Nimda075 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 σου λεει, ρε αδερφε τα 10 δεν ειναι απλα ενα λειτουργικο ειναι κ τυχερο παιχνιδι το πως θα σου κατσουν εμ σας διασκεδαζουμε εμ παραπονιεστε σαν τις γκομενες ξργω 5
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ρε παιδια πραγματικά σαν hw το 950xl που πήρα στα 390, απλα γ@μ@ει. Έχει την καλύτερη φωτογραφική, απίστευτη οθόνη,πολύ μνήμη, αρκετή ταχύτητα. Δηλαδή κοιτάω τα nexus που τρίζουν όταν τα πιάνεις και είναι χειρότερα σε hw και κοστίζουν περισσότερο. Πραγματικά αν ήταν android δεν θα προλαβαιναν να τα φτιάχνουν. 2
privateer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σαν αποδοση τιμή το 950 είναι σούπερ επιλογή. 3
panos9553 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σαν αποδοση τιμή το 950 είναι σούπερ επιλογή. Και ειδικα με καμια θηκουλα mozo το κανει και αρκετα premioum..και τα εχει ολα..καμεραρα..οθοναρα..πλεον λειτουργει οπως θα επρεπε σε σχεση με το οταν βγηκε ειδικα.. Του δουλεψα πριν μερες και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις διοτι το κατηγορουν οτι ειναι πλαστικουρα κλπ αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα συναρμογης..και μου αρεσε στο χερι μου..Ειδικα αυτη τη στιγμη μετα το φιασκο με τα Lg g4 to 950 στα 300 ειναι σαφως καλυτερη επιλογη και συνολικα ετσι? 1
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 παιδιά συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το Viber UWP. Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις,τίποτα. ανοιγω την εφαρμογή κάνει sync,την κλείνω(τελείως)και ξανακάνει sync στο επόμενο άνοιγμα και έρχονται τότε τα μηνύματα.
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δε παίζει να χεις ενεργοποιημένο battery saver ή να το χεις κλείσει απτό να μην εκτελείται στο παρασκήνιο;;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δε παίζει να χεις ενεργοποιημένο battery saver ή να το χεις κλείσει απτό να μην εκτελείται στο παρασκήνιο;; οχι δεν παίζει 100000%. ελεγμένο κάθε φορά. μάλιστα πέταξα και έβαλα την εφαρμογή πάλι όπως ειχα πει και σε προηγούμενο πόστ γιατί δεν εμφανίζοταν στις ειδοποιήσεις και ενέργειες. 1
Retromaniac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 οχι δεν παίζει 100000%. ελεγμένο κάθε φορά. μάλιστα πέταξα και έβαλα την εφαρμογή πάλι όπως ειχα πει και σε προηγούμενο πόστ γιατί δεν εμφανίζοταν στις ειδοποιήσεις και ενέργειες. Στα settings της εφαρμογής, είναι ενεργοποιημένα τα push notifications; Αν και σε ρωτάει και κατά το installation.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Στα settings της εφαρμογής, είναι ενεργοποιημένα τα push notifications; Αν και σε ρωτάει και κατά το installation. Ναι είναι. Το είχα τσεκάρει και τούτο πολλές φορές. την εφαρμογή την κλείνετε τελείως(δηλαδη πατημένο το πίσω και Χ πάνω δεξιά)η την έχετε στην αναμονή; Δεν ξέρω μην παίζει κανένα τετοιο bug. Επίσης,παίζει να σκαλώνει επειδή έχω και viber for pc(windows) ; Με την παλιά έκδοση δεν έιχα το παραμικρό θέμα.
Retromaniac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τι να σου πω, δεν ξέρω. Είχα προβλήματα με τα notifications στα windows 8.0. Από τα windows 8.1 και μετα δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Αλλά ακούω συνέχεια περιπτώσεις.
salida Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 παιδιά συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το Viber UWP. Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις,τίποτα. ανοιγω την εφαρμογή κάνει sync,την κλείνω(τελείως)και ξανακάνει sync στο επόμενο άνοιγμα και έρχονται τότε τα μηνύματα. διάβασα που το είπες και προχθές και έδωσα λίγο παραπάνω προσοχή... Το κλείνω τελείως δε το αφήνω στην αναμονή και δουλεύουν κανονικά τα notification του viber σε εμένα. Στο δικό σου δεν κάνει ούτε ήχο, ούτε βγάζει το φακελάκι επάνω ? Αλλά υποψιάζομαι κάποιο bug με τα notifications γενικότερα γιατί έχω πρόβλημα με άλλη εφαρμογή.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 διάβασα που το είπες και προχθές και έδωσα λίγο παραπάνω προσοχή... Το κλείνω τελείως δε το αφήνω στην αναμονή και δουλεύουν κανονικά τα notification του viber σε εμένα. Στο δικό σου δεν κάνει ούτε ήχο, ούτε βγάζει το φακελάκι επάνω ? Αλλά υποψιάζομαι κάποιο bug με τα notifications γενικότερα γιατί έχω πρόβλημα με άλλη εφαρμογή. την πέταξα πάλι την εφαρμογή και την εγκατέστησα,ηρθε κανονικά ειδοποίηση οτι μου έστειλαν κλπ και ξανα έκανα αυθεντικοποιηση και στο desktop μέσω QR που ζήτησε. θα δω πως θα πάει τώρα. ηχο/μπανερ κλπ εκανε κανονικά τώρα. Τον προηγούμενο καιρό δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ,απλά ανοιγα την εφαρμογή εκανε sync και εβλεπα ποιοι ειχαν στείλει. Προσωπικα πάντως,κλείνω τα πάντα εφόσον δεν τα χρησιμοποιώ δεν βλέπω τον λόγο να μένει ενεργό αν δεν το χρησιμοποιώ.
Retromaniac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Προσωπικα πάντως,κλείνω τα πάντα εφόσον δεν τα χρησιμοποιώ δεν βλέπω τον λόγο να μένει ενεργό αν δεν το χρησιμοποιώ. Και καλά κάνεις.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Απο το ένα θέμα του viber στο άλλο. οι ειδοποιήσεις έφτιαξαν,δεν ξέρω πως. Το θέμα είναι οτι το live tile κολλάει και δείχνει να έχω αδιάβαστο μήνυμα ενώ τα έχω διαβάσει όλα,και δεν καθαρίζει ακόμα κ αν σβήσω τη συνομιλία. 1
flogerakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Απο το ένα θέμα του viber στο άλλο. οι ειδοποιήσεις έφτιαξαν,δεν ξέρω πως. Το θέμα είναι οτι το live tile κολλάει και δείχνει να έχω αδιάβαστο μήνυμα ενώ τα έχω διαβάσει όλα,και δεν καθαρίζει ακόμα κ αν σβήσω τη συνομιλία. δοκίμασε να κάνεις unpin και ξανά pin το live tile... Η αρχικά να το μικρύνεις και να το ξανα μεγαλώσεις ξανά.. Παιδιά υπάρχει κάποιος κάτοχος εδω μεσα LUMIA 930?? Σε έμενα χτυπάει κατι μεσα στην περιοχή της κάμερας οταν το ταρακουνάω αριστερά δεξια με δυναμη/απότομα... Κάνει κατι τακ τακ ειναι φυσιολογικό η μονο σε εμένα το κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα