Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για μενα ομως που δεν εχω καποιο αλο smartphone και το συγκεκριμενο προοριζετε για χριση ως κυριο, τα ουτε καν 8gb του trophy μου φενοντε πολυ λιγα ακομι και για τοις εφαρμογες μονο και δεν εχω ορεξη να ξυλονω το κινητο για να αλαξω την micro sd το οποιο θα μου κοστισει και extra,τωρα το lg μονο και μονο απο το design και απο το γεγονος οτι εχει απλη lcd δεν θα το επελεγα.

το θεμα ειναι αξιζει τα χηματα του τα omnia η να παω σε καποιο ανδροιδες με κατωτερα spec στην ιδια τιμη οπως το Milestone;

απο αποψη εφαρμογον το βλεπετε να αναπτισετε το marketplace;

Πρέπει να βάλεις και έναν ακόμα παράγοντα στις σκέψεις σου... ότι τα samsung wp7 έχουν θεματάκια με το ξεκλείδωμα και τις homebrew εφαρμογές που είναι έως και απαραίτητες σε αυτό το σημείο του λειτουργικού.

Οι κοινότητα κατά σειρά έχει αβαντάρει πρώτα τα htc, μετά τα lg και τελευταία τα samsung. Αν δεν υπάρχει περίπτωση να ψαχτείς τότε οκ.

Άσχετα με την παραπάνω συζήτηση πάντως, η όλη φάση των wp7 σε αυτό το επίπεδο θυμίζει την αρχή του ios. Ξαναζώ τις εποχές του πρώτου iphone.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σε περιπτωση που παρω το trophy θα καταφερω να αλαξω την m.sd με 16/32αρα η ειναι δυσκολη υποθεση και με την εγγυηση τη γινετε;

επεισης θα μου ερθει καθαρο η με τιποτα branding της vodafone η logos στο μενου;

σε περιπτωση που παρω το trophy θα καταφερω να αλαξω την m.sd με 16/32αρα η ειναι δυσκολη υποθεση και με την εγγυηση τη γινετε;

επεισης θα μου ερθει καθαρο η με τιποτα branding της vodafone η logos στο μενου;

η εγγύηση χάνεται εκτός και αν το κάνεις πολύ προσεκτικά και δεν φανεί. Έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω σε μία από τις βίδες όταν το ανοίγεις. Αρκετοί με πιστολάκι το ζέσταναν και το έβγαλαν, έβαλαν την κάρτα και το ξανά έβαλαν.

η διαδικασία φαίνεται απλή (δεν την έχω κάνει, ότι είδα από φωτο/βίντεο) και δουλεύει σίγουρα με κάποιες συγκεκριμένες κάρτες. Έχει ένα topic στο xda developers αν το βρω θα το ξανά βάλω (το έχω βάλει στο topic με τις προσφορές για τα wp7).

Το trophy έρχεται καθαρό, εκτός από ένα accent color που έχει όνομα vodafone και είναι φυσικά κόκκινο (το developer trophy που είχα παλιά είχε ένα σε lime color με όνομα htc)

το logo της vodafone στο bootαρισμα του κηνιτου λες;

Το trophy έρχεται καθαρό, εκτός από ένα accent color που έχει όνομα vodafone και είναι φυσικά κόκκινο (το developer trophy που είχα παλιά είχε ένα σε lime color με όνομα htc)

τελικα μαλον θα παω για trophy κυριος λογο μεγαλυτερης υποστηριξης απο την κοινοτητα οπως λες.

υπαρχει καποιος τροπος να περασω ελληνικο μενου και κυριος ελληνικο πληκτρολογιο;

το logo της vodafone στο bootαρισμα του κηνιτου λες;

τελικα μαλον θα παω για trophy κυριος λογο μεγαλυτερης υποστηριξης απο την κοινοτητα οπως λες.

υπαρχει καποιος τροπος να περασω ελληνικο μενου και κυριος ελληνικο πληκτρολογιο;

όχι, δεν εννοώ το logo. Accent colors είναι τα χρώματα που βλέπεις να έχουν τα εικονίδια που επεκτείνονται και σε όλα στο κινητό (πχ ο τίτλος από μη αναγνωσμένα sms, email, η μπάρα φόρτωσης του explorer κτλ). Αυτή είναι και η μόνη αναφορά στην vodafone στην συσκευή.

Ελληνικό Menu προς το παρών δεν βρήκα (δεν το έψαξα κιόλας για να είμαι ειλικρινής μιας και δεν με ενδιαφέρει) αλλά ελληνικό πληκτρολόγιο περνάς αφού ξεκλειδώσεις το κινητό σου. Κατεβάζεις από εδώ ένα προγραμματάκι το οποίο αντικαθιστά ή τα γερμανικά ή τα ισπανικά.

Ερώτηση που μάλλον έπρεπε να κάνω πριν πάρω το LG E900,

σε περίπτωση ξεκλειδώματος, σε περίπτωση ξεκλειδώματος χάνουμε εγγύηση ;

ή σε ποιο στάδιο την χάνουμε στο ξεκλείδωμα; στο πέρασμα διάφορων εφαρμογών; στο πείραγμα τις συσκευής ;

κατσε δηλαδη αν κανω Update το κινητο που θα το κανω θα χασω την εγγυηση?

τα κινητα αυτα θελουν ξεκλειδωμα ή επειδη ειναι ηδη ξεκλειδωμενα δεν θελουν τιποτα?

κατσε δηλαδη αν κανω Update το κινητο που θα το κανω θα χασω την εγγυηση?

τα κινητα αυτα θελουν ξεκλειδωμα ή επειδη ειναι ηδη ξεκλειδωμενα δεν θελουν τιποτα?

το unlock θα χαθεί με το update όχι η εγγύηση.

ξεκλείδωμα δεν θέλουν για να δουλέψουν. Τα ξεκλειδώνεις μόνο αν θέλεις κάτι παραπάνω από την συσκευή σου πχ homebrew εφαρμογές

όχι, δεν εννοώ το logo. Accent colors είναι τα χρώματα που βλέπεις να έχουν τα εικονίδια που επεκτείνονται και σε όλα στο κινητό (πχ ο τίτλος από μη αναγνωσμένα sms, email, η μπάρα φόρτωσης του explorer κτλ). Αυτή είναι και η μόνη αναφορά στην vodafone στην συσκευή.

Ελληνικό Menu προς το παρών δεν βρήκα (δεν το έψαξα κιόλας για να είμαι ειλικρινής μιας και δεν με ενδιαφέρει) αλλά ελληνικό πληκτρολόγιο περνάς αφού ξεκλειδώσεις το κινητό σου. Κατεβάζεις από εδώ ένα προγραμματάκι το οποίο αντικαθιστά ή τα γερμανικά ή τα ισπανικά.

αν ενωεις το χρωμα των εικονιδιων αυτο δεν μπορω να το αλαξω απο το μενου;

και ενα offtopic :-)

επειδη γενικα δεν πολυ μιλαω στο κηνιτο και απο οτι βλεπω στα περισσοτερα προγραματα οσο πας σε μεγαλυτερο πακετα αυξανετε ο χρονος ομηλιας μαζι με τα mb.μηπως εχεις να προτεινεις κανα φτηνο πακετο με αρκετα mb;

αν ενωεις το χρωμα των εικονιδιων αυτο δεν μπορω να το αλαξω απο το μενου;

Ναι, αυτό εννοώ και φυσικά μπορείς να το αλλάξεις.

Μιας και μετά απο μερικές ώρες συμβίωσης με το Trophy ψάχνω διάφορα βρήκα το εξής.

Στο office αλλά και στα email έχει την εξής λειτουργία.

Στο όνομα του αρχείου του office πατώντας παρατεταμένα δεξια ,προς το τέλος της ονομασίας το εφέ που εμφανίζεται είναι σαν ένα clickable button ,εκεί μετά απο λίγο ανοίγει ένα μενού που εμπεριέχει σειρά επιλογών όπως το delete.

Αντίστοιχα στην λίστα των email γίνεται το ανάλογο απο την άλλη πλευρά , όπως ξεκινά η ονομασία του αρχείου.

Απλά το είπα να υπάρχει...οπως λέει και ο alexzzz :-D

ας πουμε αν βαλω μεσα μια εφαρμογη σπασμενη θα τρεξει χωρίς να του κανω τιποτα?

Σπασμένη εφαρμογή μπορείς να περάσεις μόνο με προγράμματα από τον υπολογιστή σου. Sideloading το ονομάζουν. Για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό θα πρέπει ή να είσαι developer ή να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου με τον τρόπο που θα βρεις στα link που έχω δώσει

Μιας και μετά απο μερικές ώρες συμβίωσης με το Trophy ψάχνω διάφορα βρήκα το εξής.

Στο office αλλά και στα email έχει την εξής λειτουργία.

Στο όνομα του αρχείου του office πατώντας παρατεταμένα δεξια προς το τέλος της ονομασίας το εφέ που εμφανίζεται είναι σαν ένα clickable button εκεί μετά απο λίγο ανοίγει ένα μενού που εμπεριέχει σειρά επιλογών όπως το delete που έψαχνα εγώ πχ για ενα αρχείο excel

Αντίστοιχα στην λίστα των email γίνεται το ανάλογο απο την άλλη πλευρά , όπως ξεκινά η ονομασία του αρχείου.

Απλά το είπα να υπάρχει...οπως λέει και ο alexzzz :-D

αυτό και εγώ δεν ήξερα ώσπου κάποια στιγμή μου πέταξε ένα pop up με αυτό το tip... θα είδε μάλλον που παιδευόμουν :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ακόμη δεν έχω καταφέρει να βάλω το κέντρο μηνυμάτων της Cote.

Αρνείται πεισματικά :mad: :mad: :mad:

Βέβαια με 5€ και μια νέα sim....όλα διορθώθηκαν.

Τελικά το Trophy στοίχησε σε μένα κάτι παραπάνω.

Επεξ/σία από klog

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...