Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit never mind, το βρηκα

το δευτερο μικρόφωνο μου  πρέπει να μου άφησε χρόνους. Ξέρει κανείς τι παίζει όσο είναι εκτός εγγύησης;

Αγόρασε το από ebay και αλλαξέ το μόνος σου. Είναι πανεύκολο. Εγώ στο lumia 920 άλλαξα οθόνη, τροφοδοσία και μπαταρία μόνος. Οθόνη original από ebay 25 ευρώ. Για το μικρόφωνο πάντως θα έρθει 3-4 ευρώ, και αλλαγή σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολη από οθόνη.

Δημοσ.

μαλλον κατι τετοιο με βλεπω να κανω. Βεβαια θα κατσει κανα μηνα ως εχει, καθως εχω εξεταστικη οποτε δεν με απασχολεί και πολύ, αλλά μετά ναι, θα κοιτάξω να το φτιάξω.

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα, για οσους απο τους πολέμαρχους του θεματος εδω θυμούνται, τελικα λανθασμένα επέμενα για τα Windows 10 Mobile και το πρόβλημα με τα μικρόφωνα σε 930. Ηταν τελικα πρόβλημα hardware το οποιο το κάλυψε η εγγυηση κ επισκευαστικε! Επι του αλλο θεματος που διαβαζω εδω. Οσο και το 920 που ειχα ως αντικαταστατη (Απο την .164 με ολα τα update μεχρι και το τελευταιο .338 χωρις hard reset) μεχρι και το 930 απο εξαρχης εβαλα το τελευταιο .338 με hard reset, πανε σφαιρα, η μπαταρια κραταει σαν τα 8,1 ολα αψογα...! Στο 920 αργει να ανοιξει λιγο η καμερα και η εφαρμογη τηλεφωνο/επαφες. Στο 930 αργει λιγο η εστιαση της καμερας... Του 920 ειναι πιο γρηγορη.....  Εκτως απο τα 2 αυτα τα παραπονακια κατα τ'αλλα ολα αψογα!! Και η μπαταριες βγαζουν ανετα 2 ημερες!!!

• Like 3
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα, για οσους απο τους πολέμαρχους του θεματος εδω θυμούνται, τελικα λανθασμένα επέμενα για τα Windows 10 Mobile και το πρόβλημα με τα μικρόφωνα σε 930. Ηταν τελικα πρόβλημα hardware το οποιο το κάλυψε η εγγυηση κ επισκευαστικε! Επι του αλλο θεματος που διαβαζω εδω. Οσο και το 920 που ειχα ως αντικαταστατη (Απο την .164 με ολα τα update μεχρι και το τελευταιο .338 χωρις hard reset) μεχρι και το 930 απο εξαρχης εβαλα το τελευταιο .338 με hard reset, πανε σφαιρα, η μπαταρια κραταει σαν τα 8,1 ολα αψογα...! Στο 920 αργει να ανοιξει λιγο η καμερα και η εφαρμογη τηλεφωνο/επαφες. Στο 930 αργει λιγο η εστιαση της καμερας... Του 920 ειναι πιο γρηγορη..... Εκτως απο τα 2 αυτα τα παραπονακια κατα τ'αλλα ολα αψογα!! Και η μπαταριες βγαζουν ανετα 2 ημερες!!!

Lol είσαι πολύ τυχερός... 9/10 στο feedback hub είναι παράπονα για battery drain.

Για του λόγου το αληθές...

• Like 3
Δημοσ.

Lol είσαι πολύ τυχερός... 9/10 στο feedback hub είναι παράπονα για battery drain.

Για του λόγου το αληθές...

δεν ειμαι στην 14342 ειμαι στο official stable ring 10586.338 κ δεν υπάρχει το παραμικρό θεματακι με την μπαταρια

• Like 2
Δημοσ.

Αυτη που έβγαλε το fix για την μπαταρία και το μισό φόρουμ είχαμε μεγαλύτερο θέμα; :P

Εγώ πάντως στη redstone έχω καλυτερη μπαταρία από την release που θεωρητικά είναι και public.

• Like 1
Δημοσ.

το μισό φόρουμ και τα μισα φορούμ παγκοσμίως γενικά είχανε θεμα με τα Windows 10 Mobile και τα μικρόφωνα του Lumia 930 και κατηγορούσαν συνεχεία οτι ειναι θεμα λογισμικού όλοι κ οτι φταίνε τα 10. Ενας απο αυτούς ήμουν κ εγω και γκρίνιαζα ολη την ώρα... Τελικά αποδείχτηκε πως ειναι ελαττωματικες παρτίδες και οτι ειναι θεμα hardware. Το τι γράφει ο καθένας και το τι συμβαίνει στην πραγματικοτηκα εχει μεγάλη διαφορα... Απο την .122 και μετα κ κυρίως απο την .318 και τωρα .338 η μπαταριά ειναι άψογη και καλύτερη και από 8.1. Και σε έμενα και σε πάρα πολλούς άλλους. Τι σημαίνει αυτό? Οτι απλα δεν ειναι θεμα λογισμικού, ειναι θεμα hardware η firmware καθαρά...

