Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σάς πω ότι όλα μα όλα τα κινητά android η WP στις αναβαθμίσεις κάποια παρουσιάζουν πρόβλημα.

Π.Χ. Εμένα στο 640 που έχω δεν έχω κάνει hard reset και πάει ρολόι,ο αδερφός μου έχει το LG g4 τώρα είναι στο σέρβις ενώ μέχρι τώρα ήταν εντάξει πριν την αναβάθμιση.Έχω και άλλα παραδείγματα αλλά πιστεύω μια ματιά καλή στο φόρουμ και θα καταλάβετε.

Η διαφορά που υπάρχει στις περιπτώσεις είναι ότι όσοι με WP έχουν πρόβλημα απλά γυρνάνε στα 8.1 (που εύκολα μπορούν να ξαναδοκιμάσουν τα 10)ενώ οι άλλοι πάνε σέρβις.

Άρα παντού υπάρχουν προβλήματα και ίσως είναι να μην σου κάτσει.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο: βλέπω κάτι ξαφνικό βγάζω το κινητό να το τραβήξω φωτογραφία, τραβάω μία και μετά το κλασσικό "saving" και δεν επανέρχονταν με τίποτα πέρα από επανεκκίνηση.

Αποτέλεσμα: δεν φωτογράφισα τη στιγμή και μου ανέβηκε η πίεση.

Ρε παιδιά, εσείς με w10 και οι δικά εσείς με 640 δοκιμάστε να τραβήξετε 5 φωτογραφίες HDR στη σειρά και πείτε μου αν δουλεύει γιατί θα τρελαθώ...

Νομίζω το είχε και ένας ακόμη εδώ πέρα....

Βρε jmiliad δεν θυμασαι που ειχα γραψει το ιδιο προβλημα??Που ημουν με κατι κοπελες βολτα και τις τραβουσα φωτο και κολησε το 640 και εγραφε μονο saving και ξεκολησε μονο αφοτου εκανα restart...ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ γιατι τους ελεγα ποσο σταθερα ειναι τα wm και τετοια..χαχαχα μου λενε με την μπακατελα σου...

Ειπαμε βελτιωνονται τα πραγματα αλλα εχουν δρομο ακομα τα 10 ...Κυριως σε αξιοπιστια και σταθεροτητα...

Οσοι δεν βλεπετε καποια προβληματα ή τα αγνοειτε μην προσπαθειτε να πεισετε τους υπολοιπους που τα βλεπουν οτι δεν υπαρχουν..

Δημοσ.

αμα εισαι κωλοφαρδος να στο δωκω να με περασεις τα 10 γιατι κ εγω τα θελω :P

λες να φταίει το άγγιγμα;;χαχα

Βρε jmiliad δεν θυμασαι που ειχα γραψει το ιδιο προβλημα??Που ημουν με κατι κοπελες βολτα και τις τραβουσα φωτο και κολησε το 640 και εγραφε μονο saving και ξεκολησε μονο αφοτου εκανα restart...ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ γιατι τους ελεγα ποσο σταθερα ειναι τα wm και τετοια..χαχαχα μου λενε με την μπακατελα σου...

Ειπαμε βελτιωνονται τα πραγματα αλλα εχουν δρομο ακομα τα 10 ...Κυριως σε αξιοπιστια και σταθεροτητα...

Οσοι δεν βλεπετε καποια προβληματα ή τα αγνοειτε μην προσπαθειτε να πεισετε τους υπολοιπους που τα βλεπουν οτι δεν υπαρχουν..

ή απλά δεν υπάρχουν σε όλους.

Παίζει και αυτή η περίπτωση,δεχτείτε την.

Ποτέ μα ποτέ,δεν έχει κολλήσει όταν πάω να βγάλω φωτογραφίες ή βίντεο.

Ποτέ.

Δημοσ.

