Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελει να ειναι στην εσωτερική μνήμη νομίζω.

Έχω βάλει να αποθηκεύονται οι καινούριες εφαρμογές στο τηλέφωνο. Προφανώς το viber (το παλιό) είναι στην κάρτα.

Μπορώ να μεταφέρω εφαρμογή απ'την κάρτα στο τηλέφωνο;;; Το βρήκα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω βάλει να αποθηκεύονται οι καινούριες εφαρμογές στο τηλέφωνο. Προφανώς το viber (το παλιό) είναι στην κάρτα.

Μπορώ να μεταφέρω εφαρμογή απ'την κάρτα στο τηλέφωνο;;;

Πας χωρος αποθηκευση, καρτα sd , εφαρμογες και παιχνιδια(apps & games) βρισκεις το viber και το κανεις μεταφορα!  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπον...ημουν σε release και πηγα σε fast ring για να δω το νεο build...

Απο ταχυτητα ειναι παρομοια με την release(τελευταια εκδοση παντα) αντε να ειναι λιγο καλυτερη! Τωρα απο μπαταρια δεν ξερω,ισως να ρουφαγε,και το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν δουλευει το battery saver!(οταν το ενεργοποιουσα υποτιθεται οτι επρεπε να πεφτει λιγο φωτεινοτητα λογω battery saver ε; ε δεν επεφτε!) Και τελος το store(sorry mods) του μα*** η μα......ξερετε τι θελω να πω......προσπαθουσα να κατεβασω το insider και δεν κατεβαινε,εκλεινε και να ξαναμπαινες παλι εκλεινε,και δεν δουλευει το κουμπι για updates εφαρμογων!....λεω τελος και βαζω το recovery tool να μου περασει τα 8!

Τωρα στα 8..παιδια οντως σε ταχυτητα τα 8 πετανε τελικα...και το κυριοτερο κραταει η μπαταρια παραπανω...δε λεω βρηκα υγεια αλλα θελω τα universal apps! Και κλασσικα τωρα βαζω release παλι..... (ισως να με πειτε πρηχτη λογω της μεταφορας που κανω ολη την ωρα fast ring , w8.1 , παλι release ring και παει λεγοντας....)  :-)  :P

Ρε στην insider δεν υπάρχει Insider πια!

Έχει μεταφερθεί στα settings :P

Από εκεί αλλάζει.

Επίσης από release σε insider θέλεις οπωσήποτε hard reset!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε στην insider δεν υπάρχει Insider πια!

Έχει μεταφερθεί στα settings :P

Από εκεί αλλάζει.

Επίσης από release σε insider θέλεις οπωσήποτε hard reset!

Εγώ δεν έκανα, δεν χρειάστηκε τουλάχιστον ακόμη...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν περίμενα να το πω αυτό για WP εφαρμογή αλλά το Viber είναι πολύ πιο smooth απ ότι ήταν όταν είχα iPhone. Βέβαια από τότε (πριν ένα χρόνο) θα έχει αναβαθμιστεί και εκεί λογικά...

• Like 1
Δημοσ.

Το έχει το κόλλημα που καμία φορά σβήνει και δεν το δείχνει,θα το διορθώσουν φαντάζομαι.

Δημοσ.

lumia test application

δε μου το βγαζει στο store, και κατεβασα το hardware tests

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/hardware-tests/9wzdncrfhvlv

παω στο microphone, παταω "press to record"->το μικρόφωνο μπαίνει σε ένα κόκκινο φόντο, και μπορώ απλά να πατήσω "press to stop", δε γινεται όμως κατι.

Μέχρι πριν λίγες μέρες δε μου λειτουργούσε το shazam,σήμερα αποφάσισε να μην καταγράφει ήχο ούτε στο βίντεο. (lumia 925). Ωραία πράγματα.

Δημοσ.

το νεο viber με κατέστρεψε.

Πέρα του οτι απο χτές δεν έχω λάβει το παραμικρό μήνυμα και έχασα μερικά σημαντικά πράγματα,το πέταξα και το πέρασα πάλι και έφτιαξε, δεν κάνει τον κλασσικό ηχο (ντιν ντιν) του viber.

Σε εσάς το κάνει κανονικά; η παλαιότερη έκδοση είχε τον κλασσικό ηχο.

Δημοσ.

δε μου το βγαζει στο store, και κατεβασα το hardware tests

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/hardware-tests/9wzdncrfhvlv

παω στο microphone, παταω "press to record"->το μικρόφωνο μπαίνει σε ένα κόκκινο φόντο, και μπορώ απλά να πατήσω "press to stop", δε γινεται όμως κατι.

Μέχρι πριν λίγες μέρες δε μου λειτουργούσε το shazam,σήμερα αποφάσισε να μην καταγράφει ήχο ούτε στο βίντεο. (lumia 925). Ωραία πράγματα.

Δεν είναι εφαρμογή από store. Μόνο με αυτή τσεκάρει.

το νεο viber με κατέστρεψε.

Πέρα του οτι απο χτές δεν έχω λάβει το παραμικρό μήνυμα και έχασα μερικά σημαντικά πράγματα,το πέταξα και το πέρασα πάλι και έφτιαξε, δεν κάνει τον κλασσικό ηχο (ντιν ντιν) του viber.

Σε εσάς το κάνει κανονικά; η παλαιότερη έκδοση είχε τον κλασσικό ηχο

Κανονικά δουλεύει. Για ηχο κατεβασε καποιο πρόγραμμα όπως το melodia και περασε τον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit never mind, το βρηκα

το δευτερο μικρόφωνο μου  πρέπει να μου άφησε χρόνους. Ξέρει κανείς τι παίζει όσο είναι εκτός εγγύησης;

Επεξ/σία από Kostas93

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...