Retromaniac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Συνέχεια έρχονται UWP http://www.windowscentral.com/starbucks-windows-10-pc-and-mobile-app-now-due-sometime-june
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 παιδια εχω που εχω την επισημη και μαμα σε 950 αξιζει να βαλω preview fast ring?? θα δω τιποτα διαφορες?
Retromaniac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 παιδια εχω που εχω την επισημη και μαμα σε 950 αξιζει να βαλω preview fast ring?? θα δω τιποτα διαφορες? Σε μπαταρία, σε ταχύτητα, σε features ή σε νέες εφαρμογες; Σε όλα πάντως είναι καλύτερο από την official και έχω σχεδόν το ίδιο κινητό. 950 xl. Απλά πιθανότατα θα χρειαστείς hard reset. Έρχεται και το Disqus UWP!!!! http://www.windowscentral.com/disqus-windows-10-uwp-open-beta-app-coming-soon 2
salida Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Και skype update στην UWP app που δεν έχει κάνει release ακομα. http://www.windowslatest.com/2016/06/09/leaked-skype-uwp-app-windows-10-mobile-update-version-11-6-36/
tasos-e Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Έλεγα για υπομονή και κάποιοι με λέγαν υπερβολικά αισιόδοξο,τώρα να δω. 3
KwstasXt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Έλεγα για υπομονή και κάποιοι με λέγαν υπερβολικά αισιόδοξο,τώρα να δω. Μακαρι να επαληθευτεις φιλε. Χρειαζεται και ενας αλλος παικτης στην αγορα και πραγματικα ειμαι μεγαλος φαν των Windows mobile. Με τα Live tiles ουτε μια εφαρμογη δεν χρειαζεται να ανοιξεις και εχεις μαθει περιπου με μια ματια τι παιζει. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από KwstasXt 3
tasos-e Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς έχει αρχίσει κόντρα από όλους και η Microsoft δεν θέλει να χάσει το πανηγύρι. Κάτι καλό για εμάς τους καταναλωτές.. 1
Nimda075 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 τα windows phone ειναι η μονη επιλογη για απροβληματιστο, απλο, αποτελεσματικο κινητο στην προσιτη κ μεσαια κατηγορια κ το ξερουν ολοι η αλλη εναλλακτικη ειναι το ios με τους απαραδεκτους περιορισμους κ τα βιτσια παλαβου μοναρχη της apple που τιμολογει λες κ πουλαει το αγιο δισκοποτηρο ξργω καλο χρυσο το android αλλα δεν θελουμε ολοι να σκαλιζουμε τα κινητα μας για να μην lagαρει o dialer μετα το εξαμηνο ,για την καταντια του να θες antivirus σε κινητο απλα δεν θα σχολιασω επιτελους ms ξυπνα 4
ice25 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 τα windows phone ειναι η μονη επιλογη για απροβληματιστο, απλο, αποτελεσματικο κινητο στην προσιτη κ μεσαια κατηγορια κ το ξερουν ολοι η αλλη εναλλακτικη ειναι το ios με τους απαραδεκτους περιορισμους κ τα βιτσια παλαβου μοναρχη της apple που τιμολογει λες κ πουλαει το αγιο δισκοποτηρο ξργω καλο χρυσο το android αλλα δεν θελουμε ολοι να σκαλιζουμε τα κινητα μας για να μην lagαρει o dialer μετα το εξαμηνο ,για την καταντια του να θες antivirus σε κινητο απλα δεν θα σχολιασω επιτελους ms ξυπνα Έμενα πάντως μια χαρά κολλούσε το lumia και αν δεις λίγο τα προβλήματα παραπάνω θα καταλάβεις οτι τίποτα απο αυτά που λες δεν στέκει....κανε android δεν κολλάει αν δεν του μπιπ μπιπ τα μπρίκια
Nimda075 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 το lumia σου κολλουσε στα 10 κ ολοι ξερουμε γιατι ,στα 8 δεν νομιζω ολα τα android αν δεν ξερεις να τα σεταρεις κ να τα περιποιεισαι κολλανε αργα η γρηγορα η εστω χανουν σε σπιρταδα αν ειναι υπερδυνατα σε hardware 2
