Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος την εχει βαλει ας κανει ενα κοπο να δοκιμασει αν λειτουργει το battery saver!!

Και μια ερωτηση!: μηπως ειναι καλυτερη η μπαταρια στο slow insider??

Δημοσ.

Για την καμερα που λέγαμε προχθές;

Σήμερα κόλησε πρώτη φορά στα χρονικά σε 640xl.

έπρεπε να κάνω reboot για να ανοίξει.Με ματιάσατε.:P

• Like 1
Δημοσ.

Για την καμερα που λέγαμε προχθές;

Σήμερα κόλησε πρώτη φορά στα χρονικά σε 640xl.

έπρεπε να κάνω reboot για να ανοίξει.Με ματιάσατε. :P

ελα μωρεεεεεεεεε

δεν φτανει που το εκανες μετα απο καιρο καθαρο boot κ εφυγε η μουργα απο δεξια αριστερα εμ παραπονιεσαι

αυτο ειναι feature κυριος ,σε αναγκαζουν με πλαγιο τροπο να φρεσκαρεις το κινητακι

αλλα εσεις εκει γρινιαααα

:P

• Like 1
Δημοσ.

Αντι να κανετε restart, μπορειτε να κατεβασετε το Device Diagnostics HUB απτο store, και να καθαρισετε την μνημη που κλεινει τις εφαρμογες απο πισω...ετσι θα ξεκολλησει(ετσι νομιζω) και γενικως ειναι χρησιμο προγραμματακι,βλεπεις τη ram, usage cpu, usage gpu, τα write που γινονται,τις υπηρεσιες που εκτελουνται και αλλα διαφορα!! (απτο ιδιο το προγραμμα μπορει να γινει restart και shutdown)

Απλα πρωτα θα πρεπει να πατε ρυθμισεις,ενημερωση και ασφαλεια,μπαινετε μεσα στο 'Για προγραμματιστες' επιλεγετε 'λειτουργια προγραμματιστη' και λιγο πιο κατω εκει που λεει πυλη συσκευων ανοιγετε το 'απομακρυσμενο διαγνωστικο ελεγχο μεσω συνδεσεων USB και τοπικου δικτυου' και ειστε ετοιμοι!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείτε να βάλετε το Lastpass edge extension στα windows 10, όσοι είστε insiders και θέλετε το Lastpass...

Θέλω να δω αν θα βγει το extension και για κινητό.

Δημοσ.

Αντι να κανετε restart, μπορειτε να κατεβασετε το Device Diagnostics HUB απτο store, και να καθαρισετε την μνημη που κλεινει τις εφαρμογες απο πισω...ετσι θα ξεκολλησει(ετσι νομιζω) και γενικως ειναι χρησιμο προγραμματακι,βλεπεις τη ram, usage cpu, usage gpu, τα write που γινονται,τις υπηρεσιες που εκτελουνται και αλλα διαφορα!! (απτο ιδιο το προγραμμα μπορει να γινει restart και shutdown)

Απλα πρωτα θα πρεπει να πατε ρυθμισεις,ενημερωση και ασφαλεια,μπαινετε μεσα στο 'Για προγραμματιστες' επιλεγετε 'λειτουργια προγραμματιστη' και λιγο πιο κατω εκει που λεει πυλη συσκευων ανοιγετε το 'απομακρυσμενο διαγνωστικο ελεγχο μεσω συνδεσεων USB και τοπικου δικτυου' και ειστε ετοιμοι!

τσου,δεν λειτουργεί.

Εχω κάνει οσα γράφεις αλλα δεν.

EDIT

ακυρο δεν ειχα καταλάβει τι χρειαζόταν ακριβώς.

Ενδιαφέρον εργαλείο.

EDIT2

είμαι μέσα απο browser στον υπολογιστή και βλέπω το κινητό,μέσα απο την εφαρμογή κάτι κάνω λάθος μαλλον;

• Like 1
Δημοσ.

ελα μωρεεεεεεεεε

δεν φτανει που το εκανες μετα απο καιρο καθαρο boot κ εφυγε η μουργα απο δεξια αριστερα εμ παραπονιεσαι

αυτο ειναι feature κυριος ,σε αναγκαζουν με πλαγιο τροπο να φρεσκαρεις το κινητακι

αλλα εσεις εκει γρινιαααα

:P

η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να το κλείσω γενικά :P

Aλλά αν είχα να τραβήξω κάτι σημαντικό,θα ξενέρωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Η μπαταρία καμία σχέση με το νέο build (τουλάχιστον σε μένα). Από το πρωί, έχω μιλήσει στο τηλ, έχω δει μερικές ειδήσεις, μερικά μηνύματα, και τώρα που το κοίταξα είμαι στο 99%! Μου φάνηκε απίστευτο.

• Like 1
Δημοσ.

Η μπαταρία καμία σχέση με το νέο build (τουλάχιστον σε μένα). Από το πρωί, έχω μιλήσει στο τηλ, έχω δει μερικές ειδήσεις, μερικά μηνύματα, και τώρα που το κοίταξα είμαι στο 99%! Μου φάνηκε απίστευτο.

Σε ποιο build αναφέρεσαι;;
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω τον Retro, έχω φύγει απ το σπίτι από τις 9 το πρωί, το Bluetooth ανοιχτό συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο για μισή ώρα περίπου, μερικά τηλεφωνα και λίγα δεδομένα και είμαι στο 91%.

Επίσης γενικότερα η νέα build "τρέχει" καλά, αλλα φτάνει μη τη ματιαξουμε.

Edit: το πρόβλημα με την κάμερα και το hdr παραμένει...

• Like 3
Δημοσ.

OMG

Είμαι ενθουσιαμένος με αυτό το Build.

Είμαι στο 87% από το πρωί, και έχω τρέξει ακόμη και antutu.

Και όχι μόνο μου έβγαλε παραπάνω, αλλά το κινητό ήταν κρύο όταν τελείωσε το bench, ενώ πριν σχεδόν δεν το έπιανες!!!!

post-247172-0-04277700-1465473626_thumb.png

Από τι βλέπω σε σύγκριση με lumia 950 XL από παλιότερη έκδοση που έχει το antutu για compare,

έχουν κάνει τρομερή δουλειά στο 3d.

post-247172-0-98532500-1465473862_thumb.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...