Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακου να δεις τι γινεται ,μπορω να καταλαβω σε καποιον βαθμο γιατι τα υπερασπιζεστε ,αν κ δεν το θεωρω υγιες αλλα τεσπα

διαβαζω διαφορα για να τα δικαιολογησετε ,δεν ξερουμε να τα βαζουμε λεει ,δεν εχουμε κανει hard reset ,δεν ξερουμε να τα σεταρουμε λες κ οι πραγματικα παρεμβατικες επιλογες ειναι πολλες ,δεν τους δειχνουμε στοργη κ προδερμ

η ωμη αληθεια που εχουν βιωσει οσοι γυρισαν στα 8 ειναι οτι σχεδον σε ολα τα τηλεφωνα καθονται καλυτερα ,παιζουν γρηγοροτερα κ ειναι πιο απροβληματιστα

• Like 1
Δημοσ.

ακου να δεις τι γινεται ,μπορω να καταλαβω σε καποιον βαθμο γιατι τα υπερασπιζεστε ,αν κ δεν το θεωρω υγιες αλλα τεσπα

διαβαζω διαφορα για να τα δικαιολογησετε ,δεν ξερουμε να τα βαζουμε λεει ,δεν εχουμε κανει hard reset ,δεν ξερουμε να τα σεταρουμε λες κ οι πραγματικα παρεμβατικες επιλογες ειναι πολλες ,δεν τους δειχνουμε στοργη κ προδερμ

η ωμη αληθεια που εχουν βιωσει οσοι γυρισαν στα 8 ειναι οτι σχεδον σε ολα τα τηλεφωνα καθονται καλυτερα ,παιζουν γρηγοροτερα κ ειναι πιο απροβληματιστα

εντάξει λέμε ψέματα.

ευχαριστημένος τώρα;

τι να υπερασπιστούμε,λες και έχουμε μετοχές...

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε γενικά πιστεύω ότι η σκληρή κριτική μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Είμαστε καταναλωτές και μάλιστα από τους λίγους πλέον που έχουν μείνει στην mobile πλατφόρμα της Microsoft. Πρέπει να τους τα 'χωνουμε ειδικά στο hub και στα official forums μπας και μας πάρουν στα σοβαρά. Δε νοείται 2016 και το κινητό μου να έχει software πρόβλημα με την φωτογραφική του. Απλά δε νοείται, δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ούτε η τελευταία android συσκευή.

Όσο περισσότερο τους τα 'χωσουμε εμείς οι 0,7% τόσο πιο σοβαρά θα μας πάρουν (θέλω να) ελπίζω.

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτάξτε γενικά πιστεύω ότι η σκληρή κριτική μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Είμαστε καταναλωτές και μάλιστα από τους λίγους πλέον που έχουν μείνει στην mobile πλατφόρμα της Microsoft. Πρέπει να τους τα 'χωνουμε ειδικά στο hub και στα official forums μπας και μας πάρουν στα σοβαρά. Δε νοείται 2016 και το κινητό μου να έχει software πρόβλημα με την φωτογραφική του. Απλά δε νοείται, δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ούτε η τελευταία android συσκευή.

Όσο περισσότερο τους τα 'χωσουμε εμείς οι 0,7% τόσο πιο σοβαρά θα μας πάρουν (θέλω να) ελπίζω.

δεν διαφωνούμε κάπου.

Αλλά το θέμα ότι σε ένα(που λέει ο λόγος) κινητό δεν έχουν κάτσει καλά δεν πάει να πει ότι τα 10 είναι για τον π@@τσο.

Είναι σα να βγαίνω εγώ να πω πχ που το xl πάει τρένο ότι κάνετε μαλακία όσοι είστε με τα 8,1 ακόμα.

Δεν πάει έτσι.

Παρατηρείς πως πάει και αναλόγως τα κρατάς ή όχι.

Δημοσ.

δεν διαφωνούμε κάπου.

Αλλά το θέμα ότι σε ένα(που λέει ο λόγος) κινητό δεν έχουν κάτσει καλά δεν πάει να πει ότι τα 10 είναι για τον π@@τσο.

Είναι σα να βγαίνω εγώ να πω πχ που το xl πάει τρένο ότι κάνετε μαλακία όσοι είστε με τα 8,1 ακόμα.

Δεν πάει έτσι.

Παρατηρείς πως πάει και αναλόγως τα κρατάς ή όχι.

Απλά ρε συ, και νομίζω θα συμφωνήσεις, δεν θα πείσεις κανέναν να έρθει στην windows πλατφόρμα λέγοντας του ότι τα μισά κινητά δουλεύουν καλά τα άλλα μισά όχι.

Πρέπει να δουλεύουν ΟΛΑ καλά, είναι αυτονόητο, κανείς δεν θα παίξει στοίχημα για να αλλάξει κινητό. Και κάπως έτσι το 2,5% έγινε 0,7% στο μερίδιο αγοράς...

Και δεν μιλάω καν για Redstone αναφέρομαι στις public releases.

• Like 4
Δημοσ.

Προφανώς και δεν θα πείσω κανένα.Και όχι μόνο εξαιτίας των κολλημάτων που είναι στο 50%και των συσκευών.

Αλλά και όλα τα άλλα που σχολιάζουμε δεν βοηθάνε.Ακόμα είμαστε πίσω γενικώς.

Δημοσ.

εντάξει λέμε ψέματα.

