Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει flogerako αυτό δεν είναι και απόλυτα ευθύνη του λειτουργικού, αλλά και των προγραμματιστών του Dropbox που έχουν κάνει μέτρια δουλειά. Το Dropbox ειδικότερα θεωρώ ότι έπρεπε να είχε ασχοληθεί περισσότερο με τα windows phone γιατί μέσω των windows pc έγινε γνωστό και έφτασε στο επίπεδο που είναι σήμερα.

Δημοσ.

Εντάξει flogerako αυτό δεν είναι και απόλυτα ευθύνη του λειτουργικού, αλλά και των προγραμματιστών του Dropbox που έχουν κάνει μέτρια δουλειά. Το Dropbox ειδικότερα θεωρώ ότι έπρεπε να είχε ασχοληθεί περισσότερο με τα windows phone γιατί μέσω των windows pc έγινε γνωστό και έφτασε στο επίπεδο που είναι σήμερα.

Δεν διαφωνώ γιαυτο λεω οτι ειναι πασίγνωστη εφαρμογή και δεν είναι άξιοι να την κάνουν να δουλεύει σωστά.... Εννοούσα το DropBox... Πολλές εφαρμογές οχι μόνο η συγκεκριμένη... Οσο γαμάτο και να είναι το λειτουργικό δεν γινεται να είμαστε εδω και χρονια beta testers σχεδόν ολων των γνωστών εφαρμογών.... Κια γιαυτό έχει ευθύνη κ η Microsoft...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω κάτι να προσθέσω.

Μια ερώτηση, πως μπορώ να έχω φωνητική πλοήγηση στα maps? Στο site της ms λέει βάλε προορισμό πατα go και είσαι έτοιμος άλλα το κάνω και δεν έχω φωνητική πλοήγηση...

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι να προσθέσω.

Μια ερώτηση, πως μπορώ να έχω φωνητική πλοήγηση στα maps? Στο site της ms λέει βάλε προορισμό πατα go και είσαι έτοιμος άλλα το κάνω και δεν έχω φωνητική πλοήγηση...

Εχει φιλε κανονικά πλοήγηση φωνητική αρκεί να εχεις κατεβάσει τον χάρτη που σε ενδιαφέρει. Πχ αν κατεβάσεις τον offline χάρτη της Ελλάδας σου κατεβάζει μαζι και την ελληνική φωνητική πλοήγηση. Μόλις εντοπίσει το κινητό την τοποθεσία σου, θα βάλεις προορισμό και μετα έναρξη και οδηγώντας θα ξεκινήσει να σε καθοδηγεί κανονικά.

Γλώσσα και περιοχή έχεις στα Ελληνικά;

Και να έχεις προφανώς όπως λεει ο Τάσος Γλώσσα και Περιοχή τα Ελληνικά.

Δημοσ.

Ισχύει, έχει κανονικά φωνητική καθοδήγηση και μάλιστα λειτουργεί και με τα ηχεία του αυτοκινήτου αν έχεις bluetooth. Δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ παρα μόνο την προηγούμενη βδομάδα (χρησιμοποιούσα του αυτοκινήτου μου το gps ως τώρα) και ομολογώ έμεινα έκπληκτος. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να στέλνει και την εικόνα στην οθόνη του αυτοκινήτου :P

Δημοσ.

Αφου εχεις τηλ. με windows γιατι δεν χρησιμοποιεις το onedrive που δουλευει αψογα.

Ξερω γω? Μπορει και ετσι να γουσταρει...  Περίεργα πραγματα ε? 

Δημοσ.

Ξερω γω? Μπορει και ετσι να γουσταρει...  Περίεργα πραγματα ε? 

Οποιος θελει παιχνιδια με το τηλεφωνο παει android απλα ειναι τα πραγματα.

Η εφαρμογη για την οποια (τσακωνομαστε) δεν προκειται να δουλεψει ποτε σωστα στα windows.

Ειναι πολλα τα λεφτα στο onedrive

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλα το Dropbox ειναι παιχνίδια όπως λες;; Βασικη εφαρμογή που χρησιμοποιεί η πλειονότητα ειναι.