panos9553 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Έλεγα για υπομονή και κάποιοι με λέγαν υπερβολικά αισιόδοξο,τώρα να δω. Βρε συ..σχεδον ολα beta ειναι ακομα..ακομα στον μεσαιωνα ειναι γενικα τα πραγματα και εσενα σε επιασαν χαρουλες?Κατσε να δεις αν μετα το καλοκαιρι ή εστω μεχρι το τελος του χρονου αν δεν ανεβουν τα ποσοστα των συσκευων να δεις πως θα κοβονται τα update στις υπαρχουσες εφαρμογες η μια μετα την αλλη.. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει wp συσκευη απο τα 150 ευρω μεχρι τα 300+ του 950 που εκει ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο πωλησεων και μαλλον δεν θα βγει φετος τα πραγματα ειναι χλωμα.. Αυτο λεγεται αντικειμενικοτητα και απλη λογικη... 2
Nimda075 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 μα η δυναμη των win ειναι στα κινητα μεχρι 150€ μετα αναλαμβανουν τα android που δεν εχουν θεμα λογω δυνατου hardware τα ακριβα windows phones σχεδον δεν εχουν λογω υπαρξης πλην continuum που κ παλι δεν εχει κ πολυ νοημα
tasos-e Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Βρε συ..σχεδον ολα beta ειναι ακομα..ακομα στον μεσαιωνα ειναι γενικα τα πραγματα και εσενα σε επιασαν χαρουλες?Κατσε να δεις αν μετα το καλοκαιρι ή εστω μεχρι το τελος του χρονου αν δεν ανεβουν τα ποσοστα των συσκευων να δεις πως θα κοβονται τα update στις υπαρχουσες εφαρμογες η μια μετα την αλλη.. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει wp συσκευη απο τα 150 ευρω μεχρι τα 300+ του 950 που εκει ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο πωλησεων και μαλλον δεν θα βγει φετος τα πραγματα ειναι χλωμα.. Αυτο λεγεται αντικειμενικοτητα και απλη λογικη... Χαρούλες πέρασε η ηλικία για να κάνω για το κινητό μου,όπως επίσης τα νούμερα δεν μου λένε τίποτα (ξέροντας ότι θα βγουν καινούργιες συσκευές του χρόνου και από άλλες εταιρίες),έχω δη μεγάλη κατάντια από στατιστικά και νούμερα που έχουν αποτύχει. Βλέπω όμως πράξεις έστω και beta και συνεχείς αναβαθμίσεις (που θυμίζω ότι μέχρι τέλος του άλλου μήνα η MS έλεγε ότι δεν είναι προτεραιότητα) που δείχνει ότι δεν τα παράτησαν και ότι θα συνεχίσουν. Τώρα αν θα πάνε καλά δεν το ξέρω όπως και για καμιά άλλη εταιρεία αλλά υπάρχει μια προσπάθεια. Απλή λογική με πράξεις και όχι στατιστικά. 4
Retromaniac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Βρε συ..σχεδον ολα beta ειναι ακομα..ακομα στον μεσαιωνα ειναι γενικα τα πραγματα και εσενα σε επιασαν χαρουλες?Κατσε να δεις αν μετα το καλοκαιρι ή εστω μεχρι το τελος του χρονου αν δεν ανεβουν τα ποσοστα των συσκευων να δεις πως θα κοβονται τα update στις υπαρχουσες εφαρμογες η μια μετα την αλλη.. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει wp συσκευη απο τα 150 ευρω μεχρι τα 300+ του 950 που εκει ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο πωλησεων και μαλλον δεν θα βγει φετος τα πραγματα ειναι χλωμα.. Αυτο λεγεται αντικειμενικοτητα και απλη λογικη... Ποιος σου είπε ότι όλα αυτά γίνονται για το mobile. Θα το λέω μέχρι να το καταλάβετε. Όλα αυτά γίνονται γιατί η microsoft θέλει universal ecosystem. Δεν θα σταματήσει να υποστηρίζει το λειτουργικό όσο ΑΠΑΤΟ και να πάει. Γιατί έχει κοινό api, core με τα κανονικά και το επιπλέον development cost είναι ελάχιστο. Και επειδή η microsoft θέλει τα apps να παίζουν σε μεγάλη γκάμα συσκευών. Και αυτοί που βγάζουν εφαρμογές, βγάζουν γιατί είναι UWP και έτσι έχουν όλο το κοινό των windows 10, που όπως πάει σε 2 χρόνια θα έχει πάνω από 1 διες users και ήδη έχει 300 εκ. Και σου μιλάω σαν developer windows 10 και mobile, που έχω δει από μέσα τι κάνει η microsoft και πως σκέφτεται. Επίσης έχω διαβάσει πολλά για την στρατηγική της. Όταν λοιπόν χρησιμοποιείς τις λέξεις απλή λογική και αντικειμενικότητα, λες και εμείς πετάμε στα σύννεφα, βεβαιώσου ότι αντιλαμβάνεσει σε βάθος τι γίνεται και όχι επιπόλαια. Royal Revolt II 1/3 των εσόδων το έχει από windows. Παρότι το Market share των Mobile είναι μικρό, το αντισταθμίζει από windows tablets και desktops. http://www.windowscentral.com/royal-revolt-2-gets-third-its-revenues-windows-devices 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα