olimpiakos 7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Εχετε προβλημα με το store?? Παταω ενημερωση εφαρμογων αλλα δεν μου βγαζει να ενημερωσω εφαρμογες ενω ξερω οτι θελουν ενημερωση!!
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Εχετε προβλημα με το store?? Παταω ενημερωση εφαρμογων αλλα δεν μου βγαζει να ενημερωσω εφαρμογες ενω ξερω οτι θελουν ενημερωση!! Πάτα σε μία εφαρμογή που πιστεύεις ότι θέλει ενημέρωση να δεις αν σου λέει open ή update. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Retro αυτο πρεπει να κανω,αλλα ειναι σπαστικο σε καθε εφαρμογη συν το οτι αργει το store! τεσπα,ευχαριστω για την απαντηση!
G1O Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 υπαρχει ακομα αυτο το λειτουργικο;τα win 8.1 ή 10;δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε με hard resets? δηλαδη και μια στο εκατομμυριο να υπηρχε μια εφαρμογη αξιολογη μπορει να μεινει κανεις σε αυτο; βλεπω μονο προβληματα και τιποτα αλλο,δεν πηγαινετε σε android να τελειωνετε με αυτον τον καρκινο; με 100 ευρω αγοραζει καποιος κινητο που δουλευει απροβληματιστα ποιος εχει υπομονη γιαυτο το λειτουργικο; τοσος μαζοχισμος για κατι που εχει τελειωσει; messenger , viber , whatsup και πολλα αλλα ειναι σε φαση 2012 τι κραταει μερικους δεν καταλαβα
tasos-e Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 υπαρχει ακομα αυτο το λειτουργικο;τα win 8.1 ή 10;δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε με hard resets? δηλαδη και μια στο εκατομμυριο να υπηρχε μια εφαρμογη αξιολογη μπορει να μεινει κανεις σε αυτο; βλεπω μονο προβληματα και τιποτα αλλο,δεν πηγαινετε σε android να τελειωνετε με αυτον τον καρκινο; με 100 ευρω αγοραζει καποιος κινητο που δουλευει απροβληματιστα ποιος εχει υπομονη γιαυτο το λειτουργικο; τοσος μαζοχισμος για κατι που εχει τελειωσει; Θεωρώ ότι τα ξέρεις,όλα έχεις και android και WP και iPhone και ξέρεις ότι μόνο στα WP έχει πρόβλημα και τα δοκιμάζεις όλα και έχεις καταλήξει σε αυτό και και και 1
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 υπαρχει ακομα αυτο το λειτουργικο;τα win 8.1 ή 10;δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε με hard resets? δηλαδη και μια στο εκατομμυριο να υπηρχε μια εφαρμογη αξιολογη μπορει να μεινει κανεις σε αυτο; βλεπω μονο προβληματα και τιποτα αλλο,δεν πηγαινετε σε android να τελειωνετε με αυτον τον καρκινο; με 100 ευρω αγοραζει καποιος κινητο που δουλευει απροβληματιστα ποιος εχει υπομονη γιαυτο το λειτουργικο; τοσος μαζοχισμος για κατι που εχει τελειωσει; messenger , viber , whatsup και πολλα αλλα ειναι σε φαση 2012 τι κραταει μερικους δεν καταλαβα δεν κουράστηκες να μπεις απ το 700€ κινητό σου για να μην κολλάει για να το γράψεις τούτο; σε λαθος θέμα είσαι,οι χολές γράφονται είτε στο off-topic είτε στο android/iphone θέματα. Α και για πες μου,ποια android συσκευή των 50-60€ (lumia 435 προ CC)πήρε android 5 η ανώτερο η βασικά αν βρίσκεις επώνυμο και ΜΗ κινέζικο με Dual Core Snap 200 και 1 γιγα ραμ. 3
