Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Περιμενουμε εντυπωσεις! Βασικα ποια ειναι τα use cases του continuum; περα απο το να δουλευεις office σε μεγαλη οθονη Έχω email, messaging, facebook, browsing, viber, notes και ότι εφαρμογή είναι UWP σε μεγάλη οθόνη. Επίσης αρκετά games είναι uwp και τα παίζω σε οθόνη. Νομίζω ότι μπορεί να το κάνεις πολύ φορητό, και να το έχεις πάντα μαζί σου αν παρεις ένα blutooth mini mouse και το blutooth folded keyboard της microsoft. Απο εκεί και πέρα σε όποια οθόνη έχει miracast ή αν έχεις ένα miracast receiver, έχεις πάντα ένα pc που τρέχει βέβαια μόνο UWP εφαρμογές. Αν όμως εκει που είσαι τρέξεις το remote desktop από το τηλ σου και συνδεθεις στο pc σου σπίτι, τότε δουλεύεις και visual studio. 3
Nimda075 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γουστα ειναι αυτα αλλα κατα καιρους παιζουν κατι κινεζικα mini pc εκει γυρω τιμολογιακα που τρεχουν full blown 10 οποτε ειναι λιγο ανουσιο το continuum κατα την γνωμη μου 1
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γουστα ειναι αυτα αλλα κατα καιρους παιζουν κατι κινεζικα mini pc εκει γυρω τιμολογιακα που τρεχουν full blown 10 οποτε ειναι λιγο ανουσιο το continuum κατα την γνωμη μου Κοίτα αν το σκεφθείς μπορείς από το κινητό σου σε οποιοδήποτε miracast μονιτορ να τρέξεις εφαρμογές και να κάνεις browsing, παρουσιάσεις, να δεις ταινίες, να δεις photos, excels κτλπ. Μόνο τηλέφωνο, χωρίς καλώδια, χωρίς ρεύμα, χωρίς πρητρολόγιο, χωρίς mouse, έχεις όλες τις uwp μαζί σου. Δεν το κάνει έυκολα αυτό με mini pc. 1
Nimda075 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 αυτο ναι αλλα νομιζω γινεται σε ολα τα mobile λειτουργικα
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πιστεύω ότι το surface phone θα το κάνει αυτό (και όχι μόνο για universal apps) χωρίς dock!
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 αυτο ναι αλλα νομιζω γινεται σε ολα τα mobile λειτουργικα Ναι γίνεται στο android αλλά δεν είναι τόσο mouse friendly και screen adaptive οι εφαρμογές του. Γιατί στην ουσία κάνεις Mirror. Εδώ δεν μιλάμε για mirror. Για να καταλάβεις, το δείχνω εδώ στην δουλειά στους άλλους και δεν το πιστεύουν ότι αυτό που βλέπουν είναι από το κινητό. Το βρίσκουν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Πιστεύω ότι το surface phone θα το κάνει αυτό (και όχι μόνο για universal apps) χωρίς dock! Μα και τώρα γίνεται χωρίς dock. Αλλά έχει μεγαλύτερο delay και 30 hz αντί για 60. 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 <p> Δεν είναι update. είναι άλλη εφαρμογή τελείως. Άλλαξε region σε γερμανία και κατέβασε messenger UWP. Βλέπω πάντως η MS ακολουθεί πιο aggressive πολιτική πλέον, έπρεπε να κάνει την ανακοίνωση ότι προσωρινά δεν αποτελούν προτεραιότητα τα windows 10 mobile για να δούμε σε 2 μέρες: καινούριο build (14356) αρκετά update σε εφαρμογές (mail & calendar, whatsapp, και άλλα) καθώς και κάποια νέα UWP apps (viber, messenger, skype) Έβαλα region γερμάνια και το βρήκα !!! Είναι πολύ καλύτερο. Για το Viber ;; αν μετά βάλω πάλι region Ελλάδα το χάνω ;
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 οχι δε το χανεις μετα. Ωραία . Δε βρισκω όμως Viber kai skype
salida Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Για το Viber ;; αν μετά βάλω πάλι region Ελλάδα το χάνω ; Οχι δε το χάνεις. Το Viber v 6.0 έκανε κανονικά release οπότε άπλα το ψάχνεις μέσα στο store. Το skype ψάξε παραπάνω τα post μου, δίνω οδηγίες
mathewgx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ως νέος χρήστης windows 10 phone με ενα microsoft 550 , επιτρέψτε μου μερικές ερωτήσεις : 1) Εφαρμογή call confirm (για αποφυγή ανεπιθύμητων κλήσεων) υπάρχει στα windows 10; 2) Υπάρχει το mycosmote app (δεν το βρίσκω πουθενά) ; 3) Μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές από την sdcard (όπως στο routed android) ; Ευχαριστώ.
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 το messenger είναι πάρα πολύ ωραίο,αλλά μου κλείνει συνέχεια. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το λοιπον...ημουν σε release και πηγα σε fast ring για να δω το νεο build... Απο ταχυτητα ειναι παρομοια με την release(τελευταια εκδοση παντα) αντε να ειναι λιγο καλυτερη! Τωρα απο μπαταρια δεν ξερω,ισως να ρουφαγε,και το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν δουλευει το battery saver!(οταν το ενεργοποιουσα υποτιθεται οτι επρεπε να πεφτει λιγο φωτεινοτητα λογω battery saver ε; ε δεν επεφτε!) Και τελος το store(sorry mods) του μα*** η μα......ξερετε τι θελω να πω......προσπαθουσα να κατεβασω το insider και δεν κατεβαινε,εκλεινε και να ξαναμπαινες παλι εκλεινε,και δεν δουλευει το κουμπι για updates εφαρμογων!....λεω τελος και βαζω το recovery tool να μου περασει τα 8! Τωρα στα 8..παιδια οντως σε ταχυτητα τα 8 πετανε τελικα...και το κυριοτερο κραταει η μπαταρια παραπανω...δε λεω βρηκα υγεια αλλα θελω τα universal apps! Και κλασσικα τωρα βαζω release παλι..... (ισως να με πειτε πρηχτη λογω της μεταφορας που κανω ολη την ωρα fast ring , w8.1 , παλι release ring και παει λεγοντας....) 4
Mpiftekis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα! Έχω ένα 735 με windows10m και προσπαθώ να ενημερώσω το viber αλλά μου βγάζει σφάλμα. Πάει να το κατεβάσει κι εκεί που γράφει τα συνολικά mb δείχνει ότι είναι 0,1 (άντε να πάει 0,2) και πετάει σφάλμα. Έχω δοκιμάσει την αλλαγή περιοχής και επανεκκίνηση. Δεν θέλω να δοκιμάσω το uninstall γιατί φοβάμαι ότι δεν θα το κατεβάσει ούτως ή άλλως. Καμιά ιδέα;; Ευχαριστώ.
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 θελει να ειναι στην εσωτερική μνήμη νομίζω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα