τεχνολογιας και νομιζω πως πρεπει να γινεται σεβαστο

πλεον οσοι την πατησαν και δεν πουλησαν σε καποιον τις συσκευες εμειναν με τις υποσχεσεις,ποιος εμεινε στα 10 ξανα αφου πηρε τηλεφωνο ms ?και ναι θα το πω ωμα,οσοι πηραν τα 950 την πατησαν.μηπως το 950 εχει καλυτερη καμερα απο το 7 /7 edge?η μηπως οθονη;δεν νομιζω!

τωρα ελευθερα με τοποθετησεις μπορει καποιος να πει ναι εχει δικιο η αδικο αυτος που τα γραφει(στο μυαλο του να εχει ομως το 90 τοις εκατο οτι ειναι το android πρωτο)

αδικα;

Θα σου απαντήσω όταν θα ξέρεις τη λες διότι δεν ξέρεις μάλλον έχεις μείνει πίσω.

Ψάξε πρώτα καλυτέρα,ρώτα και θα σου πούμε αλήθεια που υπάρχει πρόβλημα και που όχι και δες και λίγο μπροστά από μόνος σου και όχι από την χολή που βγαίνει στα φόρουμ.

Για παράδειγμα έχω και τα τρία λειτουργικά στην κατοχή μου και κάνω σύγκριση.

Έχεις στην κατοχή σου τώρα WP αν ναι να σε βοηθήσω αν όχι δεν είσαι τρολ;

• Like 2
Δημοσ.

αδικα;

Εκτος απο το μικρο ποσοστο πωλησεων που δεν ειναι της ωρας να το αναλυσουμε σε ολα τα αλλα λες ανακριβειες  και εισαι εμπαθεις.

• Like 2
Δημοσ.

Να στείλεις μήνυμα λες; από νοκια 620 με 8.1 είμαι τώρα

Να στείλω μήνυμα μπορώ κανονικά, αλλά αν πατήσω παράθεση για να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα απλά κλείνει ο explorer!

Δημοσ.

Να στείλω μήνυμα μπορώ κανονικά, αλλά αν πατήσω παράθεση για να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα απλά κλείνει ο explorer!

Μαλλον καποιο προβλημα του explorer ή της σελιδας, δοκιμασες να του κανεις reboot?

Εγω παντως επηδη αργουσε να ανοιξη fb και σελιδες ο explorer, εβαλα το opera mini και ησύχασα.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος θελει παιχνιδια με το τηλεφωνο παει android απλα ειναι τα πραγματα.

Η εφαρμογη για την οποια (τσακωνομαστε) δεν προκειται να δουλεψει ποτε σωστα στα windows.

Ειναι πολλα τα λεφτα στο onedrive

και αρά τι θα γίνει δηλαδή δεν θα παίζει το dropbox σωστά στα WP και ως δια μαγείας θα χρησιμοποιήσουν onedrive ακόμα και αυτοί με android; Μάλλον πιο πιθανό να μη χρησιμοποιησουν ποτέ WP και onedrive μου φαινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...