Δημοσ.

γραφονται υπερβολες για τα 10 πολλες ,θετικες κ αρνητικες

ειχα τα 10 official release 318 κ εχω περασει ξανα στα 8,1

τα 8 υπερτερουν κ σε μπαταρια κ σε επιδοσεις κ σε lag free εμπειρια ξεκαθαρα των 10 κ μπορουν να το συνομολογησουν αυτο κανα 2 ατομα που γραφουν εδω μεσα

οκ σε features κ ευκολιες κ σε εφαρμογες κλπ εννοειται τα 10 ειναι πολυ καλυτερα αλλα ακομα δεν ειναι ωριμο σταθερο αξιοπιστο λειτουργικο

• Like 4
Δημοσ.

δεν είναι απαραίτητα υπερβολές.

Κυρίως προσωπικές εμπειρίες.

Εγώ πχ θεωρώ τα 10 το ίδιο αξιόπιστα με τα 8,1,πολύ καλύτερα και απείρως ομορφότερα.

Λογικό είναι να είναι πιο βαριά με όλα τα νέα χαρακτηριστικά. 

το να βάλω πάλι τα 8,1 για να βγάζω το πολύ μισή μέρα ακόμα με την μπαταρία,δεν μου λέει τίποτα πλέον,έτσι και αλλιώς πάντα κάθε βράδυ το έβαζα και το βάζω για φόρτιση.

Δημοσ.

ολα αυτα δεν τα εχω γραψει μονο εγω τα εχουν γραψει εδω μεσα αλλα 2 ατομα συνολο δλδ 3 διαφορετικα ατομα σε 3 διαφορετικα τηλεφωνα

σημερα τραβηξα με το lumia 50 φωτογραφιες ,γρηγορα ,απροβληματιστα κ με εμφανως καλυτερη εικονα απο οτι τραβαγα με τα 10

εγω αυτο δεν το αλλαζω για να εχω ευκολιες που δεν μου εχουν λειψει να σου πω κ την αληθεια 

ειναι θεμα επιλογης ,προσωπικα προτιμω ενα γρηγορο απροβληματιστο τηλεφωνο που δεν κανει κιχ απο το να λεω οτι ειμαι up to date

• Like 1
Δημοσ.

3 άτομα.

Ε και ;Δες και πόσα παιδιά λένε ότι μια χαρά τρέχουν τα 10.

Λες ότι είναι θέμα επιλογής αλλά δεν μπορείς να δεχτείς με τίποτα,ότι υπάρχουμε και εμείς που απολαμβάνουμε τα 10άρια χωρίς πρόβλημα,οπότε τσάμπα το κουράζουμε.

Δημοσ.

εχω ζησει με τα 10ρια απο την πρωτη μερα που δωθηκαν public ,δεν λεω για κατι που ακουσα ,μου ειπαν κτλπ

οποτε ας μην το κουραζουμε

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο φίλε μου και βασικά και σαν Insider....

Η διαφορά μας είναι πως εμείς(εγώ) δέχομαστε ότι σε κάποιον δεν έκατσαν τα 10.

Εσύ δε λες να το καταλάβεις.

Αν το ταπεινό 640&640xl μου τα τρέχουν νερό,φαντάζομαι πως μπορούν να το κάνουν και τα υπόλοιπα τηλεφωνα.

Δημοσ.

Πριν λίγο: βλέπω κάτι ξαφνικό βγάζω το κινητό να το τραβήξω φωτογραφία, τραβάω μία και μετά το κλασσικό "saving" και δεν επανέρχονταν με τίποτα πέρα από επανεκκίνηση.

Αποτέλεσμα: δεν φωτογράφισα τη στιγμή και μου ανέβηκε η πίεση.

Ρε παιδιά, εσείς με w10 και οι δικά εσείς με 640 δοκιμάστε να τραβήξετε 5 φωτογραφίες HDR στη σειρά και πείτε μου αν δουλεύει γιατί θα τρελαθώ...

Νομίζω το είχε και ένας ακόμη εδώ πέρα....

Δημοσ.

Πριν λίγο: βλέπω κάτι ξαφνικό βγάζω το κινητό να το τραβήξω φωτογραφία, τραβάω μία και μετά το κλασσικό "saving" και δεν επανέρχονταν με τίποτα πέρα από επανεκκίνηση.

Αποτέλεσμα: δεν φωτογράφισα τη στιγμή και μου ανέβηκε η πίεση.

Ρε παιδιά, εσείς με w10 και οι δικά εσείς με 640 δοκιμάστε να τραβήξετε 5 φωτογραφίες HDR στη σειρά και πείτε μου αν δουλεύει γιατί θα τρελαθώ...

Νομίζω το είχε και ένας ακόμη εδώ πέρα....

σε πολλούς συμβαίνει.

Εμένα έχει σταματήσει να κολλάει,αλλά ότι δουλεύει το θεωρώ καθαρή τύχη,να σου πω την αλήθεια.

για την ακρίβεια στο xl λειτουργεί το hdr συνέχεια.στο απλό 640 όποτε θέλει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...