Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκίμασε να κάνεις unpin και ξανά pin το live tile... Η αρχικά να το μικρύνεις και να το ξανα μεγαλώσεις ξανά..

καμία τύχη.

Το έχω δοκιμάσει.

διορθώνεται για 1-2 λεπτά μόνο.

Η μόνη λύση είναι η επαφή που συνομιλώ να στείλει κάτι ακόμα και μετά ξεκολλάει.

Δημοσ.

Απο το ένα θέμα του viber στο άλλο.

οι ειδοποιήσεις έφτιαξαν,δεν ξέρω πως.

Το θέμα είναι οτι το live tile κολλάει και δείχνει να έχω αδιάβαστο μήνυμα ενώ τα έχω διαβάσει όλα,και δεν καθαρίζει ακόμα κ αν σβήσω τη συνομιλία.

Έχει αυτό το πρόβλημα το Viber δεν το έχουν διορθώσει ακόμα,ίσως στις επόμενες αναβαθμίσεις,κάποια στιγμή μπορεί να σβήσει και κάποια άλλη να μην σβήνει.

Όλοι το έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Απο το ένα θέμα του viber στο άλλο.

οι ειδοποιήσεις έφτιαξαν,δεν ξέρω πως.

Το θέμα είναι οτι το live tile κολλάει και δείχνει να έχω αδιάβαστο μήνυμα ενώ τα έχω διαβάσει όλα,και δεν καθαρίζει ακόμα κ αν σβήσω τη συνομιλία.

κι εμένα μου το κάνει αυτό, μάλιστα σήμερα έγραφε 99...

Δημοσ.

και εκεί που νόμιζα ήμουν ο μόνος :lol: :lol:

παρατήρησα ότι απο ένα διάστημα και μετά φτιάχνει η έτυχε σε μένα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Σε 930 κανένα πρόβλημα με το viber. Κάποια στιγμή τις πρώτες μέρες μου έβγαζε μια ειδοποίηση που δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν άλλα ήταν ένα πιο παλιό μνμ κάτω κάτω στη λίστα που το εμφάνισε μετά την αναβάθμιση στη νέα εφαρμογή. Το έσβησα και όλα καλά.

@flogerakos: Δεν ξέρω αν στο έχω πει ξανά άλλα σε βλέπω για ευχέλαιο άμεσα :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει πως σε 10αρια μπορεις να βαλεις 4 live tiles το μεσαιο μεθεθος στην οθονη?? ευχαριστω!!

ναι μπορείς....! 8 μικρά η 4 μεσαία η 2 μεγάλα... κ αν το κάνεις αυτο εχει και αντι για 4 επιλογές στην περιοχή ειδοποιήσεων εχεις 5...

Αυτό δεν εννοείς...???

post-202726-0-30524600-1465405133_thumb.png

post-202726-0-86054000-1465405133_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

ναι μπορείς....! 8 μικρά η 4 μεσαία η 2 μεγάλα... κ αν το κάνεις αυτο εχει και αντι για 4 επιλογές στην περιοχή ειδοποιήσεων εχεις 5...

Αυτό δεν εννοείς...???

attachicon.gifwp_ss_20160608_0001.png

attachicon.gifwp_ss_20160608_0002.png

ναι αυτο...τι γραμματοσειρα πρεπει να βαλεις??

Δημοσ.

ναι αυτο...τι γραμματοσειρα πρεπει να βαλεις??

ειναι ανάλογα το κινητό και την οθόνη... πχ στο lumia 930 θελει 250% στο Lumia 920 θελει 175%...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...