Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει απόλυτο δίκιο ο Retromaniac, σκεφτείτε μόνο ότι το xbox θα τρέχει τις ίδιες εφαρμογές λόγο UWP .

Ίσως τώρα πατώνει η MS στα windows phone σαν πωλήσεις, αλλά πλέον οι κινήσεις είναι πολύ Solid. Mια εφαρμογή UWP που παίζει σε σταθερό ,τάμπλετ , κινητό, και όπου αλλού τρέχουν windows .

Τέλος μη ξεχνάτε τις IOT συσκευές με windows.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Well....ειμαι στην τελευταια εκδοση fast ring στην 14361.0...ειναι smooth δεν εχω κανενα παραπονο...ο edge ειναι οκ....το store εφτιαξε(ειχε προβλημα το update button, παταγες και δεν εκανε τιποτα, και το οτι εκλεινε πολλες φορες αδικαιολογητα)

Ομως υπαρχει αλλο προβλημα, ενω την πρωτη εφαρμογη την κατεβαζεις κανονικα,την δευτερη που θα πας να κατεβασεις τσαακ κλεινει το store αποτομα και παει λεγοντας....η μπαταρια...εδω ειναι λιγο πονεμενο θεμα....ενω σε χρηση ξερω γω browsing ειναι ψιλο οκ, ε στην αναμονη γινεται παρτυ...εχω κλεισει οολες τι εφαρμογες απτο background εκτος απο κλησεις,μηνυματα και αφυπνισεις και ακομη τρωει στο background...επισης η εναρξη που ειναι σε usage 25% τι ειναι;;η αρχικη οθονη; τα tiles μπροστα;

*θα του ριξω αλλο ενα reset....

Δημοσ.

το lumia σου κολλουσε στα 10 κ ολοι ξερουμε γιατι ,στα 8 δεν νομιζω

ολα τα android αν δεν ξερεις να τα σεταρεις κ να τα περιποιεισαι κολλανε αργα η γρηγορα η εστω χανουν σε σπιρταδα αν ειναι υπερδυνατα σε hardware

Στα 8.1 κολλούσε...  βαρέθηκα να περιμένω τα 10 και το πέταξα άσε που δεν νοείτε κινητό windows και να μην βλέπει ούτε κοινοχρήστους φακέλους απο windows υπολογιστές να μην μπορεί να εκτυπώσει απο word κτλ κτλ να μην μπορεί να δει τον NAS κτλ κτλ όταν ωριμάσει και αν ωριμάσει σαν λειτουργικό το ξανασυζητάμε...για τα επόμενα 2 χρόνια σίγουρα ΟΧΙ είναι σε πολύ βρεφικό στάδιο ακόμα σαν λειτουργικό

Δημοσ.

στο fb χειροτερα ή καλλιτερα στα 10αρια?

Γενικα η εμπειρια ειναι πολυ αργη ακομα και στο φμπ.Αν το εχεις σαν δευτερη συσκευη μπορεις να τα δοκιμασεις να σου φυγει η απορια.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω άλλα καλά νέα, μόνο κακά.

Χθες ήθελα να αποθηκευσω μια φωτογραφία απ το Dropbox στο κινητό για να την εκτυπώσω στο φωτογραφείο. Η εφαρμογή δεν έλεγε να ανοίξει με τίποτα! Την άνοιγα και όταν προσπαθούσε να κάνει preview τα αρχεία μου έκλεινε. Το πρόβλημα δε λύνονταν ούτε με επανεκκίνηση, η φωτογράφος με κοιτούσε περίεργα.

Σήμερα το Netflix ακριβώς το ίδιο. Το windows central app επίσης δεν ανοίγει με τίποτα. Το skype επίσης παθαίνει το ίδιο με το Dropbox τις τελευταίες μέρες όλοι και πιο πολυ. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν αξίζει η ταλαιπωρία και είμαι έτοιμος να το πετάξω στον τοίχο.

Το αν έχει καλή εφαρμογή για social media ποσώς με ενδιαφέρει, τα social media τα δουλεύεις και απ το browser (τα περισσότερα). Με το Spotify/netflix/dropbox κλπ αν δεν έχεις μια έστω stable εφαρμογή δεν έχεις εναλλακτική.

Δημοσ.

Γενικα η εμπειρια ειναι πολυ αργη ακομα και στο φμπ.Αν το εχεις σαν δευτερη συσκευη μπορεις να τα δοκιμασεις να σου φυγει η απορια.

Eυχαριστω για την απαντηση, εβαλα το opera mini και παει σφαιρα στο fb.

Me insider εβαλες τα 10? Γιατι o advisor μου βγάζει οτι δεν υποστιρίζει τα 10.

Εχω και το 640ds και τα 10αρια δουλευουν μια χαρα.

Δημοσ.

Eυχαριστω για την απαντηση, εβαλα το opera mini και παει σφαιρα στο fb.

Me insider εβαλες τα 10? Γιατι o advisor μου βγάζει οτι δεν υποστιρίζει τα 10.

Εχω και το 640ds και τα 10αρια δουλευουν μια χαρα.

Με Insider ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου εχεις τηλ. με windows γιατι δεν χρησιμοποιεις το onedrive που δουλευει αψογα.

Αυτή δεν είναι λύση, ούτε απάντηση.

Dropbox δούλευε, όχι το καινούριο hype των hipsterovegans...

Αν δεν λειτουργεί σωστά, είναι θέμα, θεματάρα.

Όσο για την άψογη λειτουργία του ΟΝΕ, 3 χρόνια τώρα με 8, 8.1 (8Χ) και τώρα 10ρια (950), ακόμα δεν την έχω συναντήσει.

Άλματα έχει κάνει, αλλά ακόμα δεν...

Δημοσ.

Αμα ειναι θεματαρα αλλαξε λειτουργικο.

Η microsoft οπως και η google και η apple ειναι λογικο να σπρωχνουν τα δικα τους προιοντα στην προκειμενη περιπτωση το onedrive(που ειναι και πολυ καλο)

Δημοσ.

Αφου εχεις τηλ. με windows γιατι δεν χρησιμοποιεις το onedrive που δουλευει αψογα.

Γιατί έτσι γουστάρει ρε μαν, γιατι αυτό τον βολεύει και εξυπηρετεί τις ανάγκες του....  Τωρα θεωρείται απάντηση αυτή? Και γω αυτό χρησιμοποιώ για Α Β λόγους.. Να κάτσουν να κανουν ενα λειτουργικό και μια εφαρμογή της προκοπής στο 2016 είμαστε ελεος...

Αμα ειναι θεματαρα αλλαξε λειτουργικο.

Η microsoft οπως και η google και η apple ειναι λογικο να σπρωχνουν τα δικα τους προιοντα στην προκειμενη περιπτωση το onedrive(που ειναι και πολυ καλο)

Οχι ρε φίλε οχι "Αμα ειναι θεματαρα αλλαξε λειτουργικο."... Αυτά που λες δυσφημίζουν ακόμη και εμας τους "φαν" του λειτουργικού... Γτ πρέπει να ειναι μονόδρομος η αλλαγή λειτουργικού επειδή το παλικάρι θέλει να δουλεύει μια πασίγνωστη εφαρμογή την οποία δεν είναι άξιοι να την κάνουν να δουλεύει σωστά??? Δεν έχει ο καθένας 700 euro για iphone και ουτε θέλει τηλέφωνο android που σε 3 μίνες θα κολλάει του θανατά.... Αυτό επέλεξε, το πλήρωσε και εχει απαιτήσεις κ καλά κάνει... Καλα χρυσά τα Windows Mobile ,εγω προσωπικά με βάση τις δικές μου ανάγκες ειμαι υπερ ευχαριστημενος αλλα θα πρεπει να στρώσει τον κώλο της να δουλέψει η microsoft και η καθε εταιρία ωστε να καλύψει και των άλλων πελατών της...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...