Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι οτι και να επιλεξω μωρε Chris?Εχω 2 συσκευες windows και σχολιαζω για να γινουν καλυτερα, σου ειπε κανεις οτι παω να παρω κατι αλλο?Τι ακυρα ειναι αυτα που λες..φασκεις και αντιφασκεις..

Την μια λες ναι ειναι ποιο αργα τα 10 απο τα 8,1 αλλα...την αλλη δεν εχουν τοσο καλη μπαταρια αλλα..Τα δικα σου τα αλλά ειναι δικα σου..αν εσυ εισαι χρηστης που τον νοιαζουν μονο οι κλησεις ειναι δικο σου θεμα..Εγω απαιτω απο την συσκευη που πληρωσα να λειτουργει αν οχι καλυτερα το ιδιο γρηγορα και καλα με τα 8,1 που το πηρα..

ότι να ναι εντελώς.

Διάβασμα επειγόντως.

Μη τα ξαναγράφω.

Αλλά θα το ξαναγράψω γιατί δεν...

το δικό μου 640,πλην του hdr λειτουργεί όπως και με τα 8,1.Γκεγκε;

το xl λειτουργεί καλύτερα.Μισή μέρα διαφορά εμένα δεν μου φαίνεται σημαντικό γιατί κάθε μέρα το φορτίζω.Το έχουμε τώρα;

Και δεν με λένε και Chris... :-D

Δημοσ.

Υπομονή ενάμιση μήνα το έχω ξαναπεί.

Οι παλιοί λέγαν αν δεν κάνεις λάθη σημάνει ότι δεν δουλεύεις και είναι φυσικό όταν υπάρχει κάτι καινούργιο λάθη να γίνονται αλλά διορθώνονται.

Δημοσ.

ότι να ναι εντελώς.

Διάβασμα επειγόντως.

Μη τα ξαναγράφω.

το xl λειτουργεί καλύτερα.Μισή μέρα διαφορά εμένα δεν μου φαίνεται σημαντικό γιατί κάθε μέρα το φορτίζω.Το έχουμε τώρα;

lagακια δεν εχεις καθολου τπτ?

Δημοσ.

lagακια δεν εχεις καθολου τπτ?

δεν θα έλεγα ότι είναι περισσότερα από τα 8,1.

φωτογραφίες,επαφές και κλήσεις πήραν ενημέρωση και ανοίγουν γρήγορα πλέον.

Δημοσ.

ότι να ναι εντελώς.

Διάβασμα επειγόντως.

Μη τα ξαναγράφω.

Και το hdr παραδεχεσαι ως προβλημα...και την διαφορα στην μπαταρια και την ταχυτητα ποιο πριν και  ολα τα δικαιολογεις γιατι εσενα ΑΠΛΑ δεν σε νοιαζει..ματια εχουν ολοι και βλεπουν το τι γραφεις..

Επισης αυτη η ειρωνια που βγαζεις δεν ειναι ωραια,αν τα εγραφες στο myphone αυτα θα το ετρωγες το μπανακι σου..

Υπομονή ενάμιση μήνα το έχω ξαναπεί.

Οι παλιοί λέγαν αν δεν κάνεις λάθη σημάνει ότι δεν δουλεύεις και είναι φυσικό όταν υπάρχει κάτι καινούργιο λάθη να γίνονται αλλά διορθώνονται.

Taso-e επειδη παντα ησουν αισιοδοξος με τα 10 πραγματικα ευχομαι να διορθωθουν ρε φιλε...ολοι ξερουμε οτι το αξιζουν αλλα η ms τα κανει μπαχαλο..

Δημοσ.

Και το hdr παραδεχεσαι ως προβλημα...και την διαφορα στην μπαταρια και την ταχυτητα ποιο πριν και  ολα τα δικαιολογεις γιατι εσενα ΑΠΛΑ δεν σε νοιαζει..ματια εχουν ολοι και βλεπουν το τι γραφεις..

Επισης αυτη η ειρωνια που βγαζεις δεν ειναι ωραια,αν τα εγραφες στο myphone αυτα θα το ετρωγες το μπανακι σου..

τα έχω γράψει προς ενημέρωση.

το ότι είναι πιο βαριά που είπα δεν σημαίνει πιο αργά.

το hdr το έχω μόνο στην μία συσκευή,για την μπαταρία πάλι 203 φορές έγραψα γιατί.

Μη τα ξαναγράφω,μη διαβάζεις επιλεκτικά φίλε.

δεν σου αρέσουν τα 10;δεν με νοιάζει δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη άλλωστε.

Αλλά κάτι που έχεις εσύ ή ο χ ή ο ψ δεν πάει να πει ότι το έχουμε όλοι.

Θα το έχεις δει και στο myphone μιας και το ανέφερες.

Δημοσ.

δεν θα έλεγα ότι είναι περισσότερα από τα 8,1.

φωτογραφίες,επαφές και κλήσεις πήραν ενημέρωση και ανοίγουν γρήγορα πλέον.

εγω παντως στα 8 ουτε ιχνος 

τι να πω δεν ξερω

Δημοσ.

Βρε jmiliad δεν θυμασαι που ειχα γραψει το ιδιο προβλημα??Που ημουν με κατι κοπελες βολτα και τις τραβουσα φωτο και κολησε το 640 και εγραφε μονο saving και ξεκολησε μονο αφοτου εκανα restart...ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ γιατι τους ελεγα ποσο σταθερα ειναι τα wm και τετοια..χαχαχα μου λενε με την μπακατελα σου...

Ειπαμε βελτιωνονται τα πραγματα αλλα εχουν δρομο ακομα τα 10 ...Κυριως σε αξιοπιστια και σταθεροτητα...

Οσοι δεν βλεπετε καποια προβληματα ή τα αγνοειτε μην προσπαθειτε να πεισετε τους υπολοιπους που τα βλεπουν οτι δεν υπαρχουν..

ααα ναι ρε εσύ ήσουν ο θεούλης :P

• Like 1
Δημοσ.

τα έχω γράψει προς ενημέρωση.

το ότι είναι πιο βαριά που είπα δεν σημαίνει πιο αργά.

το hdr το έχω μόνο στην μία συσκευή,για την μπαταρία πάλι 203 φορές έγραψα γιατί.

Μη τα ξαναγράφω,μη διαβάζεις επιλεκτικά φίλε.

δεν σου αρέσουν τα 10;δεν με νοιάζει δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη άλλωστε.

Αλλά κάτι που έχεις εσύ ή ο χ ή ο ψ δεν πάει να πει ότι το έχουμε όλοι.

Θα το έχεις δει και στο myphone μιας και το ανέφερες.

Το οτι ειναι ποιο βαρια δεν σημαινει ποιο αργα..μαλιστα..τοτε τι σημαινει?

Επισης στο myphone αυτο που εχω δει ειναι οτι εισαι ποιο μαζεμενος και δεν πετας ειρωνιουλες..

εγω παντως στα 8 ουτε ιχνος 

τι να πω δεν ξερω

Εμ και εγω δεν ειχα θεματα στα 8,1..το 640 πηγαινε μπαλα..

• Like 2
Δημοσ.

τίποτα,τι να πεις,αν είναι κομπλέ το κρατάς όπως έχει.

κ οχι μονο αυτο αλλα οποιος φουστης πα να μου περασει 10ρια κ δεν ειναι φαρδος θα πεθανει στο γονα λεμε :P

• Like 2
Δημοσ.

Αν δε χρειάζεται,δεν πετάω.

Ετσι πάει.

Πραγματικά απορώ γιατί σου φαίνεται παράξενο ότι δεν έχουν όλοι τα προβλήματα σου.

Στο myphone τα ίδια γράφουν και εκεί....

Επιλεκτικός;

πιο βαριά,έχουν και μεγαλύτερη κατανάλωση.

Δημοσ.

κ οχι μονο αυτο αλλα οποιος φουστης πα να μου περασει 10ρια κ δεν ειναι φαρδος θα πεθανει στο γονα λεμε :P

εκλαψα..μονο αυτο σου λεω...

• Like 1
Δημοσ.

μα είπαμε δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

ρε χαβαλε κανουμε ,τι να πουνε κ στο android δλδ που αν δεν εχουν κανα mainframe k παρθενο κ αμολυντο λειτουργικο τρωνε το lag με τον κουβα ξργω :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...