δεν ξερω αλλα στην δουλεια εχω εναν συνεδαλφο που ειναι λιγο πατος

ε κατι επικινδυνες εκτυπωσεις που χρειαζομαι το τελικο οκ το παταει αυτος :P

περα απο την πλακα δεν ξερω τι συμβαινει αλλα δεν νομιζω οτι κανω κατι λαθος

οταν εστησα τα ρηλις εκανα 2 hard reset απανωτα k δεν επανεφερα backup εννοειται ,στησιμο απο την αρχη κλπ

soft reset με καθε update μετα γιατι δεν μπορω να στηνω τηλεφωνο απο την αρχη 

τα υπολοιπα τα ξερεις τα εχω γραψει αναλυτικα

πραγματικα δεν ξερω τι φταιει

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω αλλα στην δουλεια εχω εναν συνεδαλφο που ειναι λιγο πατος

ε κατι επικινδυνες εκτυπωσεις που χρειαζομαι το τελικο οκ το παταει αυτος :P

περα απο την πλακα δεν ξερω τι συμβαινει αλλα δεν νομιζω οτι κανω κατι λαθος

οταν εστησα τα ρηλις εκανα 2 hard reset απανωτα k δεν επανεφερα backup εννοειται ,στησιμο απο την αρχη κλπ

soft reset με καθε update μετα γιατι δεν μπορω να στηνω τηλεφωνο απο την αρχη 

τα υπολοιπα τα ξερεις τα εχω γραψει αναλυτικα

πραγματικα δεν ξερω τι φταιει

η ms και η μαλ@κία που την δέρνει φταίει.

Δεν γίνεται μια συσκευή να δουλεύει καλά και μια άλλη,ακόμα και ίδιο μοντέλο να θέλει soft&hard reset για να συνέλθει και αν...

• Like 2
Δημοσ.

λες να φταίει το άγγιγμα;;χαχα

ή απλά δεν υπάρχουν σε όλους.

Παίζει και αυτή η περίπτωση,δεχτείτε την.

Ποτέ μα ποτέ,δεν έχει κολλήσει όταν πάω να βγάλω φωτογραφίες ή βίντεο.

Ποτέ.

Μην με βαζεις σε αυτη την διαδικασια παλι ρε Chrys..τα λεω τα ξαναλεω...λεω οτι βλεπω σε ενα 640 σε ενα 820 και σε ενα 735 συμβαινουν σε ολους τα ιδια...

Και εσυ παραδεχεσαι ποιο πριν οτι κερδιζεις μιση μερα μπαταρια με τα 8,1,οτι ειναι ποιο γρηγορα γιατι τα 10 ειναι ποιο φορτωμενα αλλα λες κιολας πως εσενα δεν σε νοιαζει και δεν τα αλλαζεις με τιποτα πλεον..αντε βγαλε νοημα μετα με αυτα που λες..εσενα δεν σε νοιαζει ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ γιατι βλεπω διαφορα..

Οι επαφες ανοιγουν πολυ ποιο αργα..Οι φωτο με hdr κολανε μετα απο καποιες φορες συνεχομενα..η εφαρμογη των φωτο αργει πολυ να ανοιξει και κανει Loading τις φωτο ξανα και ξανα και δεν ειναι smooth οπως τα 8,1..(πριν λιγες μερες βεβαια μετα απο ενα update εγινε λιγακι καλυτερο βεβαια), ακομα και με την 338 καποιοι φακελοι και εικονιδια εξαφανιζονται και εμφανιζονται με καποια καθυστερηση αναλογα και ττην ταχυτητα του scrolling..και μικρα πραγματακια απο εδω και απο εκει..

Σε 3 τηλεφωνα συμβαινει 2 δικα μου και ενα ενος φιλου..τα λογια ειναι περιττα ξερεις

Δημοσ.

Διάβασε τις απαντήσεις μου πάλι αν θες.

Αν θες κανένα πρόβλημα,αλλά δεν λέω αυτό ακριβώς.

Και στην τελική ούτε να πείσω κανέναν να πάει στα 10 προσπαθώ.

Με γεια σου και χαρά σου,ότι και να επιλέξεις.

όχι απλά περιττά είναι τα λόγια,τα λέω και τσάμπα όπως φαίνεται.

Δημοσ.

αργα η γρηγορα ολοι θα χρειαστουμε καποια universal εφαρμογη κ θα βαλουμε 10

αν εχουμε ακομα windows phone βεβαια ...

btw ακουστε κατι ,ενα 730 ds εχω

ειμαι μεσημερι κατω απο τεντα κ τραβαω hdr με 10 (ιδανικες συνθηκες για hdr) ,βλεπω τις φωτο σπιτι τπτ σπουδαιο

βγαζω σημερα με παρομοιες συνθηκες κ λιγο χειροτερες με lumia camera

αψογες φωτο πραγματικα ,η η ms κατι κανει λαθος στην καινουργια εφαρμογη η δεν ξερω κ παλι τι διαολο συμβαινει

Δημοσ.