ευχαριστημένος τώρα;

τι να υπερασπιστούμε,λες και έχουμε μετοχές...

δεν λετε ψεματα ,τα εχετε συνηθισει ,ειδικα οταν οι περισσοτεροι ειμαστε με technical σχεδον εναν χρονο πχ κ τα υπερσπιζεστε γιατι ολοι οι windows χρηστες νιωθουμε με την πλατη στον τοιχο τοσο απο αλλους χρηστες οσο κ απο την ms ,το καταλαβαινω 

να σου πω ,κανε ενα πειραμα ,οταν εχεις χρονο για σκοτωμα βαλε 8αρια κ παιξε λιγο μαζι τους

μιλαμε για σοκ ,ολα τα στραβα που ειχες συνηθισει εχουν εξαφανιστει 

ελα γραψε μετα εδω 

Δημοσ.

Καμία σχέση όμως.

Τι να συνηθίσουμε;

έχω γυρίσει και εγώ στα 8.1 παλαιότερα ακριβώς γιατί τα 10 δεν ήταν έτοιμα,τότε.

Αν εσύ νιώθεις έτσι όπως περιγράφεις δικαίωμα σου.

Άσε μας όμως εμάς να ξέρουμε καλύτερα από εσένα,αν τα κινητά που έχουμε στην τσέπη μας δουλεύουν καλά ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.

οπα γιατι ξερεις καλυτερα? αν εχεις 640 εχω μαλλον παρομοιο τηλεφωνο με λιγο καλυτερη cpu απο εσενα

πιστευεις σοβαρα δλδ οτι γραφω για να μειωσω εσκεμμενα τα 10 κ καθομαι με χειροτερο λειτουργικο?

Δημοσ.

τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε;

Λογικό δεν είναι να ξέρω καλύτερα από εσένα αν η δική μου συσκευή δουλεύει η όχι;Πως το βλέπεις;

Ναι έχω 640 και 640 xl.

Και τα δύο δουλεύουν καλά.

Καλά όμως πραγματικά,όχι φούμαρα.

Δημοσ.

ok τοτε νο προμπλεμα αλλα μην απαξιωνουμε τον αλλο που εχει χρησιμοποιησει τεκνικαλ κ ρηλις μηνες ναι?

Δημοσ.

πιστευεις σοβαρα δλδ οτι γραφω για να μειωσω εσκεμμενα τα 10 κ καθομαι με χειροτερο λειτουργικο?

όχι βέβαια.έγραψα και πιο πάνω ότι αναλόγως πως πάνε στον καθένα,αποφασίζει αν θα τα κρατήσει ή όχι.

Από εσένα βλέπω βλέπω συνέχεια προσπάθεια να μας βγάλεις λίγο τρελους.

ok τοτε νο προμπλεμα αλλα μην απαξιωνουμε τον αλλο που εχει χρησιμοποιησει τεκνικαλ κ ρηλις μηνες ναι?

στο έγραψα και πιο πάνω.ότι το ίδιο έκανα και εγώ.

Εσύ γιατί με απαξιώνεις;δεν διαβάζεις καλά τις απαντήσεις μου ή απαντάς σε ότι θες.

Δημοσ.

Πριν λίγο: βλέπω κάτι ξαφνικό βγάζω το κινητό να το τραβήξω φωτογραφία, τραβάω μία και μετά το κλασσικό "saving" και δεν επανέρχονταν με τίποτα πέρα από επανεκκίνηση.

Αποτέλεσμα: δεν φωτογράφισα τη στιγμή και μου ανέβηκε η πίεση.

Ρε παιδιά, εσείς με w10 και οι δικά εσείς με 640 δοκιμάστε να τραβήξετε 5 φωτογραφίες HDR στη σειρά και πείτε μου αν δουλεύει γιατί θα τρελαθώ...

Νομίζω το είχε και ένας ακόμη εδώ πέρα....

Το δοκίμασα στο 930. Κάπου στην τέταρτη φωτο μου έβγαλε το μηνυμα saving. Μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα συνεχισα κανονικά να βγάζω.

Δημοσ.

όχι βέβαια.έγραψα και πιο πάνω ότι αναλόγως πως πάνε στον καθένα,αποφασίζει αν θα τα κρατήσει ή όχι.

Από εσένα βλέπω βλέπω συνέχεια προσπάθεια να μας βγάλεις λίγο τρελους.

στο έγραψα και πιο πάνω.ότι το ίδιο έκανα και εγώ.

Εσύ γιατί με απαξιώνεις;δεν διαβάζεις καλά τις απαντήσεις μου ή απαντάς σε ότι θες.

οχι σοβαρα δεν παω να βγαλω κανεναν τρελο ουτε εχω καποιο σκοπο ,απλα σε καποια φαση δυσανασχετησα με τα 10 ξεχειλισε το ποτηρι κ γυρισα πισω στα 8 κ αποκαλυψη 

αυτο κ μονο αυτο 

• Like 2
Δημοσ.

Κούλ τότε.

και εγώ γύρισα ένα φεγγάρι στα 8,1 αλλά πλέον ούτε για αστείο.

το xl ειδικά δεν έχει μείνει ούτε μέρα με τα 8,1

Βέβαια σε αυτό συμβάλει το γεγονός(πες το κωλοφαρδία αν θες)ότι πάει καλά.Αλλιώς φυσικά θα έγραφα και εγώ τα αντίστοιχα καντήλια μου. :devil:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...