Αυτα που γράφεις ειναι εκτος πραγματικότητας..

Θα μπορούσα να γράφω ακομα για διάφορα θέματα που υπάρχουν ακομα στα επίσημα 10αρια απλα βαρέθηκα με την προχειρότητα που υφίσταται..απλα τουλάχιστον υπαρχει μια μικρή κινητικότητα..

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλα το Dropbox ειναι παιχνίδια όπως λες;; Βασικη εφαρμογή που χρησιμοποιεί η πλειονότητα ειναι.

Αυτα που γράφεις ειναι εκτος πραγματικότητας..

Θα μπορούσα να γράφω ακομα για διάφορα θέματα που υπάρχουν ακομα στα επίσημα 10αρια απλα βαρέθηκα με την προχειρότητα που υφίσταται..απλα τουλάχιστον υπαρχει μια μικρή κινητικότητα..

Σου εχει εφαρμογη για αυτο που κανει το dropbox .

Δημοσ.

Σου εχει εφαρμογη για αυτο που κανει το dropbox .

Και όταν όλοι οι άλλοι έχουν Dropbox και θελουν να μου στειλουν κατι εγω τι θα τους πω φτιάξε OneDrive;

Χωρίς πλάκα αυτα που γράφεις τα εννοείς;

Δημοσ.

Και όταν όλοι οι άλλοι έχουν Dropbox και θελουν να μου στειλουν κατι εγω τι θα τους πω φτιάξε OnDrivee;

Χωρίς πλάκα αυτα που γράφεις τα εννοείς;

Εσυ γιατι να φτιαξεις Dropbox  και να μην φτιαξουν οι αλλοι OnDrive?

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ γιατι να φτιαξεις Dropbox  και να μην φτιαξουν οι αλλοι OnDrive?

Οκ μου κανεις πλακα..δεν εξηγειται αλλιως..

Κλαίω.

Τι να απαντησεις τωρα μου λες και εμενα? Εχεις καμια ιδεα?

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω άλλα καλά νέα, μόνο κακά.

Χθες ήθελα να αποθηκευσω μια φωτογραφία απ το Dropbox στο κινητό για να την εκτυπώσω στο φωτογραφείο. Η εφαρμογή δεν έλεγε να ανοίξει με τίποτα! Την άνοιγα και όταν προσπαθούσε να κάνει preview τα αρχεία μου έκλεινε. Το πρόβλημα δε λύνονταν ούτε με επανεκκίνηση, η φωτογράφος με κοιτούσε περίεργα.

Σήμερα το Netflix ακριβώς το ίδιο. Το windows central app επίσης δεν ανοίγει με τίποτα. Το skype επίσης παθαίνει το ίδιο με το Dropbox τις τελευταίες μέρες όλοι και πιο πολυ. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν αξίζει η ταλαιπωρία και είμαι έτοιμος να το πετάξω στον τοίχο.

Το αν έχει καλή εφαρμογή για social media ποσώς με ενδιαφέρει, τα social media τα δουλεύεις και απ το browser (τα περισσότερα). Με το Spotify/netflix/dropbox κλπ αν δεν έχεις μια έστω stable εφαρμογή δεν έχεις εναλλακτική.

Είσαι από hard reset;

Δυστυχώς θέλει hard reset και soft reset στο καπάκι. Insider είναι. Μου έκανε και μένα τα ίδια όπως στο windows central και μετά από soft reset (hard reset είχα κάνει ήδη), μου παίζουν όλα οκ.

Επίσης όπως πχ από τα windows xp σε windows 7 ή windows 7 σε windows 8 κλπ μερικές εφαρμογές εμφανίζουν πρόβλημα και θέλουν παρέμβαση από τους προγραμματιστές.

Το dropbox είναι windows 8 εφαρμογή, και πιθανόν θα πρέπει να την φιξάρουν λίγο για να παίζει καλά με τα 10.

Δεν είναι πάντα θέμα microsoft. Πιθανώς και να είναι αλλά απλά λέω όλες τις εκδοχές.

@g13333:

Θα συμφωνήσω με τους άλλους, δεν είναι πολύ ορθή λογική αυτό με το dropbox ΑΝ φταίει η microsoft.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...