Υπάρχουν και προβλήματα που είναι ανά μοντέλο και προφανώς δε τα αντιμετωπίζουν όλοι.

Επίσης ανάλογα τη χρήση που κάνει ο καθένας παρατηρεί και διαφορετικά πράγματα.

Μετά από περίπου 2 μήνες που είχα διάφορα προβλήματα & glitches με εφαρμογές και αργά Loading αποφάσισα να κάνω wipe την SD, τότε παρατήρησα ότι πολλά προβλήματα χάθηκαν και διάφορα άλλα βελτιώθηκαν κιόλας.

Πραγματικά δε θα γύριζα σε 8,1, εκτός και αν είχα λειτουργικό πρόβλημα με κλήσεις ή μηνύματα.

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασε τις απαντήσεις μου πάλι αν θες.

Αν θες κανένα πρόβλημα,αλλά δεν λέω αυτό ακριβώς.

Και στην τελική ούτε να πείσω κανέναν να πάει στα 10 προσπαθώ.

Με γεια σου και χαρά σου,ότι και να επιλέξεις.

όχι απλά περιττά είναι τα λόγια,τα λέω και τσάμπα όπως φαίνεται.

Τι οτι και να επιλεξω μωρε Chris?Εχω 2 συσκευες windows και σχολιαζω για να γινουν καλυτερα, σου ειπε κανεις οτι παω να παρω κατι αλλο?Τι ακυρα ειναι αυτα που λες..φασκεις και αντιφασκεις..

Την μια λες ναι ειναι ποιο αργα τα 10 απο τα 8,1 αλλα...την αλλη δεν εχουν τοσο καλη μπαταρια αλλα..Τα δικα σου τα αλλά ειναι δικα σου..αν εσυ εισαι χρηστης που τον νοιαζουν μονο οι κλησεις ειναι δικο σου θεμα..Εγω απαιτω απο την συσκευη που πληρωσα να λειτουργει αν οχι καλυτερα το ιδιο γρηγορα και καλα με τα 8,1 που το πηρα..

Δημοσ.

το ιδιο γρηγορα με τα 8 αποκλειεται να γινουν κ δεν περιμενουμε κατι τετοιο οταν ειναι πιο φορτωμενο λειτουργικο

αυτο που απαιτω ομως ειναι οχι τοσο μεγαλη διαφορα με αυτη που βλεπω κ κυριως απροβληματιστη λειτουργια σε λειτουργικο κ core εφαρμογες

• Like 1
Δημοσ.

το ιδιο γρηγορα με τα 8 αποκλειεται να γινουν κ δεν περιμενουμε κατι τετοιο οταν ειναι πιο φορτωμενο λειτουργικο

αυτο που απαιτω ομως ειναι οχι τοσο μεγαλη διαφορα με αυτη που βλεπω κ κυριως απροβληματιστη λειτουργια σε λειτουργικο κ core εφαρμογες

Αυτο ακριβως..φυσικα και τα 10 εμπλουτιζονται καθημερινα με ωραια πραγματα(ασχετα αν καθυστερησε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να τα ψηλοστρωσει) αλλα δεν εχουν φτασει την αξιοπιστια των 8,1..το οτι εχει παρει κανα 3-4 build μονο με bug fixes χωρις να προσθεσει νεα στοιχεια δεν σας λεει κατι?Και η επομενη η 340 μονο bug fixes θα εχει και θα λυσει θεματα σταθεροτητας..αρα τι κανει νοιαου νοιαου στα κεραμυδια..υπαρχουν θεματα και τρεχει να διορθωσει..Διαφωνει κανεις?

Δημοσ.

^ προφανως για να γυρισω πισω στα 8 οχι μονο δεν διαφωνω αλλα κ υπερθεματιζω ,τα ιδια εγραψε κ ο zio κ ο olympiakos7 αν θυμαμαι καλα

το κανω παραθεση γιατι μαλλον χαθηκε αυτο με την καμερα

btw ακουστε κατι ,ενα 730 ds εχω

ειμαι μεσημερι κατω απο τεντα κ τραβαω hdr με 10 (ιδανικες συνθηκες για hdr) ,βλεπω τις φωτο σπιτι τπτ σπουδαιο

βγαζω σημερα με παρομοιες συνθηκες κ λιγο χειροτερες με lumia camera

αψογες φωτο πραγματικα ,η η ms κατι κανει λαθος στην καινουργια εφαρμογη η δεν ξερω κ παλι τι διαολο συμβαινει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...