Hlapatsas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 δεν κουράστηκες να μπεις απ το 700€ κινητό σου για να μην κολλάει για να το γράψεις τούτο; σε λαθος θέμα είσαι,οι χολές γράφονται είτε στο off-topic είτε στο android/iphone θέματα. Α και για πες μου,ποια android συσκευή των 50-60€ (lumia 435 προ CC)πήρε android 5 η ανώτερο η βασικά αν βρίσκεις επώνυμο και ΜΗ κινέζικο με Dual Core Snap 200 και 1 γιγα ραμ. Το κινητό είναι γρήγορο και η τιμή του είναι σούπερ,αυτό να λέγεται. Αυτό βέβαια δεν κάνει την κατάσταση μη τραγική.Εγώ ο έρμος ένα viber της προκοπής ήθελα να χρησιμοποιήσω... Αν αναβαθμιστώ σε 10 διαβάζω για προβλήματα.Αν μείνω σε 8.1 δεν βγαίνουν νέες εφαρμογές.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!Τόσα πολλά ζητάμε δηλαδή;! Ενδεικτικά, το iphone 5s έχει πέσει στα 290€ καινούργιο.Δεν νομίζω ότι κολλάει και ούτε κάνει 700€. 1
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το κινητό είναι γρήγορο και η τιμή του είναι σούπερ,αυτό να λέγεται. Αυτό βέβαια δεν κάνει την κατάσταση μη τραγική.Εγώ ο έρμος ένα viber της προκοπής ήθελα να χρησιμοποιήσω... Αν αναβαθμιστώ σε 10 διαβάζω για προβλήματα.Αν μείνω σε 8.1 δεν βγαίνουν νέες εφαρμογές.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!Τόσα πολλά ζητάμε δηλαδή;! Ενδεικτικά, το iphone 5s έχει πέσει στα 290€ καινούργιο.Δεν νομίζω ότι κολλάει και ούτε κάνει 700€. αν θες apps της προκοπής,δυστυχώς πάς σε αλλη πλατφόρμα η περιμένεις να δεις τι θα απογίνουν τα 10αρια. αλλιως μπορείς να πάρεις κανένα nokia/alcatel με κουμπάκια στην ίδια τιμή προσωπικά πάντως, με 290€ θα πήγαινα σε επιλογή ναυαρχίδας κινέζικης(Xiaomi),huawei η nexus. Γιατί να πάρεις συσκευή 3ετίας νομίζω(5s).Στο μόνο που βγάζω το καπελο στα μήλα είναι οτι ακόμα και κάτι ρημάδια πλέον(4s)μπορούν να πάρουν την τελευταια έκδοση λογισμικού.Απο την αλλη βλέπω κάτι παλιές ναυαρχίδες απο android να μην παίρνουν την 6 η ακόμα να την φτιάχνουν και είναι πραγματικά ντροπή. Εγω έδωσα 55€ για την ακρίβεια και πηρα κάτι που παίρνει τηλέφωνα,2 σιμ,έχει χάρτες και ΑΝ χρειαστώ κάτι απ το ίντερνετ μπορώ με λιγο η πολύ κόπο να το πετύχω. ΑΛΛΑ,δεν είναι το συγκεκριμένο topic για τέτοια συζήτηση. 1
g13333 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το κινητό είναι γρήγορο και η τιμή του είναι σούπερ,αυτό να λέγεται. Αυτό βέβαια δεν κάνει την κατάσταση μη τραγική.Εγώ ο έρμος ένα viber της προκοπής ήθελα να χρησιμοποιήσω... Αν αναβαθμιστώ σε 10 διαβάζω για προβλήματα.Αν μείνω σε 8.1 δεν βγαίνουν νέες εφαρμογές.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!Τόσα πολλά ζητάμε δηλαδή;! Ενδεικτικά, το iphone 5s έχει πέσει στα 290€ καινούργιο.Δεν νομίζω ότι κολλάει και ούτε κάνει 700€. To skype δε σου κανει? Οσο για τα προβληματα στην εκδοση 338 απλα δεν υπαρχουν. Warning over bug in Android Viber chat app - BBC News Viber...spamming me? - Apps - iPhone - WhirlpoolΑυτα που ποσταρω ποιο πανω ειναι απο μια προχειρη αναζητηση. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 G1O οχι ρε αδερφε δε τα βαρεθηκαμε...αξιολογη εφαρμογη γιατι δεν υπαρχει;ποιος στο πε;υπαρχει και παραυπαρχει τουλαχιστον για τα βασικα(facebook,viber,messenger,instagram και τετοια) Επισης αν δεν κανω λαθος το Whatsup εχει παρει update! Ειχες WP κινητο και δεν σ'αρεσε;πες μας τους λογους και δεν θα σε κατακρινουμε οπως εκανε ο Xristaras....δεν ειχες WP, μην πετας ακοπα πραγματα, δοκιμασε το και μετα μιλα... Και στο κατω κατω οχι δε κουραστηκαμε να κανουμε reset.. Ασε εμας τους αλλους που ειμαστε μες στην κα*λα( και φανατικοι) να κανουμε οτι ειναι να κανουμε..... (και ναι υπαρχει ακομα αυτο το λειτουργικο,αλλα οταν το φτιαξει καλα καλα η microsoft και φερει και εφαρμογες(που κατι εχει κανει τελευταια) θα σας ερθει μπουμερανγκ!) Ααα και που σαι μην δω σε κανα 6μηνο-7μηνο θεμα 'κολλαει το κινητο μου,τι να κανω'.....θα σε κραξουμε και μεις..... Αν στη λεξη προβληματα βαζεις και το λειτουργικο μεσα υπαρχει και release εκδοση που ειναι σταθερη.... Αυτα απο μενα...απλα μην το παρακανετε και γινει flame γιατι θα καθαριστουν παλι συζητησεις και στο τελος θα κλειδωθει....! και στην τιμη που ειναι το 435 δεν βρισκεις android της προκοπης! Peace.... 2
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 καλημερα.... ισως ειναι ασχετο αλλα ισως μπορει καποιος να βοηθησει... με 930 σε 8.1 , μετα απο 23 μηνες λιωσιματος, συνεβη το εξης. προσπαθησα να το ξεκλειδωσω αλλα τιποτα...πατησα 5 φορες το κουμπι.. τιποτα.. το πατησα παρατεταμενα εκλεισε και ανοιξε παλι...παω να βαλω pin κλεινει...κανω soft reset , για μια ωρα ολα καλα...μετα παλι τα ιδια...το βαζω να φορτισει παλι τιποτα... αλλο soft reset... καμμια ιδεα?? να σημειωθει οτι σε αυτη τη συσκευη δεν εχουν περαστει ποτε preview 10aria.. ευχαριστω
panos9553 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 υπαρχει ακομα αυτο το λειτουργικο;τα win 8.1 ή 10;δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε με hard resets? δηλαδη και μια στο εκατομμυριο να υπηρχε μια εφαρμογη αξιολογη μπορει να μεινει κανεις σε αυτο; βλεπω μονο προβληματα και τιποτα αλλο,δεν πηγαινετε σε android να τελειωνετε με αυτον τον καρκινο; με 100 ευρω αγοραζει καποιος κινητο που δουλευει απροβληματιστα ποιος εχει υπομονη γιαυτο το λειτουργικο; τοσος μαζοχισμος για κατι που εχει τελειωσει; messenger , viber , whatsup και πολλα αλλα ειναι σε φαση 2012 τι κραταει μερικους δεν καταλαβα Μην του δίνεται σημασία βρε παιδια, μην του απαντάται ο ανθρωπος ειναι τρολλ. Εμεις εδω κοιτάζουμε να βελτιωθεί το λειτουργικό που επιλέξαμε ας εχει τα θεματακια του ακομα μην ασχολειστε με ασχετους με την πλατφόρμα. Ο τύπος τρολλαρει δίχως αυριο.Αγνοειστε τον. 3
flogerakos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 καλημερα.... ισως ειναι ασχετο αλλα ισως μπορει καποιος να βοηθησει... με 930 σε 8.1 , μετα απο 23 μηνες λιωσιματος, συνεβη το εξης. προσπαθησα να το ξεκλειδωσω αλλα τιποτα...πατησα 5 φορες το κουμπι.. τιποτα.. το πατησα παρατεταμενα εκλεισε και ανοιξε παλι...παω να βαλω pin κλεινει...κανω soft reset , για μια ωρα ολα καλα...μετα παλι τα ιδια...το βαζω να φορτισει παλι τιποτα... αλλο soft reset... καμμια ιδεα?? να σημειωθει οτι σε αυτη τη συσκευη δεν εχουν περαστει ποτε preview 10aria.. ευχαριστω αν είσαι τυχερός και έχεις άλλον ενα μήνα εγγύησης ακόμη τρεξε τωρα που μπορείς!
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αν είσαι τυχερός και έχεις άλλον ενα μήνα εγγύησης ακόμη τρεξε τωρα που μπορείς! ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ , ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 24/7.... ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
Retromaniac Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ , ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 24/7.... ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? Μακάρι να σου κάνουν αντικατάσταση με .... lumia 950
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα